Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271030 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Alba Berlin:70 Fenerbahçe Beko:74 | Euroleague 22. Hafta
« Yanıtla #1980 : 31 Ocak 2020, 15:51:45 »
Biraz romantik bir cümle olacak ama "2020 Mayıs Berlin euroleague finali 2020 Ocak ayında Berlin'de kazanıldı" cümlesini zikretmek istiyorum. Keza 2017 İstanbul daha önce Moskova'da ve Atina'da kazanıldı cümlesini defalarca sarf etmişimdir ki herkes umutsuzken Udoh'un İstanbul'da kaybedilen Maccabi maçından sonra; "evet çok kötüyüz ama play off'a sekizinci de girsek bizden korkun" minvalindeki tweetine istinaden Pana'yı 3-0 ya da en kötü 3-1 ile geçeceğimizi iddia etmiştim. Bunları neden mi yazıyorum? Dün maçtan sonra Obradovic'in asistan koçlara sarılması, oyuncuların samimi bir şekilde ortada kenetlenerek tribünleri selamlaması ve bunun gibi ayrıntılar bu ışığı gösterdi bana. Bobby, Kalinic ve Nunnaly de (Kalinic hücumda Nunnaly savunmada Bobby her iki kulvarda) gerekli olan katkıyı verecektir canı gönülden inanıyorum. De Colo, Westermann ve DW'nin intibakları da zamanla ve artan özgüvenle daha bir pekişecektir. Bir tek Lauvergne devesi kaldı. Silkin be adam uzunları 10 dakika dinlendirecek kadar oyna. Son olarak hakemleri de yenmemiz gerek onun için ilerki safhalarda f8 ve f4 maçlarında maç sonu 2-3 topa kalmadan vurup geçmek lazım. Zor mu? Çok zor! Ama başında Obradovic varsa imkansız değil. Bu organizasyon sarı-lacivert gönül bağımın son kalesi ve iyiki var...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1981 : 31 Ocak 2020, 16:14:52 »
Daha 12 tâne maç var. Bu 12 maça baktığımızda son haftaki Anadolu Efes maçına kadar kağıt üzerinde 2 tâne zor maçımız var, içerde Maccabi ve Real maçları. Zenit deplasmanından hemen sonra peş peşe oynayacağız. Bu Maccabi ve Real maçlarını kazanırsak son haftaki Efes maçına kadar kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

Yâni kalan 12 maçın 11 tânesini kazanırız bence. Bu da bizi umarım Maccabi'nin önüne geçirmeye yeter ve 5. olabiliriz. Çünkü saha avantajımız olmadan eleyebileceğimiz tek takım bence CSKA Moskova. Bu hakemler varken Barca ya da Real'i play-off'ta geçmek neredeyse imkânsız.

1-Anadolu Efes
2-Real Madrid
3-Barcelona
4-CSKA
5-Fenerbahçe
6-Maccabi
7-Pao
8-Milano

5.olmak hayâl değil arkadaşlar. Hem formumuz yükseliyor hem de fikstür bizden yana. En kritik maçlar iç sahadaki Maccabi ve Real.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1982 : 31 Ocak 2020, 16:37:54 »
...Dün maçtan sonra Obradovic'in asistan koçlara sarılması, oyuncuların samimi bir şekilde ortada kenetlenerek tribünleri selamlaması ve bunun gibi ayrıntılar bu ışığı gösterdi bana...

Tamamen katılıyorum. Yıllardır ilk kez böyle bir kenetlenme (Belki de fazla ihtiyacımız olmadığı içindi) görmemiştim.  Koç'tan teknik ekibe, oyunculardan seyircimize kadar herkesin gözünde şimşekler çakıyordu.  En büyük temennim bir şanssızlık yaşamadan en azından 2 maç daha üst üste kazanmak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1983 : 31 Ocak 2020, 17:38:36 »
Yıllar önce Valencia ile son 16 turunda karşılaşmış ama maalesef fark yiyip elenmiştik.De colo oradaydı.Dejavu maçı olacak.

ilk 3 maçı alıp son 3 maçı kaybetmiştik.Mirsad sakatlanmıştı kupada Sarasta hastalığından dolayı oynamamıştı.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2020, 17:40:04 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1984 : 31 Ocak 2020, 17:47:58 »
Daha 12 tâne maç var. Bu 12 maça baktığımızda son haftaki Anadolu Efes maçına kadar kağıt üzerinde 2 tâne zor maçımız var, içerde Maccabi ve Real maçları. Zenit deplasmanından hemen sonra peş peşe oynayacağız. Bu Maccabi ve Real maçlarını kazanırsak son haftaki Efes maçına kadar kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

Yâni kalan 12 maçın 11 tânesini kazanırız bence. Bu da bizi umarım Maccabi'nin önüne geçirmeye yeter ve 5. olabiliriz. Çünkü saha avantajımız olmadan eleyebileceğimiz tek takım bence CSKA Moskova. Bu hakemler varken Barca ya da Real'i play-off'ta geçmek neredeyse imkânsız.

1-Anadolu Efes
2-Real Madrid
3-Barcelona
4-CSKA
5-Fenerbahçe
6-Maccabi
7-Pao
8-Milano

5.olmak hayâl değil arkadaşlar. Hem formumuz yükseliyor hem de fikstür bizden yana. En kritik maçlar iç sahadaki Maccabi ve Real.

