Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278868 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Kazanılmayacak maç değil ama şuana kadar oyuncuların gözlerinde bu maçı kazanacağız hırsı göremedim şahsen.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Onların Rodrigues i var. Bizim ise Sloukas'ımız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Söylesene bize hocam, takım niye oynamıyor?

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bariz bi sekilde takimdaki uyumsuzluk devam ediyor. Anlasilan biraz daha boyle devam edecek. Umarim cok surmezzz Oyuncular setlerde zorlaniyorlar.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Konuşmak için erken ama bu takımın bazı oyuncuları miadını doldurmuş gibi gözüküyor, sloukas kalinic datome Lauvergne bobby. Takımda 1 tane atletik kısa oyuncu olmayınca Ekpe gibi Dunston gibi inanılmaz bi pota altı caydırıcın yoksa savunma yapamazsın. Hücumda da setler oturmadığı için çok kısırız. Bu yıl hücumda kusursuz ve akıcı oynayamadığımız her maçı kaybederiz. Çünkü elimizde savunma yapabilen uzun olarak ne Mellimiz en Udohumuz kısa olarak da ne wanamaker ne bogi ne de nunnaly tarzı oyuncumuz var.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Artik bu obraya yazar >:( >:(,,, takim ne zaman ritim bulacak, oynuyor takimla

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
kenz, sorunuzun cevabı bu olabilir mi?

Takım Joffrey ve Vesely'siz (Melli ve Guduriç dahil) bir oynama alışkanlığı kazanmıştı. Ardından De colo ve Williams ile farklı bir oyun anlayışına geçmeye çalışırken tekrar Vesely ve ardından Joffrey'in dönmesi oyun planını tekrar değiştirecektir. Bu kadar kısa sürede her şeyin tam ve kusursuz olmasını beklemek doğru olmaz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
kötü oynadık ama her şeye rağmen kırılma noktaları hep aleyhimize oldu..ilk periyotta 11 sayıda kalmamız, Roll'un iki üçlüğü ve bizim Datome ve De colo ile yaptığımız iki top kaybı...Hatta Tarım'ın çemberden dönen üçlüğü...Kalinic inşallah çok uzak kalmaz. Maccabi deplasmanı ve Zalgiris maçını mutlaka almalıyız. Yoksa iş çok sakata gelecek 

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Sene başı daha maclar baslamadan ilk 8e bile zor gireriz diyordum ama takım su anki görüntüsü ile valencia ve zenit ile birlikte eurolegue'in en kötü takımı. Nasıl toparlarlar, nasıl seri yaparlar bilemiyorum. Lauverne ve vesely'nin en iyisi olduğu bir günde takım 10 maçtır yendiği milandan fark yedi.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
    • @Elebilso
Kazanmak kaybetmek çok önemli değil takıma güvenim sonsuz ama oyuncuların ruh hali hiç hoş değil williams in o smacindan sonra bile bi reaksiyon vermedik şöyle 3 4  dakka boyunca seri yaptığımız domine ettiğimiz bi an var mi maç içinde hiç hatirlamiyorum. Boby dixon taninamayacak vaziyette datome kıpırdanmaya çalıştı ikinci yarı ama yok o eski giginin dönerken attığı atışlardaki güveni hiç bi atışında vermiyor valla bi kamyon dayak yesem bu kadar dağılmazdım o delavalemidir nedir allah belasını versin her atıştan sonra el kol uyuz etti vallahi

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Sorun umarım setler ,oyuncuların uyumu gibi çalışarak çözülecek dertlerdir. Ben ciddi anlamda doygunluk hissetmeye başladım takımda. Enerjimiz sürekli düşük rakibin kısa süreli ya da uzun süreli setlerine dahi cevap veremiyoruz. Bu takımı izliyoruz ve ben bir süredir bu maçta da takım dönemeyecek gibi hislere kapılmaya başladım.

Bazen işler hiç yolunda gitmez ama terinin son damlasına kadar savaşırsın öyle kaybedersin hep maçın içinde kalırsın seni yenmek kolay olmaz. Ben o takımı istiyorum. Şuan ki takımı işler yolunda gitmediği zaman yenmek kolay gözüküyor en azından belli bir seviyede olan takımlar yenecektir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
kenz, sorunuzun cevabı bu olabilir mi?

Evet, olabilir ama bizim ki teknik taktikten öte ruh eksikliği gibi duruyor.

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Bu mağlubiyt dirkt olarak obradovic yazar, mssinanın oyun planı çok bariz şkild obradovicinkini alt tti. ikili oynanan tüm oyunlarda ilk yarı onlar gölg scrn sonrası içrd çok kolaylıkla boş adamı potayla boşboşa buldular. buna rağmn ikili oyun savunmamızda hiçbir dğişikliğ gitmdik v olacakları izldik. bnc birysl olarak soru işarti olabilck tüm oyuncular bkldiğimdn çok daha iyi durumdalar, Lauvrgn, Vsly v hatta Bibrovic bklnilnin çok üstünd durumdalar. Sloukas, datom v dixon çok formsuz.

Tamam blki takım toparlanacak birkaç hafta sonra ama bugün oynadığımız oyundan bn şahsn utandım. Rodriguzin gaza glip millti coşturması vs. n son bu kadar 2016 Cska final maçında içim oturmuştur bir maç.
,

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Westermann a verilen sure tarik a verilse, bu maç dönerdi... Savunma sadece vesely nin uzerinde kimse yardım etmiyor takımda

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bu sezon  Brescia, Brindisi, Cremona gibi takımların yendiği Milano'dan fark yedik.