Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271231 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #1485 : 08 Ocak 2020, 16:48:39 »
takım bulamadığı için kalmış
O kadar süre sakattı, oynamadı. Yarım sezon daha oynamayaydı. .. evladı..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kulüpten yapılan açıklama:

Fenerbahçe Beko’da burkulmaya bağlı sağ ayak bileği iç yan bağ zedelenmesi yaşayan Ahmet Düverioğlu’nun tedavi ve bireysel çalışma süreci devam ediyor. Kostas Sloukas, ağır gribal enfeksiyon nedeniyle takımımızın hafta boyunca yaptığı idmanlara katılamadı. Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Jan Vesely ise takımla idmanlara başladı ve oyuncumuzun maç kadrosunda yer alabileceği tarihe teknik ekibimiz tarafından idmanlardaki durumu gözlemlenerek karar verilecek. Üç oyuncumuz da ekibimizin Vitoria-Gasteiz kafilesinde yer almıyor. Egehan Arna, Ekrem Sancaklı ve Ergi Tırpancı da İstanbul’da kalan diğer isimler.

Fenerbahçe Beko’nun son transferi James Nunnally’nin EuroLeague lisans işlemleri tamamlandı ve sporcumuz Vitoria-Gasteiz kafilesinde yer alıyor. Ekibimizin Vitoria seyahatinde, son iki EuroLeague mücadelesinde forma giymeyen Joffrey Lauvergne de bulunuyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Janda yoğurtu üfleyerek yiyoruz.Adam Asset değer.Neyse değerli rakibimizde de ciddi pivot sıkıntısı var.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Westermann-Dixon
Nando-Melih
Datome-Nunnally
Kalinic-Williams
Joffrey-Thomas

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Son 1.
Baskonia'nın küçümsenmesi olsukça tuhaf. Ben geçen hafta Barcelona maçını izledim hiç de öyle boş bir takım değil bence. Kaybedersek inancım kırılmayacak ama kazanmak işleri çok kolaylaştıracak.
Savaşıp kazanmalıyız.
Ben şampiyonluğa inanıyorum. Mükemmel bir sezon geçirmek şampiyonluğa yeterli olmuyor.
En son umutlar ölür.
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
Kostas'ın yokluğunda umarım Bobby süre alıp biraz katkı verir. Maalesef Lauvergne'e de çok ihtiyacımız var. Takımın üstündeki baskı ve Baskonia deplasmanı olması dezavantajlarımız. Bir de hakemlerle boğuşmayız inşallah.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Son 1.
Baskonia'nın küçümsenmesi olsukça tuhaf. Ben geçen hafta Barcelona maçını izledim hiç de öyle boş bir takım değil bence. Kaybedersek inancım kırılmayacak ama kazanmak işleri çok kolaylaştıracak.
Savaşıp kazanmalıyız.
Ben şampiyonluğa inanıyorum. Mükemmel bir sezon geçirmek şampiyonluğa yeterli olmuyor.
En son umutlar ölür.

Küçümsemek değil de, önceki senelere nazaran çaptan düşmüş vaziyette oldukları ortada. Bazı maçlarda çabuk dağıldılar ve 100 sayı yemenin yanında 30-40'lı sayıları bulan farklarla yenildiler. Her şeye rağmen adamlar bizden 1 galibiyet önde ve içeride oynadıkları maçlarda halen tehlikeliler.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2020, 22:43:18 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Geldiğinden beri Leo nun en ciddi sınavı olacak. Aynı zamanda Bobby için de işleri yoluna koyması için bir fırsat!
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
    • @Elebilso
Kostasin olmaması iyi mi kötü mü bilemedim . Önemli bir oyuncu sistem için ama sıçtığındada ağır siçıyo son oly maçında iyiydi . Insallah leo bugün oly maçınında üstüne çıkarda bizde galibiyetle döneriz. Belkide kostasin yokluğu bize leo de colo paketini hediye edecek neyse öyle veya böyle kazanalimda kim oynamış kim oynamamış çok önemli değil

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Şahsen bu akşamdan çok ümitliyim. Kostas'ın olmaması çok problem değil. Zira Leo'da yavaş yavaş takımın bir parçası olmaya başladı ve kendisine verilen görevin altından kalkacağına inanıyorum.

Takım bir ay öncesinin takımı değil. Artık oyuncular daha motive ve hazır. Ve biliyoruz ki bu takım istekli olduğunda başaramayacağı iş yok. Kadro dışı olayından sonra bugün oynarsa Joffrey'in de daha farklı olacağına inanıyorum.

Kısacası Baskonia'nın bizi yenmesi için çok çok ekstra şeylerin olması lazım.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2020, 13:04:42 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Küçümsemek değil de, önceki senelere nazaran çaptan düşmüş vaziyette oldukları ortada. Bazı maçlarda çabuk dağıldılar ve 100 sayı yemenin yanında 30-40'lı sayıları bulan farklarla yenildiler. Her şeye rağmen adamlar bizden 1 galibiyet önde ve içeride oynadıkları maçlarda halen tehlikeliler.
Yakın zamanda koç değişikliği yaptıklarını unutmayalım ama
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı orange

• Üye
  • Yer: Kıbrıs
Kazanacağız.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Son 1.
Savaşıp kazanmalıyız.
En son umutlar ölür.

Geçtim Baskonia'yı bu sene özelinde euroleagudeki herhangi bir maçın küçümsenmesini de anlamıyorum ben. 2 puan aslanın ağzında artık. Kağıt üstündeki durum sökmüyor artık parkede. İşin bir de hakem yönü varken herhangi bir maça kafadan galibiyet yazmayı anlamıyorum ben. Bugün -6 8 ile falan başlamamız lazım maça. Abuk subuk 3-4 düdük çalınacaktır yine. Aksi takdirde euroleague tekrar özür diler. Kostas'ın olmaması çok kötü öte yandan Westerman'ın kendisini bulması açısından önemli bir fırsat olur. Bobby 10 dakika, lütfen 10 dakika...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Antalyalı Hakan Bey rütbe düşürdü ve grip oldu Kostas.Şaka şaka.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Sloukas euroligde asagi yukari 35 dk ortalamayla oynayan takimin en onemli rolunu oynayan oyuncu. Bu rolu de veren Obradovic.