Çok iyimsersiniz ilk 5 şansımız kalmadı.Zalgiris Valencia Khimki deplasmanları baya zorlu deplasmanlar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1985 : 31 Ocak 2020, 18:09:45 »
Yıllar önce Valencia ile son 16 turunda karşılaşmış ama maalesef fark yiyip elenmiştik.De colo oradaydı.Dejavu maçı olacak.

ilk 3 maçı alıp son 3 maçı kaybetmiştik.Mirsad sakatlanmıştı kupada Sarasta hastalığından dolayı oynamamıştı.

+ Zalgris deplasmanındaki hakem üçlüsü (uzatmaya giden maçta Zalgris 37 biz 11 serbest atış kullanmıştık)...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1986 : 31 Ocak 2020, 18:54:19 »
Çok iyimsersiniz ilk 5 şansımız kalmadı.Zalgiris Valencia Khimki deplasmanları baya zorlu deplasmanlar.
:)
Söyleyecek söz bulamıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1987 : 31 Ocak 2020, 23:44:34 »

1-Anadolu Efes
2-Real Madrid
3-Barcelona
4-CSKA
5-Fenerbahçe
6-Maccabi
7-Pao
8-Milano

Abi ev sahibi avantajını almak diye buna derler :D :D :D

Moskova bizim evimiz.

Tom abi, bence artık rakipleri abartmaya son vermelisin.Şimdi Eurocup'a düşsek ve Partizan'la eşleşsek 1992 şampiyonluğunu hatırlatıp inanılmaz zor kura diyeceksin.Tamam hiçbir rakip kolay değil ama saydığın o takımlarda zor değiller.

Maccabi kadro yapısı itibariyle zorlanmamamız gereken maçlardan biri.Real'i yenemiyorsak zaten burada olmanın anlamı yok.Bu takımı yıllardır en üst noktada tutan şey bu tür maçlarda vermiş olduğu cevaplardır.Ayrıca,De Colo artık büyük maçlarda oynamaya başlamalı yoksa işimiz çok ama çok zor olacak.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #1988 : 31 Ocak 2020, 23:44:36 »
Valencia eksildikçe çoğalıyor.Van rossom sakatlandı.Adamlar gram düşmedi.Buradan galibiyet istiyorsak,topun değerini bilerek oynamalıyız,24 saniye kuralına uyarak.Çok etkililer.Bu arada Doornekamp ne zaman izlesem çok etkili.Tenerifeden bu yana takip ederim.Tam bizlik görev adamı.Yaşı varmış.Bu tip adamlar getirmeliyiz.

Pana sıkıştırdı ama işte baştan mesajı vereceksin.Haldır haldır oynarsan böyle yenilirsin.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2020, 00:48:10 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1989 : 01 Şubat 2020, 16:10:46 »
İyi gidiyoruz, şu ara sadece kazanmak ve uyum sağlamak önemli.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1990 : 02 Şubat 2020, 00:16:19 »
salim kafayla düşününce, alba kesinlikle takdire şayan oynadı. hani tekmeye kafa atanlar var ya işte öyle. iki takım arası kalite farkı korkunç. buna rağmen her topa atlayarak, kaos basketboluyla neredeyse biz yeniyorlardı. küçük çaplı bir westerman mucizesi olmasa şu an başka şeyler konuşuyorduk. alba'dan mücadele hırsı bakımından alacağımız ders var.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1991 : 02 Şubat 2020, 10:14:22 »
salim kafayla düşününce, alba kesinlikle takdire şayan oynadı. hani tekmeye kafa atanlar var ya işte öyle. iki takım arası kalite farkı korkunç. buna rağmen her topa atlayarak, kaos basketboluyla neredeyse biz yeniyorlardı. küçük çaplı bir westerman mucizesi olmasa şu an başka şeyler konuşuyorduk. alba'dan mücadele hırsı bakımından alacağımız ders var.

Iki sene oncesinin Zalgiris i gibi az butceyle iyi oyun ortaya koyuyorlar....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #1992 : 02 Şubat 2020, 19:30:04 »
Gecen kocun bir roportaji vardi, sahipsiz toplar bizim topumuz olmali, dizlerimizi kanatmaliyiz minvalinde. Alba bunu bizden iyi uyguladi, hucum stilleri de bize ters geldiginden ilk 3 ceyrek cok kolay basketler yedik.

Evet takim isik veriyor ama 11/12 cok mantikli bir beklenti degil bence. 8-9 galibiyet alip, form tutup kapagi ilk 7e atalim yeter. Acikcasi ben Efesi su an istemiyorum, hem Larkin asiri formda hem elenirsek Erginin suratini gormek zulum. 6-7 olalim, Real, Barca, CSKA dusunsun. Hepsinin ayri defolari var deplesmanda bir mac calariz umarim.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1993 : 02 Şubat 2020, 19:55:33 »
Efes su an en avrupanin en formda oyuncusuna sahip en formda takimi olabilir ama oncelikli olarak real madrid sonra efes geliyor benim icin

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1994 : 02 Şubat 2020, 20:25:40 »
Nisan'a kadar gelsin bakalım da sonrasına bakarız Efes'in. Ben uzun yıllardır sezonu bu şekilde domine edip kupayı alan takım hatırlamıyorum. Liderlik demiyorum, domine etmek...
Kara deryalarda bir FENERsin!