Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 279165 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Panathinaikos - Fenerbahçe Beko | EL 14. Hafta
« Yanıtla #1110 : 15 Aralık 2019, 22:20:57 »
Tek istek karekter lütfen.Fredette-Rıce-Calathes bu 3 oyuncuyu kitlemeliyiz.Anket Pana dedim.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1111 : 15 Aralık 2019, 22:28:53 »
Tek istek karekter lütfen.Fredette-Rıce-Calathes bu 3 oyuncuyu kitlemeliyiz.Anket Pana dedim.
Calathes i belki durdururuz ama Rice içimizden geçer gene..

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1112 : 15 Aralık 2019, 22:38:19 »
Kadro yapısı olarak bize en yakın takımla oynuyoruz. Hantal 3 ve 5 numaralar, savunma özürlü guard ikilisi ile çok benziyoruz. En az kötü olan kazanır.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 22:39:32 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1113 : 15 Aralık 2019, 23:29:09 »
Galibiyet alırsak Efes mağlubiyetini telafi eder, kaybedersek de battı balık yan gider...

Çevrimdışı Semih

• Üye
« Yanıtla #1114 : 15 Aralık 2019, 23:49:49 »
Ben bu sene için umutsuzum ama bu maçı alacağımızı düşünüyorum çünkü başka yorumda da belirtildiği gibi bize ters gelebilecek bir kadro yapıları yok ve biz ne olursa olsun bir miktar toparlanma gösteriyoruz yani bir nevi şu an bizim kalibremizde bir takımlar yani iki takım da şu an orta-alt seviye takımlar. Tabiki deplasman olması dolayısıyla avantajları var ama izlediğim kadarıyla onlar da bizden hallice durumdalar, üstelik onlarınki bizimki gibi kontak kapama durumu değil son senelerin olağan hali. Yeri gelmişken ben bir şekilde ilk sekize kalacağımızı düşünüyorum, sonrası o anki duruma göre şekillenir yani final four da olabilir 3-0 süpürülebiliriz de ve daha ötesine ilişkin gerçekten hiç fikrim yok. Lakin bu sene ne yaşarsak yaşayalım ne sonuç alırsak alalım bazı arkadaşların vurgu yaptığı gibi bir kültür oluşturmak istiyorsak o sene bu sene; tıpkı Liverpool taraftarının dediği gibi “you will never walk alone” tadında bir yaklaşım sergileyebilmeliyiz. Ben de ciddi hayal kırıklığı yaşıyorum, çok moralim bozuluyor, sinirleniyorum falan ama günün sonunda dövünmenin ve sövmenin hiçbir anlamı ve yararı olmadığını görebiliyorum ve tüm saygımla beraber takıma takviye önerilerinin hiçbir gerçekçi yanı olmadığını da! Ülke ekonomisi bir yana bizim ekonomimiz ondan da beter ve meteliğe kurşun atarken eldeki kontratlardan çıkıp 1 hatta 2 uzun + 1 kısa falan bana bayağı fantazi geliyor, ha istermiyim tabiki çok isterim ama olmayacak duaya da amin demenin hiç bir anlamı yok. Bu seneyi gerçekler ışığında böylece kabullenmek ve eldekiyle ne yapabiliyorsak onu yapmak üzerine odaklanmak bana en akla yatkın olanı geliyor çünkü aksi sadece hayalcilik olur. Ayrıca bir çok görüşün aksine ben planlamanın da yanlış olduğunu düşünmüyorum ki hemen herkes sezon başında Williams ve De Colo transferlerine bayılmıştı, uzun için ise herkeste bir soru işareti vardı lakin mevcut koşullarda eğerki sağlık ekibinden özel bir ikaz gelmediyse ben de Vesely gibi bir uzunu elde tutmayı yeğlerdim. Larvayı gönderip yerine uzun isterdim ama orası da ekonomik koşullara takılmış olabilir ve ben bu konuda bazı arkadaşların yaptığı gibi öyle ya da böyle halledilmeliydi kafasına giremiyorum keza kendim de bu ülkede yaşayan ve ekonomik sıkıntı çeken biri olarak yokluğun ve çaresizliğin ne demek olduğunu iliklerime kadar hissediyorum!!!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1115 : 16 Aralık 2019, 09:20:23 »
Bu takımın deplasmanda panayı yenebileceğini düşünmek?
Bilemedim.
Son lig maçında ilk mağlubiyetlerini almışlar. Calates de sakatlanmış. Olur mu? Yine de çok çok zor. Hani oyuncular silkinse Obra var. Onun da silkinmesi lazım. Olay sadece oyuncularda bitmiyor bu sene.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1116 : 16 Aralık 2019, 09:50:51 »
Aslında, Efes maçlarına kadar olan 3 maçlık süreçte biraz kıpırdanma vardı, ümitlenmeye başlamıştık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1117 : 16 Aralık 2019, 10:38:42 »
Son 8 yapmak mesele.Oraya atarsak atabilirsek her şey olabilir.Oranın havası başka.Son ana topa kadar savaşalım.Sportif ruh bunu gerektirir.

