Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277196 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ne uyarısı yahu?
Gigi ve babi emekli, leo ile jofri sittir edilmeli.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Cska seyircisi bir ic saha fenerbahce macindan hic boyle keyif almamisti. Ustelik son yillarin en kotu cskasi. Tasak geçip adam yerine bile koymadigimiz mike james'in tasagi ile bitti maç. Çok trajik ve dramatik bir haldeyiz. Haftaya bir de barça deplasmanı var.
Hocam neden adam yerine koymadın  Mike James'i ? Sisteme dışına çıkmadığı sürece, bence yıllardır ihtiyacımız olan adam.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Campazzo, brown, grigonis, rodriguez, james, strelnieks...
En iyi maçlarını bize karşı oynadılar. Micic ve Larkini düşünmek bile istemiyorum, Bobua bile kendine gelir o hafta.
Sebebi kısa savunması zaafiyeti mi pota altının caydırıcılığının olmaması mı, yoksa hepsi mi bilemiyorum.
Obradovic in Tarıkla oynaması bir çok oyuncuya bir mesajdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
Vesely - kalinic - gigi - dixon - lauvergne - melih - westerman - ahmet  bunlardan hangisi formda şu anda ????? Formda diyebileceğimiz tek adam williams ve de colo. Sloukas normal seviyede.
Vesely kalinic datome form yakalamaya başladığında takım yukarı çıkmaya başlar.
Datome o kadar can alıcı boş üçlükler kaçırıyor ki tam ritim yakalayacağımız yerde maç dönüyor. Takımda formda şutör yok de colo dışında.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
oyuncular bu sene tamamen ihanet içinde,koç formsuz, play off a 7. ve 8. sıradan da girebiliriz belki ama sanki oynadığımız basketbol çağ dışı olmaya başladı gibi,tepedeki takımlar hep hücum takımı,ve bireysel oyunlarla kilitleri çok rahat açıyorlar
1 senede mi değişti hocam, geçen sene rekor kırdı takım normal sezonda,4 sakatlık birden olmasa şampiyonduk belki.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Hep toparlanacağız diyordum ama yok. Bu hâliyle bu takım iç sahada 3-5 maç kazanır hepsi bu, ilk 8 dışında kalırız.

Sloukas, Vesely, D-Will ve De Colo dışında tüm yabancılarla yollarımız ayrılmak zorunda, Kalinic dâhil bu ayrılığa. Misyonunu tamamlayanlar, heyecanını yitirenlerle yollar artık ayrılmalı.
Erdal hocam, şu Vesely yi tutup Kalinic gitsin demen çok enteresan.

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
1 senede mi değişti hocam, geçen sene rekor kırdı takım normal sezonda,4 sakatlık birden olmasa şampiyonduk belki.

1 senede bizim kadar geriye giden takım yok maalesef, realin bizi yenip şampiyon olduğu seneye benzetmek istiyorum, doncicli sezon yokları oynadılar son 2 ay vites yükseltip şampiyon olmuşlardı ama bizim en buyuk sorunumuz kısa savunması değil,çember koruyucumz yok,rakip biliyorki kısayı geçtğim an sayı yaparım

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Erdal hocam, şu Vesely yi tutup Kalinic gitsin demen çok enteresan.

Şaşırma abi lütfen. Geçmişte çok güzel günlerimiz oldu evet ama Kalinic'in de misyonu bitmiş bu takımda. Kalinic gibi ya da onun da üst seviyesinde oyuncu bulursun her türlü, bu yüzden Kalinic ile de yıllar ayrılmalı diyorum. Ama Vesely kalibresindeki uzunları bulmak zor.

Henry/Hackett/Campazzo gibi kısalar, Taylor/Hanga/Higgins gibi 2-3 savunucuları ve leblebi gibi ribaunt toplayan Monroe gibi uzunlara ihtiyaç var.

Elbette her şey ekonomi ve boşa yazıyorum bunları şu an ama bir operasyon yapılacaksa almamız gereken oyuncu tarzları bence ismini yazdığım tipler. Kalinic ve Datome misyonunu tamamlamış durumda. Westermann ve Lovern bu takıma âit bile olamadılar. Dixon emekli seviyesinde. Bak meselâ  Wilbekin  iyi savunmacıdır, hücumdaki gücü de ortada.

