Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271051 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
macabiye kaybederiz demiyorum o maçı ayrı yorumlamak lazım çünkü o maç bir üst levele geçiş maçı olacak.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
macabiye kaybederiz demiyorum o maçı ayrı yorumlamak lazım çünkü o maç bir üst levele geçiş maçı olacak.

bende ayni seyi dusunuyorum. Maccabi maci zamanlamasi ve seviyesi olarak bu sezonun hikayesini belirleyebilir. Top8, final 4 vs ... Ne oynayacagimiz ve seviyemiz o zaman az cok belli olur.

Barca macindaki mucadele, hirs ve istek beni cok umutlandirdi. Vesely nin forma girmesi ve setlerin oturmasi goruntuyu cok degistirebilir.
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 15:28:06 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2

Şu an kaybetme lüksümüz yok.A ilk 8 atarız 2 galibiyet farkı atarız.Maccabide öyle.Play-off için 18 galibiyet şart.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #1773 : 20 Ocak 2020, 15:52:19 »
play off ta ne olur bilmem ama tam kadro devam edersek 5 ya da 6 bitiririz, aradaki fark çok olmasa 4 diyecektim ama galibiyet farkı çok.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1774 : 20 Ocak 2020, 18:11:19 »
Efes bir olsun biz sekiz, yenersek de yenilirsek de onlarla paylaşalım kozlarımızı...
Bende aynı şeyi istiyorum. Elbet koç bunların panzehirini bulur. Hazır Ergin nba şampiyonluğundan bahsedecek kadar uçuyorken sağlam tokat olur. Elenirsekte canları sağolsun.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1775 : 20 Ocak 2020, 20:45:00 »
Önce bir 8 yapalım.Herşey ortada.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Barça maçında takıma güvenmiştim, yenemedik ama oyunlarıyla mahcup etmediler. İşlerimi ayarlasam gelecektim. Bu maça da çok inanıyorum, artık yerinde izleme vakti! Bu hafta hazır gelmişken, ne var ne yok her müsabakayı yerinde izleyeyim diyorum 8)

• 24.Ocak.2020 Cuma / 20:45 Fenerbahçe Beko – Olimpia Milano / Erkek Basketbol / Ülker Arena
  • 25.Ocak.2020 Cumartesi / 13:00 Fenerbahçe HDI – Arkas / Erkek Voleybol / Burhan Felek
  • 25.Ocak.2020 Cumartesi / 16:00 Fenerbahçe Opet – Bjk / Bayan Voleybol / Burhan Felek
  • 25.Ocak.2020 Cumartesi / 20:00 Fenerbahçe – Başakşehir / Futbol / Saraçoğlu

PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu maçı da alamayacaksak zaten tasi tarağı toplayalım. 10 maçtır yendiğimiz bir takımdı milano. Ilk defa bu sene yenildik. Sadece yenmek değil ikili averajı da almak lazım.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu maçı da alamayacaksak zaten tasi tarağı toplayalım. 10 maçtır yendiğimiz bir takımdı milano. Ilk defa bu sene yenildik. Sadece yenmek değil ikili averajı da almak lazım.

aynen öyle, yine de umudum düşük.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye

ilk maç skoru neydi.Son şanslar.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2020, 11:38:33 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
ilk maç skoru neydi.Son şanslar.
13 sayı ile kaybetmiştik.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
13 sayı ile kaybetmiştik.

İmkansız elde etmek averajı.İlk etap maçı almak önemli.Haftanın maçı olur.Koçlarda büyük.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
İmkansız elde etmek averajı.İlk etap maçı almak önemli.Haftanın maçı olur.Koçlarda büyük.
Efes tasak geçerek 20 attı bunlara. Gerçi biz efes değiliz su aşamada. Sergio, nedovic gibi isimler de bize karşı sezonun oyununu oynar hep.
Ilk.etap kazanmak artık. Kazanalim. Gerisini adım adım düşünelim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Efes tasak geçerek 20 attı bunlara. Gerçi biz efes değiliz su aşamada. Sergio, nedovic gibi isimler de bize karşı sezonun oyununu oynar hep.
Ilk.etap kazanmak artık. Kazanalim. Gerisini adım adım düşünelim.

Eğer Mike james kalsaydı.Şu an ilk 5'de olurdu Milano.Bence yılın oyuncusu James.Cskayı çoğu maçta ipten aldı.Çok sınırda maçlar aldılar.Sergıo zaten süperstar yılların Sergıousu.İzlemesi rakipte olsa keyifli. olamaz.

Larkin diyen olur saygı duyarım.Mıke jamesı-Hınes  çek diğer takım oyuncuları etkili olamaz Cska.

Kimse bu perfonmansı beklemiyordu.Bir yerde okumuştum.Cska için play-off bile tehlikeli diyen yorumcular vardı.Itoudis rüşt ispatladı.

« Son Düzenleme: 21 Ocak 2020, 13:04:52 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Eğer Mike james kalsaydı.Şu an ilk 5'de olurdu Milano.Bence yılın oyuncusu James.Cskayı çoğu maçta ipten aldı.Çok sınırda maçlar aldılar.Sergıo zaten süperstar yılların Sergıousu.İzlemesi rakipte olsa keyifli. olamaz.

Larkin diyen olur saygı duyarım.Mıke jamesı-Hınes  çek diğer takım oyuncuları etkili olamaz Cska.

Kimse bu perfonmansı beklemiyordu.Bir yerde okumuştum.Cska için play-off bile tehlikeli diyen yorumcular vardı.Itoudis rüşt ispatladı.

Hocam oyuncuların performansında takım kimyaları çok mühim rol oynuyor diye düşünüyorum. Muhtemelen çok itiraz görecektir ama Larkin veya James'in bizim gibi takımlarda şu anki takımlarında gösterdikleri  performansı göstereceklerine inanmıyorum. En büyük göstergem de Wanamaker'ın bizde sudan çıkmış balığa dönmesi. Ha bu arada Bobby Dixon'ın geçmişte gösterdiği performansı da beklemezdim. Bunları yazmaktaki maksadım yüksek egoların mevcut takım kimyalarına intibak sürecinin mutlak çıkarımlar yapma bağlamında tahmin edilemez oluşuna vurgu yapmak. Örneğin De Colo geldi ama bütün dertler bitmedi. De Colo'nun tam randıman gösterebileceği bir takım kimyasında, söz gelimi önümüzdeki yılın Fenerbahçe'sinde durum çok daha farklı olabilir diye düşünüyorum.