Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278599 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
Kalinic var mı?

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
Kalinic var mı?

Sanırım olacak.
Antrenman görüntülerinde turnike atıyor.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Farklı bir mağlubiyet olacak gibi. Maccabi bize karşı çok ama çok bilenmiş olacak. Çok ama çok agresif olacaklardır. Bu tarz yüksek sertliklere artık cevap veremiyoruz. Çok kırılgan ve enerjisiz bir takım olduk.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Yetişebilirsem maçta olacağım, beni gören takım bu maçı 20 sayıyla alır, yetişemezsem de 10 sayıyla alır, haftalardır dinleniyoruz, bu maç ciddi reaksiyon vereceğiz.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Farklı bir mağlubiyet olacak gibi. Maccabi bize karşı çok ama çok bilenmiş olacak. Çok ama çok agresif olacaklardır. Bu tarz yüksek sertliklere artık cevap veremiyoruz. Çok kırılgan ve enerjisiz bir takım olduk.

Birkaç kişi daha yazmıştı, Maccabi bize karşı aşırı motive olacak diye, bu kadar aşırı motive olmalarını gerektirecek ne yaşanmıştı? Hatırladığım kadarıyla sıralamayı etkilemeyecek bir maçta son saniye üçlüğüyle kazanmıştık, deplasmanda da çok zorlanmadan kazanmıştık ama bir gerginlik yaşandığını hatırlamıyorum.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Takım da çok fazla problem var,
1 Datome fizik olarak çok düşük, toplaması lazım.
2 lavergne sakatlıktan döndü, fizik olarak düşük, ayrıca setleri hala unutuyor bu da ahengi bozuyor,
3 dwill, sistemle ilgili temel konularda eksikleri çok fazla, alışması uzun sürcek.
4 de colo, olimpia maçına kadar zorlamamıştı ama olimpia maçında kahramalığa soyununca zaman zaman akışı bozdu. ama sorun değil, adaptasyonu en çabuk olacak oyuncu
5 westermann, rolünü arıyor. ondan isteneni belli bir oranda yapar ama tam olarak bence seneye katkı alırız.
6 vesely, fizik olarak düşük, forma girmeye çalışıyor.
bu konuların düzelmesi çok çabuk olmaz, koç da farkında, onun için çok fazla tepki göstermiyor. ama  sloukas biraz daha sazı eline almalı, de colo atacaksa onun da düzeni sağlaması lazım sahada, bu arada tarık bu sene daha fazla süre alacak, ve  ümit veriyor.
gelelim macabi maçına bu kadar fizik yetesizliklerle, oyunu atletik oynayan bir takımla baş etmek çok zor, yani çile dolu bir maç daha bizi bekliyor. alırsak bir süpriz olur ama bu mağlubiyet dahi sizi ümitsizliğe kaptırmasın, elbet rayına oturacak takım, ama önce fiziksel olarak yukarıya çıkması lazım takımın. çünkü takımın bence psikolojisini de düşüren en büyük etken, uyumsuzluk ve fiziksel yetersizlik.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
20'ye yatırırız :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Hocam, tek tek cevap vermeye çalışayım,

1 Datome fizik olarak çok düşük, toplaması lazım.

şu anda oynadığımız oyunun sebebi olamaz. Geçen sene Datome sakatlandıktan sonra 10 küsür maç yaptık, hiçbirinde böyle değildik.

2 lavergne sakatlıktan döndü, fizik olarak düşük, ayrıca setleri hala unutuyor bu da ahengi bozuyor,

fizik olarak sorun olduğunu sanmıyorum, belki maç kondisyonu eksik olabilir. Geçen sene, milano maçındaki katkıyı veren lovern olsaydı sezon sonunda herşey farklı olabilirdi.

3 dwill, sistemle ilgili temel konularda eksikleri çok fazla, alışması uzun sürcek.

Ne kadar uzun sürebilir ? 3 lük ve smaç dışında bir özaelliği yok mu be adamın?

4 de colo, olimpia maçına kadar zorlamamıştı ama olimpia maçında kahramalığa soyununca zaman zaman akışı bozdu. ama sorun değil, adaptasyonu en çabuk olacak oyuncu

De colo yu problemler arasında bile saymamak lazım.

5 westermann, rolünü arıyor. ondan isteneni belli bir oranda yapar ama tam olarak bence seneye katkı alırız.

1 sene  sonra katkı almak için adam mı alınır ? Eğer böyleyse yanlış transfer yapılmış.

6 vesely, fizik olarak düşük, forma girmeye çalışıyor.

Vesely ile ilgili de bir problemimiz olduğunu sanmıyorum. Armani maçındaki Vesely ile geçen sene şampiyon olabilirdik..

Başka birşey var takımda ama anlayabilmiş değilim. Bir ışık da göremiyorum malesef. Zorluyorum, zorluyorum, belki Vesely ve Lovern in dönmesi ve Sloukas ın biraz kıpırdanır gibi olması.. Ama olumlu anlamda oyunumuza yansıyan birşey yok malesef..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Dünya sosyolojisinin temellerini yüzlerce yıl evvelinden atan ve hatta Karl Marks'a da ilham veren, doğunun büyük bilgini İbn-i Haldun meşhur Mukaddime'sinde der ki;

-"Devletler de insanlar gibidir. Doğarlar, büyürler, yaşlanır ve ölürler."