Sadece Calathes değil,Papapetrouda şüpheliymiş.Bence ikiside oynar.Taktik olaylar.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2019, 15:00:12 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1118 : 16 Aralık 2019, 15:11:20 »
Pao için rahat bir galibiyet olur.
Son bir şarkı be...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1119 : 16 Aralık 2019, 17:10:50 »
Euroleague yönetimi panatinaikosa son maçta yaşanan olaylardan ötürü 1maç seyircisiz oynama cezası vermiş. Bizim maç seyircisiz oynanacak. Ayrıca dün ki lig maçlarında calathes ve papapetrou sakatlanıp maçı yarıda bırakmış. İkisininde durumu maç saati belli olacakmış. Sanki bu sefer basketbol tanrıları kazanmamızı ayağa kalkmamızı istiyo gibi. Kendi adıma her hafta her maç, bu maç ayağa kalkma maçımız olacak diye tv başına geçiyorum ama 2aydır bi türlü ayağa kalkamıyorum. İnşallah o maç bu maç olur :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1120 : 16 Aralık 2019, 17:50:57 »
Euroleague yönetimi panatinaikosa son maçta yaşanan olaylardan ötürü 1maç seyircisiz oynama cezası vermiş. Bizim maç seyircisiz oynanacak. Ayrıca dün ki lig maçlarında calathes ve papapetrou sakatlanıp maçı yarıda bırakmış. İkisininde durumu maç saati belli olacakmış. Sanki bu sefer basketbol tanrıları kazanmamızı ayağa kalkmamızı istiyo gibi. Kendi adıma her hafta her maç, bu maç ayağa kalkma maçımız olacak diye tv başına geçiyorum ama 2aydır bi türlü ayağa kalkamıyorum. İnşallah o maç bu maç olur :)
öyle yapa yapa bu sezonu bitireceksin :)

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1121 : 16 Aralık 2019, 18:11:23 »
öyle yapa yapa bu sezonu bitireceksin :)

Ahahaha daha önceki sezonlarda yaptığım tüm uğurları totemleri kombo halinde yapıyorum yine bana mısın demiyo :) ama hocamın da dediği gibi en son umutlar ölür...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1122 : 16 Aralık 2019, 18:14:06 »
Eğer yenersek büyük moral olur.Öyle yoğun trafik ki kaybedilen efes maçlarına tam üzülemeden diğer sınav geliyor.Voleybol yorumcusu eski voleyci Başak Koçun dediği gibi haydi takım.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2019, 18:14:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1123 : 16 Aralık 2019, 19:15:03 »
Ahahaha daha önceki sezonlarda yaptığım tüm uğurları totemleri kombo halinde yapıyorum yine bana mısın demiyo :) ama hocamın da dediği gibi en son umutlar ölür...
8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1124 : 17 Aralık 2019, 04:03:57 »
Koyup dönücez. Maçın seyircisiz olması, Calathes keltoşunun büyük ihtimâl oynamayacak olması ciddi avantajlar.

Goygoy ya da totem değil. Kökleyip gelicez.