Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271274 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Barcelona - Fenerbahçe / Euroleague 9.Maç
« Yanıtla #885 : 20 Kasım 2019, 23:44:11 »
Maç öyle bir devam ediyorki Barça 2 dakika oynasa 20 sayı fark atacak gibi duruyor.
De Colo’suz Kızılyıldız ayarı bir takımız
FENERBAHÇE

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #886 : 20 Kasım 2019, 23:54:08 »
Takim o kadar da kotu gelmedi bana, lauvergne kafa olarak sahada... Sloukas ve gigide reaksiyon gösteriyor, ama su kisa 5 ile savunmada cok cabuk çözülüyor uz,

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #887 : 21 Kasım 2019, 00:12:32 »
Kötü günde herkes gömüyor ya.... “Gerçek taraftar” turnusolu maçlar.

8’de sıfır serbest atışı açıklayabilecek rasyonel bir gerekçe bulamıyorum....

« Son Düzenleme: 21 Kasım 2019, 00:29:44 Gönderen: Sapere »

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #888 : 21 Kasım 2019, 00:26:32 »
Obrodoviçin hal ve kareketlerı de artık bi ışık olmadıgını gosterıo tepki dahi vermio. O yüzden artık şaşırmıyorum takımın bu seneki haline

Çevrimdışı alververal

• Üye
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #889 : 21 Kasım 2019, 00:38:24 »
böyle bir bütçeyle hem kalitesi düşük hem de planlaması yanlış bir kadro kurmak obradoviçin büyük bir hatasıdır. Geçen sene rakibine hem ligde hem avrupa'da boyun eğmişsin bu durum sonrasında duygusal davranmayıp radikal kararların alınması gerekiyorken son 2 sezondur kayıplarda olan ali muhammed ve datome ile devam ediyorsun. Yetmedi ihtiyaç duyulan özellikte bir oyuncu olmayan westermanı getiriyorsun. Yetmiyor geçen seneyi komple sakat geçiren  oyuncuyla yine devam ediyorsun üstelik sakatlıklardan bu kadar canımız yanmışken. Oyuncular bilerek mi oynamıyor orasını bilemem ama hem ülke olarak hem de özelinde kulüp olarak ekonomik anlamda büyük bir buhran sürecine girdiğimiz dönemde yönetim büyük bir fedakarlıkla bu bütçeleri sağlamışken bu sonuçların alınması tamamen fiyaskodur ve birilerinin de bunun hesabını vermesi gerekir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #890 : 21 Kasım 2019, 02:06:29 »
Benim totem de işe yaramadı.  :o

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #891 : 21 Kasım 2019, 13:12:03 »
Ülker Arena dışında yaptığımız son 19 resmi maçın 14'ünü kaybettik.
Ülker Arena'da yaptığımız son 157 resmi maçın ise sadece 13'ünü kaybettik.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #892 : 21 Kasım 2019, 16:44:59 »
Ben bu şubenin küçültülmesi talep edenlere, bunu talep etmek için pusuda bekleyenlere, elinden gelen mücadeleyi göstermeyerek malzeme verenlerin yüzüne tükürmek istiyorum. Dikkat: Kötü oyundan bahsetmiyorum. Ama başkanın bile şubeye yatırım için baskı altında olduğu bir süreçte, kimsenin elinden geleni esirgemeye hakkı yok.

Bu noktaya gelmek senelerimizi aldı. 2006'da başlamıştı Euroleague'te zirveyi hedeflemek... Dipten geldik, yeniden dibe dönersek, daha bir 10 sene bu zirve adayı olmanın hayalini göremeyiz. Oyuncular geçip gidecek; taraftar kalacak. Dolayısıyla, şubenin bu sezonu sadece bu sezonu bağlamayacak; gelecek senelerin de planında etkili olacak. Böyle bir hayat memat sezonunda kötü oynayana değil, ama türlü kapris veya umursamazlıkla elinden geleni yapmaktan gocunan herkesin yüzüne tükürmek isterim. Bundan da kimseye hesap verecek değilim. Biz, Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş üçlüsünün basketboldan tamamen çekilme görüşmeleri yaptığı günleri de yaşadık. Basketbola ilgimiz Obradovic dönemiyle sınırlı değil.

1991'deki Antalya'da yaşanan ilk şampiyonlukta salondaydım. Canlı izlediğim ilk basketbol maçıydı. Nereden geldiğimizi en iyi bilenlerdenim ve oraya dönmek istemiyorum. Bu sezon elinden geleni yapmayan her oyuncu Obradovic'e ve gelinen bu noktaya ihanet içindedir. Ve bunun bilerek veya bilmeyerek parçası olan herkesin suratına tüh diyorum.

Koçun moladaki "lütfen savunma yapar mısınız!" tarzı konuşmasından sonra... Obradovic'i böyle konuşmaya mecbur edenler arasında kim, hangi oyuncu varsa... Onun kuyusunu kazma operasyonunda bilerek veya bilmeden yer alanların... Tıpkı Galatasaray maçından sonra olduğu gibi...

-HEPSİNİN YÜZÜNE TÜKÜRÜYORUM! TÜH SURATLARINA!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe Beko:89 Khimki Moskova:76 | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #893 : 27 Kasım 2019, 13:49:28 »
Ülker Arena’da 28 Kasım Perşembe günü oynanacak maç saat 20.45’te başlayacak.

Fenerbahçe, Euroleague’de daha önce Khimki Moskova’yla 10 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, 10 maçın 7’sini kazandı ve sadece 3 mağlubiyet yaşadı.

Öte yandan Fenerbahçe, Khimki’yle iç sahada oynadığı 5 maçın tamamını kazandı.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2019, 22:38:04 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe Beko-Khimki Moskova | Euroleague 11. Hafta - 20:45
« Yanıtla #894 : 27 Kasım 2019, 13:51:20 »
1 sayı olsun bizim olsun. Seri yapmamız çok çok önemli.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #895 : 27 Kasım 2019, 14:00:02 »
Forum geri dönmüş hayırlı olsun :)

De Colo,Vesely ve Kalinic'in sakatlıkları ne durumda acaba ? Kalinic maskeyle oynar gibi geliyor.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #896 : 27 Kasım 2019, 15:07:53 »
foruma ne oldu hakkat ya?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #897 : 27 Kasım 2019, 16:28:47 »
Teknik bazı nedenlerden ötürü bir süre kapalı kaldık. Tamamen benim ve kendisi kabul etmese de Cem Ağrak'ın hatasından kaynaklanıyor. Sağolsun Umut arkadaşımız devreye girdi ve işi dakikasında çözdü.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #898 : 27 Kasım 2019, 16:45:27 »
Geçen gün +40programında ilker üçer sakatlara değindi. Kesin dille konuşmasa da şu an kalinic ve weatermann ın çok oynayabilecek bi durumda olmadığını söyledi bu 1hafta. Vesely nin hafif ağrıları olduğunu ve durumuna maç günü bakılacağını söyledi. Sakatlar içinde en iyi durumda olan de colo dedi ama onun için de %100 net birşey söylemedi, maç öncesi raporlarda belli olur dedi.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #899 : 27 Kasım 2019, 17:06:51 »
Teknik bazı nedenlerden ötürü bir süre kapalı kaldık. Tamamen benim ve kendisi kabul etmese de Cem Ağrak'ın hatasından kaynaklanıyor. Sağolsun Umut arkadaşımız devreye girdi ve işi dakikasında çözdü.

Burdan yetkililere sesleniyorum, maç günleri forumu kapatın, iki yengi geldi o ara :D
Şu an rasyonel irrasyonel her çabayı göstermemiz lazım :D