Sanırım organizasyonlar da.... Benim iki sene evvel bir yazım vardı: "Paralel Evren Teorisi: Fenerbahçe Warriors" diye... Galiba onu Kemal Erdem için güncelleyeceğim. Son sene iki organizasyonda revire dönüp şampiyonluktan oldu... Bu sene ise mücadele ve tepki vermekten oldukça uzaklar... İmparatorlukların da sonbaharı olurmuş... 2015 yazındaki köklü değişime benzer bir yapılanma şart... Hani Emir, Semih, Oğuz, Zoric, şu ve bu, hepsi sıfırlanmış ve yepyeni bir sayfa açılmıştı ya... Galiba onun işaretlerini duyuyoruz.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bence bir noktada öyle bir rüzgarla döneceğiz ki, herkes ''ne oluyor yahu?'' diyecek.

Ama bunun olması için önce mental olarak toz duman olmuş @Cem Ağrak ın toparlanıp, üçüncü günün şafağında tepede belirmesi lazım. 

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Zeljko Obradovic: İçinde Bulunduğumuz Süreç Düşünüldüğünde...

Turkish Airlines Euroleague‘in 5. haftasında deplasmanda Maccabi Fox Tel Aviv‘e konuk olacak Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic ve Ahmet Düverioğlu açıklamalarda bulundu.

30 Ekim Çarşamba günü TSİ 22:05’te Menora Mivtachim Arena’da oynanacak mücadele beIN Sports Haber tarafından canlı yayınlanacak.

Obradovic açıklamasında, ”Tel Aviv’de Maccabi’ye karşı oynamak hiçbir zaman kolay değil. Çok iyi bir atmosfere ve aynı zamanda iyi de bir takıma sahipler. Takım olarak içinde bulunduğumuz süreç düşünüldüğünde, reaksiyon göstermeye ve birlikte hareket etmeye hiçbir zaman olmadığı kadar ihtiyacımız var.” dedi.

Düverioğlu ise açıklamasında, ”İstediğimiz sonuçları alamadığımız ve istediğimiz oyunu ortaya koyamadığımız iki maçın ardından, EuroLeague’de çift maç haftasına başlıyoruz. Rakibimiz iyi bir ekip. Özellikle iç sahada, taraftarlarının da desteğiyle iyi bir oyun ortaya koyuyorlar. Her pozisyonda yetenekli isimlere sahipler. Tel Aviv’de kazanmak her zaman zor olmuştur. Ancak bizim takım olarak reaksiyon göstermeye ve daha iyi oynamaya ihtiyacımız var. Takım olarak gücümüze inanıyor ve çok daha fazlasını yapacağımızı biliyoruz. Oyun planımıza sadık kalarak, kırk dakika boyunca galibiyet için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #446 : 29 Ekim 2019, 21:05:59 »
Hakan Abinin bahsettiği olaylar gerçekleşmeye başlıyor. Futbol tayfasının çok sevdiği ama basketboldan zerre anladığını düşünmediğim için yorumlarını şahsen ciddiye almadığım Serdar Ali Çelikler Obradoviç ve Basketbol şubesine bütçe ve taraftar özelinde sallamaya başlamış.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz saha da sonuçlar gelmedikçe sesleri daha gür çıkmaya başlayacak. Şubeyi daha da zor günler bekliyor.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Büyük sakatlık sarmalına girdiğimiz Şubat ayından beri ilk kez tam kadroyuz.

Sloukas-Westerman-Bobby
De Colo-Melih
Kalinic-Datome
Williams-Lauvergne
Vesely-Ahmet-Stimac

Çevrimdışı KhaN

• Üye
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #448 : 30 Ekim 2019, 15:08:15 »
burada görev perşembe günü başkanın.
insanlar şubeyi kıt beyinleriyle 30 milyon zarar olarak görüyor ancak 30 milyon gider ile zarar arasındaki farkı anlayabilecek insan sayımız ne yazık ki çok düşük.
sponsorluk gelirleri ve diğer şube gelirleriyle zararın 10-15 milyon euro arası kura bağlı değiştiğini biliyoruz ancak divan kurulunda başkan önemli bir şeye değindi.
bu sezon amatör şube yatırımlarını dönem sonu devlete ödenecek vergiden düşebildiklerini söyledi. yani bu iskonto cart curt hesaba katarsak zararı minimize edecek en önemli etken. yani öyle 30 yatırdık 30 zarar ediyoruz devri bitti. hoş bu muhabbetler aziz yıldırım'ın avrupa şampiyonu takıma sponsor bulamaması sonucu tüm giderleri bizim sırtımıza bindirmesini açıklamasıyla ortaya çıktı ama gelinen noktada artık olay çok farklı.

ek olarak bence şubede bir yalnızlık var. ozan balaban'ı pek sevmezdim ama deplasmanda kızılyıldız maçında takımla beraber gidecek kadar hala şubenin içinde. bence şu an o konuda da bir boşluk var köprü görevi üstlenecek biri eksik. hal böyle olunca ister istemez kopukluk yaşanıyor çoğu konuda.
işler kötü giderken hem takıma hem koça hem taraftara mesaj için de şu sözleşme konusunun çözülmesi lazım bence artık. aziz yıldırım baskonia deplasmanındaki bozgun sonrası koçun yanına gidip güven aşılayıp yeni sözleşme koymuştu önüne. koç bu işlere çok önem veriyor para pul değil mevzu tek yumruk olmak. umarım çok geç kalmadan bir aksiyon görürüz artık.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Galibiyet beklentim yok. Zaten çok maç kazanıyor diye Fenerbahçe taraftarı da değilim. Obradovici seviyorum takımdaki her oyuncuyu seviyorum ve güveniyorum. Tek isteğim yenileceksek bile mücadele ederek olsun. Biz kendimiz gibi oynarsak zaten galibiyet kendiliğinden gelir.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.