Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271226 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orange

• Üye
  • Yer: Kıbrıs
Kazanacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Hocam oyuncuların performansında takım kimyaları çok mühim rol oynuyor diye düşünüyorum. Muhtemelen çok itiraz görecektir ama Larkin veya James'in bizim gibi takımlarda şu anki takımlarında gösterdikleri  performansı göstereceklerine inanmıyorum. En büyük göstergem de Wanamaker'ın bizde sudan çıkmış balığa dönmesi. Ha bu arada Bobby Dixon'ın geçmişte gösterdiği performansı da beklemezdim. Bunları yazmaktaki maksadım yüksek egoların mevcut takım kimyalarına intibak sürecinin mutlak çıkarımlar yapma bağlamında tahmin edilemez oluşuna vurgu yapmak. Örneğin De Colo geldi ama bütün dertler bitmedi. De Colo'nun tam randıman gösterebileceği bir takım kimyasında, söz gelimi önümüzdeki yılın Fenerbahçe'sinde durum çok daha farklı olabilir diye düşünüyorum.

Wanamaker sonradan çok iyi oynadı.Lig şampiyonluğunda pay sahiplerinden.Mvp oldu.

De colonun seneye bizde olmayacağını düşünüyorum.Yüz ifadesi kötü baya.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Yüz ifadesi kötü baya.
De Colo nun yüz ifadesi ancak bir şampiyonlukta değişir. Hep böyleydi, görünen o ki böyle olmaya devam edecek...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Wanamaker sonradan çok iyi oynadı.Lig şampiyonluğunda pay sahiplerinden.Mvp oldu.

https://www.instagram.com/p/B7lZ-WPnsU8/?igshid=a53yfteqg2ka

Bu ifadesi mi? :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

Takım oyununa uyum sağladı ilerleyen sezonda. Benim kastettiğim nokta ise onun Bamberg deki performansının şu sıralardaki Mike James ve Larkin performansına benziyor oluşuydu. Biz de bu türden bir basketbol mümkün değildi...

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Takım oyununa uyum sağladı ilerleyen sezonda. Benim kastettiğim nokta ise onun Bamberg deki performansının şu sıralardaki Mike James ve Larkin performansına benziyor oluşuydu. Biz de bu türden bir basketbol mümkün değildi...

Tabi ki mike James bir istisna ancak larkin bir düzen içinde oynuyor Avrupa'nın en iyi oyuncusu şuan acayip yuzdelide atiyor.

Haklısınız.Ama bizdeki basketbolda şuanda tartışıldığı gibi bu kadar yoğun bir fikstürde mümkün olamayabiliyor. Çok fazla set çok fazla top dolaşımı, topsuz koşular vs komple basketbol oynamaya çalışıyoruz ancak bunları çalışacak doğru düzgün vakit yok artık. Fikstür nedeniyle de sakatlıkların telafisi zorlasmaya başladı. Fikstür devam edecek ve bir NBA temposuna iyice yaklasacaksa bende daha az set içeren daha bireysel bir basketbolu kollektif bir basketbola tercih ederim. Daha doğrusu etmek zorunda kalırım değişmek lazım masayı deviren adam olmak lazım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Tabi ki mike James bir istisna ancak larkin bir düzen içinde oynuyor Avrupa'nın en iyi oyuncusu şuan acayip yuzdelide atiyor.

Haklısınız.Ama bizdeki basketbolda şuanda tartışıldığı gibi bu kadar yoğun bir fikstürde mümkün olamayabiliyor. Çok fazla set çok fazla top dolaşımı, topsuz koşular vs komple basketbol oynamaya çalışıyoruz ancak bunları çalışacak doğru düzgün vakit yok artık. Fikstür nedeniyle de sakatlıkların telafisi zorlasmaya başladı. Fikstür devam edecek ve bir NBA temposuna iyice yaklasacaksa bende daha az set içeren daha bireysel bir basketbolu kollektif bir basketbola tercih ederim. Daha doğrusu etmek zorunda kalırım değişmek lazım masayı deviren adam olmak lazım.

Dostum büyük egolarla baş etmek çok zor. Hele hele koçun da bir büyük ego ise (Bu arada terimi olumsuz anlamda kullanmadığımı belirteyim, büyük ego yoksa sanatçı da olamazsın herhangi bir branşta yıldız da. İdmanlarda kendisine meydan okuyanları yumruklayan Jordan mesela) Bir Rytas deplasmanında Terrence Kinsey'in soktuğu bir üçlük sonrasında Willie Solomon'un üzülmesini hatırlarım. İşaret ettiğim mevzu teknik değil, zaten teknik olarak da çok anlamam basketboldan. İşin psikolojik kısmını vurgulamaya çalışıyorum.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Dostum büyük egolarla baş etmek çok zor. Hele hele koçun da bir büyük ego ise (Bu arada terimi olumsuz anlamda kullanmadığımı belirteyim, büyük ego yoksa sanatçı da olamazsın herhangi bir branşta yıldız da. İdmanlarda kendisine meydan okuyanları yumruklayan Jordan mesela) Bir Rytas deplasmanında Terrence Kinsey'in soktuğu bir üçlük sonrasında Willie Solomon'un üzülmesini hatırlarım. İşaret ettiğim mevzu teknik değil, zaten teknik olarak da çok anlamam basketboldan. İşin psikolojik kısmını vurgulamaya çalışıyorum.
Haklısın abi bu çok değişkenli bir olay. ama obradovic takımında en azından saha içinde öyle bir olay yaşanır mı ihtimal vermiyorum pek ben. Sonuçta Obradovic'ten büyük oyuncu yok Avrupa'da ki geldikten sonra saygı duymasın. Ben obraninda bu değişimi gördüğüne inanıyorum ama kolay değil adapte olmak. Zaman ve imkan lazım gerisini koç zaten halledecektir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Bu maç özelinde güzel bir etkinlik hazırlanmış....

http://basketball.com.tr/fenerbahceden-egitim-gunu-etkinligi/

Stad çevresinde çeşitli noktalarda, okullar için kırtasiye yardımı toplanacakmis.... Gidecek arkadaşların bilgisine.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

hmetin

• Ziyaretçi
Daha kafa takımlardan hicbirini yenemedik.Ama bu mac mutlaka ama mutlaka kazanılması gereken mac 2 mac fark olanlarla aradaki farkı 1 e indirme macı...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Daha kafa takımlardan hicbirini yenemedik.Ama bu mac mutlaka ama mutlaka kazanılması gereken mac 2 mac fark olanlarla aradaki farkı 1 e indirme macı...

Tamam yada devam maçı.iki dev koç olduğundan başta haftanın maçı seçilmiş.Umarım şansta yanımızda olur ateşi harlı tutarız.Olmazsada sporsever taraftar olarak andan zevk almaya bakarız.Maç Bein-Haberde.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 00:00:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
EL perşembe maçlarındaki sonuçlar 5/5. Bizim maç çok daha tatlı oldu şimdi...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
bizim için tamam yada devam maçı
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Vurup geçelim inşallah
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
 fizik gücümüzle üstün geleceğimizi düşünüyorum. inşallah koç leo ve thomas tan hemen vazgeçmez. barca maçı bir üst levele geçiş maçımızdı, bu maç onu tescilleyecek, macabi maçında bundan sonraki üst seviyeye  geçebilecek miyiz? onu göreceğiz. bence her şey yolunda.