Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278621 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #795 : 16 Kasım 2019, 01:18:20 »
4-8 yapsak bile şaşırmam gayet normal karşılarım.

Barcelona maçında bu fırçadan  sonra daha olgun oyun beklerken,Asvel deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmalıyız.İçtede hiç fire vermemeye gayret göstermeliyiz.Son 8 uzaklaşmayalım.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2019, 01:21:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tolga224

Şaşırma abi lütfen. Geçmişte çok güzel günlerimiz oldu evet ama Kalinic'in de misyonu bitmiş bu takımda. Kalinic gibi ya da onun da üst seviyesinde oyuncu bulursun her türlü, bu yüzden Kalinic ile de yıllar ayrılmalı diyorum. Ama Vesely kalibresindeki uzunları bulmak zor.

Henry/Hackett/Campazzo gibi kısalar, Taylor/Hanga/Higgins gibi 2-3 savunucuları ve leblebi gibi ribaunt toplayan Monroe gibi uzunlara ihtiyaç var.

Elbette her şey ekonomi ve boşa yazıyorum bunları şu an ama bir operasyon yapılacaksa almamız gereken oyuncu tarzları bence ismini yazdığım tipler. Kalinic ve Datome misyonunu tamamlamış durumda. Westermann ve Lovern bu takıma âit bile olamadılar. Dixon emekli seviyesinde. Bak meselâ  Wilbekin  iyi savunmacıdır, hücumdaki gücü de ortada.

Ne yazık ki bu takımın ilk 8'e giremeyeceği ortada, hâlâ ilk 8 hayâli kuran arkadaşlar var ve bence ilk 8 hayâl. Ne takımda öyle bir enerji ne de câmiâda böyle bir sinerji var.

Monroe'nun Lovern'den farkı yok. 5 numaraya Monroe'yu koyarsan kısaların perişan olur.
Ribaunt istiyorsan Jekiri tarzı uzunlara bakman lazım.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2019, 01:31:54 Gönderen: Tolga224 »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: 2019-2020 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe Beko
« Yanıtla #797 : 16 Kasım 2019, 01:44:03 »
İnancımda zerre bi kayıp yok, ama bu kafayla gidersek ilk devre sonu havlu atarız. Acilen kendimize gelmemiz ve de kelle almamız lazım. Hocam da sağ olsun, Gigi ile ilgili haftalardır yazdığıma molada tercüman olmuş.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
bir zamanlar bir yere datome'nin oyunu ne kadar basit ve makul oynadığı ile ilgili bir şey yazmıştım. devamında demiştim ki datome'nin sahaya yansıttığı karakterin birazını kendi hayatıma yansıtabilirsem çok başarılı olurum. bu sebeple bugün molada koçun söylediklerini odamın duvarına poster olarak asacağım ki bana bir şeyleri hatırlatsın. "f.. you everybody f... you gigi datome shame on you" yapabileceklerine rağmen yapmadıkların için.

« Son Düzenleme: 16 Kasım 2019, 03:08:23 Gönderen: fundamental »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #799 : 16 Kasım 2019, 08:42:14 »
Kızılyıldız 72-74 Asvel

Jekiri 18 sayı-19 ribaunt.

Sinirimden gülüyorum ;D

Yerel ligde kendi maçlarımız hariç diğer oyuncuları çok alıcı gözle izlemediğim için Jekiri benim dikkatimi çekmemişti ama bu forumda bazı arkadaşlarımızın bize transferi için defalarca ismini zikrettiğini biliyorum. Bizim takıma uyar uymaz orasını bilemem ama bu forumdaki birçok arkadaşımızın gerçek bir basketbol scout'ı olduğuna eminim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

CanCan

• Ziyaretçi

Suan ki durum sadece ruhsuzluk la açıklanamaz,,

Evet açıklanamaz, bu oyuncuların bazılarının yaptığı net bir sabotajdır.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ali Koç en kısa sürede Obradovic ile toplantı yapmalı, hocanın direktifleri doğrultusunda takıma gerekli neşter vurulmalıdır. Aksi takdirde bundan sonraki süreç yönetime yazar.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı south

