Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278296 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Yine yenilelim canları sağolsun da 20 yemediğimiz çeyrek yok. Vesely savunmada herkesin açığını kapatmaya çalışıyor.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Birçok kez söylediğim gibi,  Ben sporcunun vücut diline bakarım.  Bugünkü yenilginin nedeni asla uyumsuzluk,  formsuzluk değil.  UMURSAMAZLIK gibi geldi bana.  Atarsın girmez v.s. en azından öyle durumlarda insanın bir isyanı,  hırsı olur.  Maalesef ben hiçbirinde göremedim o duyguları.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Geçen sezon ilk 16 maçta 1 yenilgi alan takım bu sezon ilk 4 maçta 3 yenilgi aldı.

hmetin

• Ziyaretçi
Kusura bakılmasın ama yok arkadas ya iddialı bir takımın kotu Kızılyıldız ve veteran Milano dan fark yeme luksu yok.
Sokak topcusu Lorenzo Ball bizi dagıtırken Barca 33 20 geriden gelip tokadı yapıstırıyor.ustelik tek bir tane gardı yok hepsi sakatken, Zalgirisin elinden kacırdıgı Milano dan fark yiyoruz.Veteran Rodriquez icimizden geciyor,Micov sov yapıyor,Delle Valle ,Gudaitis sov yapıyor.Tarcavski Lovergne ustunden ribaund alıp smac vuruyor ve spikerler Lovergne yumusak oyuncu diyor.
Macın olayı ise bence Sloukas cıldırıyor Lovergne seti unutuyor.Williams 7-8 mac olmus hala bası kesilmis tavuk gibi dolanıyor.

İsin en kotu yanı ise kısa,uzun farketmez karsısında kalabilen tek adam Vesely digerleri inanılmaz kolay geciliyor.Murat Murathanoglu Murat Didin su halde bile en az 1 uzun takviyesi sart diyor.Vesly haric uzunlar agır,ayaklar agır ve bu savunmada sorun olusturuyor.Real macında 75 75 yakalıyoruz hadi yeniliyoruz normal, ama iddialı takımın su 2 macı kaybetme luksu yok.
Savunmalar nasıl oturacak ne zaman oturacak bilmiyorum ama takımın acilen toparlanması gerekiyor.2 GS macı yaptık.Birinde 3 0 alacagımız macta 3 2 kupayı kaybettik.Digerinde 25 10 aldıgımız setten sonra dagılıp 3 1 kaybettik.Simdi yarın bir GS macı daha yapacagız.Bu mac da inanılmaz onemli cunku gecen sene aptalca bir banvit macı ile saha avantajını verdik ve o da sampiyonluga patladı.
Ardından Real e kaznadıgı macı son saniyede kaybeden Maccabi ile deplasmanda oynayacagız.Takımın cok cabuk toparlanması lazım...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Konuşmak için erken ama bu takımın bazı oyuncuları miadını doldurmuş gibi gözüküyor, sloukas kalinic datome Lauvergne bobby. Takımda 1 tane atletik kısa oyuncu olmayınca Ekpe gibi Dunston gibi inanılmaz bi pota altı caydırıcın yoksa savunma yapamazsın. Hücumda da setler oturmadığı için çok kısırız. Bu yıl hücumda kusursuz ve akıcı oynayamadığımız her maçı kaybederiz. Çünkü elimizde savunma yapabilen uzun olarak ne Mellimiz en Udohumuz kısa olarak da ne wanamaker ne bogi ne de nunnaly tarzı oyuncumuz var.
Yok erken değil.hatta ben sene başı söylemiştim bunları. Yavaş yavaş başkalarının da farkına vardığını görüyorum.  Geçen hafta de colo öyle insan üstü oynamasa o maç da gitmişti.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Birçok kez söylediğim gibi,  Ben sporcunun vücut diline bakarım.  Bugünkü yenilginin nedeni asla uyumsuzluk,  formsuzluk değil.  UMURSAMAZLIK gibi geldi bana.  Atarsın girmez v.s. en azından öyle durumlarda insanın bir isyanı,  hırsı olur.  Maalesef ben hiçbirinde göremedim o duyguları.

Benim canımı sıkan esas şey de buydu... Oyuncular maça inanmadılar; belki de inanmak istemediler. Sonucu bu kadar kolay kabullenmek üzüyor... Sabaha kadar oynasak bu maça ortak olamazdık. Hani fark tek hanelere düştüğünde bile maça geldiğimiz hissi bende zerrece oluşmadı.
Hani misafirin tokunu ağırlamak daha zordur derler ya... Sanırım oyuncunun doymuşu da öyle... Çare yok, acıkmalarını bekleyeceğiz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Euroleague Basketbolu (Diğer Takımlar) topic'inde malum şahsın takımını cilalamak gibi bir alternatif ortaya çıktığına göre, o alternatif de değerlendirilebilir beyler.... ;)