Ne yazık ki bu takımın ilk 8'e giremeyeceği ortada, hâlâ ilk 8 hayâli kuran arkadaşlar var ve bence ilk 8 hayâl. Ne takımda öyle bir enerji ne de câmiâda böyle bir sinerji var.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hocam neden adam yerine koymadın  Mike James'i ? Sisteme dışına çıkmadığı sürece, bence yıllardır ihtiyacımız olan adam.
Ben değil adam yerine koymayan. Sene başı o da boştaydı. Her bokun en iyisini biz biliyoruz. Westerman gibi bir adam alindiginda havalara ucuyoruz. Ya hakikaten daha grup maçları başlamadan su tablonun olacağını söylemiştim de bu kadarini ben bile tahmin etmemistim. 30 milyon euroluk takımın düştüğü durum 5 milyon euroluk takımdan hallice. Kimse kusura bakmasın da iki senedir 1 ve 5e çözüm üretemeyen ve aynen devam eden obra su tablonun en büyük sorumlusudur. Biberovic ve ahmetten medet umuyoruz daha ne diyim.
Cem ve giden tüm.arkadaslardan allah razı olsun. Ellerine ayaklarına sağlık da bu bütçede ki bu kadar para kazanan adamları gaza getirmek, vatan millet sakarya, çocuklar inanın moduna sokmaya çalışmak bana biraz garip geldi. Bu paraları boncuk karşılığı almıyor bu adamlar, basarli olmak bir numarali vazifeleri ve böyle motivasyonla düzelmelerini beklemek tam türk duygusallığı. Sonuç da ortada zaten.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Şaşırma abi lütfen. Geçmişte çok güzel günlerimiz oldu evet ama Kalinic'in de misyonu bitmiş bu takımda. Kalinic gibi ya da onun da üst seviyesinde oyuncu bulursun her türlü, bu yüzden Kalinic ile de yıllar ayrılmalı diyorum. Ama Vesely kalibresindeki uzunları bulmak zor.

Henry/Hackett/Campazzo gibi kısalar, Taylor/Hanga/Higgins gibi 2-3 savunucuları ve leblebi gibi ribaunt toplayan Monroe gibi uzunlara ihtiyaç var.

Elbette her şey ekonomi ve boşa yazıyorum bunları şu an ama bir operasyon yapılacaksa almamız gereken oyuncu tarzları bence ismini yazdığım tipler. Kalinic ve Datome misyonunu tamamlamış durumda. Westermann ve Lovern bu takıma âit bile olamadılar. Dixon emekli seviyesinde. Bak meselâ  Wilbekin  iyi savunmacıdır, hücumdaki gücü de ortada.

Ne yazık ki bu takımın ilk 8'e giremeyeceği ortada, hâlâ ilk 8 hayâli kuran arkadaşlar var ve bence ilk 8 hayâl. Ne takımda öyle bir enerji ne de câmiâda böyle bir sinerji var.
Bence kalinic den daha kötü durumda vesely, üstelik de takımın en çok kazananı. 30 milyon bütçe diyoruz, westerman, vesely, lovern için hacadığımız yaklaşık 5 milyon var. Getirisi 0 şimdilik bunsezon.
Çok rahat hunter, strelnieks, jekiri, harrison alınabilirdi mesela yada guardlardan biri yerine ayon.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bir sorum vardı.Bir üyenin günlük mesaj atma hakkı ne kadar.

Bence acil 2 tane henüz playoff treni kaçmamışken 2 transfer yapılmalı.Hem katkı verecek hem hava katacak.İlk 4 iddiamız kalmadı gibi.En azından playoff hattından uzaklaşmayalım.

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #776 : 15 Kasım 2019, 22:41:02 »
polyannacılık gibi görünsün istemem ama önümüzdeki 8 maç (barca hariç)

içerde;

khimky,alba,efes,zenit,valencia

deplasmanda;

asvel,pana ve oly

biraz toparlansak 8/8 yapsak kimse şaşırmaz, barça sonrası fikstür çok lehimize dönüyor

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Obradovic açık açık küfür ediyorsa molada, oyuncularla bu bağ bitmiştir.

https://youtu.be/sayf72DSwPQ

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #778 : 15 Kasım 2019, 22:50:28 »
Obradovicin molada fuck you demesi bakalım neler getirecek. Bakalım oyuncular nasıl tepkiler verecek. Daha erken ama yönetimin önünde 2 seçenek var gibi, ya hemen sözleşme uzatacaklar ve herkese mesajı verecekler ya da sezon sonuna kadar her şeyin böyle gitmesine seyirci kalacaklar.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Obradovic açık açık küfür ediyorsa molada, oyuncularla bu bağ bitmiştir.

https://youtu.be/sayf72DSwPQ
Yazıklar olsun demiş sonunda, bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2019, 22:56:09 Gönderen: Özcan Özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.