• Üye
Geçen sene efes final serisi başlığına yazmıştım.Bu kadrodaki oyuncular artık misyonunu tamamlamıştı ve artık bu kadro normal sezonda ne kadar iyi giderse gitsin F4'de rakipleri tarafından dayak yicek gibiydi.Ama f4'e kadar bile dayanamadılar.
 Bu takımın dağılıp kendini kanıtlamaya,yeni bir meydan okumaya ihtiyacı olan basketbolculara ihtiyacı var (Larkin,D.Williams,Bogdanovic,Udoh transferleri gibi)
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2019, 10:06:33 Gönderen: south »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ali Koç en kısa sürede Obradovic ile toplantı yapmalı, hocanın direktifleri doğrultusunda takıma gerekli neşter vurulmalıdır. Aksi takdirde bundan sonraki süreç yönetime yazar.

Katılıyorum.Ancak yönetimin şu kötü dönem işlerine mi geliyor.Obradoviç istenmiyor sanırım.Futbolada güvenilmesin su kaynatma başladı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

Normal şartlarda yapılması gereken bu da bana sıkıntı tepeden kaynaklanıyor gibi geldi. Küçülmek için Obradovic ile devam etmek istemiyorlar sanırım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Linkini koyduğum haberde kullanılan cümlelere bakın. Bunlar pusuya yatmış çakal gibiler, gram haysiyetleri yok. Önce Kostas olayı sonra da bu. Fırsat kolluyorlar bel altı vurmak için. Takımdaki olumsuzlukları -ki çok sayıda sıkıntı var- bir kenara bırakalım. Sadece destek olalım. Zaten millet hazır bekliyormuş, biz de işlerini kolaylaştırmayalım diye düşünüyorum. Bana koçun son senesi gibi geliyor. Bu senenin sonu iyi veya kötü biter, her ne olursa olsun yaptıkları için yaşattıkları için dik durmalıyız ve kadir kıymet bilmeliyiz diye düşünmekteyim. Her şey olacağına varır, ortalığı  leş kargalarına bırakmayalım, takıma sahip çıkalım.

https://www.basketfaul.com/haber?haber=84553

CanCan

• Ziyaretçi
Linkini koyduğum haberde kullanılan cümlelere bakın. Bunlar pusuya yatmış çakal gibiler, gram haysiyetleri yok. Önce Kostas olayı sonra da bu. Fırsat kolluyorlar bel altı vurmak için. Takımdaki olumsuzlukları -ki çok sayıda sıkıntı var- bir kenara bırakalım. Sadece destek olalım. Zaten millet hazır bekliyormuş, biz de işlerini kolaylaştırmayalım diye düşünüyorum. Bana koçun son senesi gibi geliyor. Bu senenin sonu iyi veya kötü biter, her ne olursa olsun yaptıkları için yaşattıkları için dik durmalıyız ve kadir kıymet bilmeliyiz diye düşünmekteyim. Her şey olacağına varır, ortalığı  leş kargalarına bırakmayalım, takıma sahip çıkalım.

https://www.basketfaul.com/haber?haber=84553

Basketfaul denen site emekli hakem Necip Kapanlının zırvalama alanıdır. Bunun gibi 657ye tabi devlet memuru kafasındakiler için basketbol Macaristan ile rekabet ettiğimiz günlere özlemdir. Bunlar küçük olsun bizim olsunculardır...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Basketfaul denen site emekli hakem Necip Kapanlının zırvalama alanıdır. Bunun gibi 657ye tabi devlet memuru kafasındakiler için basketbol Macaristan ile rekabet ettiğimiz günlere özlemdir. Bunlar küçük olsun bizim olsunculardır...

Başka memurluklar da var. Her zaman derim dışarısı kadar içeri de engel Fenerbahçe'ye diye, buyrun:

https://www.haberturk.com/serdar-ali-celikler-hvala-vam-i-zbogom-obra-2540842-spor

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Koç parkede oynanan oyuna göre az bile söylemiş amk erkek basketbolu lan bu naiflik isteyen badmintona gitsin.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Bütün orospu çocukları saklandıkları deliklerden çıkmış dışarı, daha da birlik olmamız lazım, yönetimin de artık dış kapı mandalı değil yönetim olması lazım, otursunlar Obra ne derse yapsınlar, bu krize biz girdik biz çıkarız.