Çevrimdışı tunamoto

• Üye
  • Yer: İstanbul
Renkdaşlar, kabus gibi bir hafta yaşıyoruz. Fenerbahçe erkek ve kadın voleybol takımımız, kadın basketbol takımımız, erkek basketbol takımımız rakiplerine yenildiler. Son olarak umarım erkek futbol takımımız İttifak holding Konya spora ve erkek basketbol takımımız Galatasaray Doğa sigortaya karşı şeytanın bacağını kırar.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Felaket bir mağlubiyetti, her yönüyle. Gittiğim ilk EuroLeague deplasmanında böyle bir mağlubiyet kötü bir tecrübe oldu benim için. Milano taraftarı da baya bir bilenmiş bize karşı geçen sezon ki ağır yenilgiden sonra. Serrod ve Gudaitis’e çare bulamadık
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sayın arkadaşlar Aralık-Ocak aylarına kadar böyle görünüyor. Yapılacak tek şey destek. Kavga gürültü iç sahada kayıp verdirmemek mümkün mertebe en az mağlubiyetle söz konusu aylara girmek. Bence ilk dördü unutun şimdiden (umarım yanılırım), hedef 8'e girmek olur. Yeter ki 8'e girelim çok şeyler olur. Kolay değil takım kabuk değiştiriyor; bozulan dişliler, sarsılan egolar vesaire... Ne kadar çok transfer, ne kadar çok yıldız o kadar sıkıntı, işin doğası bu maalesef. Takım kimyası oturana kadar sabır ve destek lütfen. He oldu da patladık, ilk defoda çözülmeyelim. Spor da bunlar da var. Yeter ki yatırım devam etsin. Şimdi taraftarın sınav zamanı! He yok öyle şey 6 senede en az 3 4 kez defa şampiyon olmamız lazımdı diyenler varsa açsın euroleague final four tarihine baksın. Euroleague'in ağır abileri kaç defa final foura kalmış, kaçını kazanabilmiş? Bu türden itirazı olacaklara şu link yardımcı olabilir:

https://www.euroleague.net/news/i/9105/all-the-final-fours-1988-2011

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Elbette her sezon final four yapacağız diye bir kaide yok. Normal sezon sonunda De colo’yu aldığımıza pişman olabilirmişiz gibi bir his var
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Felaket bir mağlubiyetti, her yönüyle. Gittiğim ilk EuroLeague deplasmanında böyle bir mağlubiyet kötü bir tecrübe oldu benim için. Milano taraftarı da baya bir bilenmiş bize karşı geçen sezon ki ağır yenilgiden sonra. Serrod ve Gudaitis’e çare bulamadık

Gayet doğal, çünkü sen bir şampiyonsun ve son beş yıldır içeride dışarıda kafalarına vura vura yendin. Asıl bilenmeyi çarşamba gecesi gör dostum. Keza pazar günü de çok farklı olmaz, salyalı sümüklü versiyonuyla. Yapılacak tek şey salyasız sümüksüz cinsinden benzer ambiansları iç saha maçlarında yaratmak ve takıma yardımcı olmak. Zorlu bir süreç, şimdi taraftarın sınav zamanı. Maç Obra ya yazar diyenlere de Obradovic bunu kabul ediyor zaten, en azından Kızılyıldız maçından sonra açıkça dile getirdi. 5 final four, 3 final ve 1 euroleague şampiyonluğu da Obra ya yazdığımız için sabır lütfen. Finallerimiz ve şampiyonluğumuz var bir de kültürümüz olsun...
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2019, 02:52:36 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı ata771

• Üye
Micov rodriguez scola roll gudiatis 5 ine karşı savunma ve hücumda bu kadar ezilmek asıl üzen şey.  Kaliteli oyuncular lafım yok da bu kadar iyi gözüken bir kadro da değiller. Ayakları hızlı iyi savunmacı diyeceğin tek isim yok inşallah toparlarız

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu westermanin niye alındığını daha ilk ismi çıktığinda anlamamıştım hala anlamıyorum. Bana artı katacak bir adam yerine elimdekilerden daha vasati hangi mantıkla alınır.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
Sayın arkadaşlar Aralık-Ocak aylarına kadar böyle görünüyor. Yapılacak tek şey destek. Kavga gürültü iç sahada kayıp verdirmemek mümkün mertebe en az mağlubiyetle söz konusu aylara girmek. Bence ilk dördü unutun şimdiden (umarım yanılırım), hedef 8'e girmek olur. Yeter ki 8'e girelim çok şeyler olur. Kolay değil takım kabuk değiştiriyor; bozulan dişliler, sarsılan egolar vesaire... Ne kadar çok transfer, ne kadar çok yıldız o kadar sıkıntı, işin doğası bu maalesef. Takım kimyası oturana kadar sabır ve destek lütfen. He oldu da patladık, ilk defoda çözülmeyelim. Spor da bunlar da var. Yeter ki yatırım devam etsin. Şimdi taraftarın sınav zamanı! He yok öyle şey 6 senede en az 3 4 kez defa şampiyon olmamız lazımdı diyenler varsa açsın euroleague final four tarihine baksın. Euroleague'in ağır abileri kaç defa final foura kalmış, kaçını kazanabilmiş? Bu türden itirazı olacaklara şu link yardımcı olabilir:

https://www.euroleague.net/news/i/9105/all-the-final-fours-1988-2011

Bunlar mantıklı elbette ama bir de gerçekler var. Ekonomik kriz, vergi artışı, futbol takımının durumu, Obradovic’in sözleşmesi vs; bunları değerlendirince bu seneyi başarısız geçersek, bir daha kolay toparlayamayabiliriz gibi geliyor. Zaten basketbola yatırım yapmayalım lobisi kenarda bekliyor.

Maç sonu koçun konuşması bana güven verdi gene. Oyuncuları fena tokatlayacak ve yavaş yavaş normale dönecekler diye düşünüyorum.