Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277279 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #1995 : 03 Şubat 2020, 00:15:24 »
En kritik 3 haftaya girmiş bulunuyoruz benim kanaatimce. Önümüzdeki 3 haftada playoff potasına kendimizi atmamız lazım.
Şuan önümüzde olan takımlara ve önümüzdeki 3 haftaya bakıp olası sonuçlara göre değerlendirme yapalım.
Önümüzde playoff yarışı için 4 takım var.
----------------------------------------------------------------------
Khimki: Baskonia deplasmanı, Cska içerde, Maccabi deplasmanı
Benim tahminime göre 2 deplasmanı da düşününce 0 galibiyet alma ihtimalleri yüksek. Bu durumda 9-14 olacaklar. 1 sürpriz galibiyet çıkarsa 10-13'de olabilir.
------------------------------------------------------------------------
Kızılyıldız:Barcelona deplasmanı, Dopingçiler içerde, Panathinaikos içerde
Kızılyıldız bu ara baya formsuz. Fikstür de baya zorlu gözüküyor. Büyük olasılıkla 0 belki Panathinaikos galibiyeti sürpriziyle 1 galibiyet çıkabilir. Bu durumda 3 hafta içinde 9-14 veya 10-13 olacaklar
-------------------------------------------------------------------------
Milano:Fenerbahçe deplasmanı, Münich içerde, Berlin içerde
Milano deplasmanda sadece 2 galibiyet aldı o yüzden bizim maçı kazanmaları çok büyük sürpriz olur ama yine de dikkatli olmak lazım. Diğer 2 maçı çok yüksek ihtimalle kazanacaktır. Berlin'den bir sürpriz gelirse hoş olur tabi. Sonuç olarak Milano'yu yenebilirsek 12-11 yenemezsek 13-10 olacaklar.
--------------------------------------------------------------------------
Valencia: Cska deplasmanı, Panathinaikos içerde, Barcelona içerde
Valencia çok formda gözüküyor. Tahminimce Panathinaikos'u içerde yenecekler. Barcelona karşısında bile sürpriz yapabilirler. Bu durumda Valencia 11-12 veya 12-11 olacak.
--------------------------------------------------------------------------
Fenerbahçe:Milano içerde, Berlin dışarda, Zenit dışarda
Milano maçı çok kritik. Form durumumuzu ve son maçta yaşanan hakem rezaletini de düşününce bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
Alba Berlin maçı çok ilginç bir maç. Berlin ligin en değişik takımlarından diyebiliriz. bizeve dopingçilere uzatmalarda kaybettiler. Sadece o 2 maçı kazansalar şuan playoff yarışında olacaklardı. O yüzden ben bu maçtan çok korkuyorum. Zenit ise bu sene evinde sadece 1 maç kazanabildi. O yüzden o maçı daha rahat kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bu durumda kötü ihtimalle (Allah korusun) 11-12, iyi ihtimaller 12-11 olacağız.
----------------------------------------------------------------------------

Bütün bu tahminler ışığında, önümüzdeki 3 hafta sonunda Khimki ve Kızılyıldız'ı geçip, Milano ile kafa kafaya Valencia'dan 1 maç önde olacağız. Milano ile kafa kafaya olma ihtimaline karşı 2'li averaj da önemli olabilir. Milano maçını önce kazanmaya daha sonra da 14 sayı ile kazanmaya çalışacağız.

Daha önce böyle bir tahmin yapmıştım. Geçtiğimiz 2 hafta birebir tuttu.
Khimki 2 maçı da kaybetti. Maccabi deplasmanını da kaybedip 9-14 olacaklar.
Kızılyıldız içeride Panathinaikos'u sürpriz yaparak yenecek bence. 10-13 olacaklar.
Milano Berlin maçını kazanır diye düşündüm ama Münih maçını izledikten sonra Berlin Milano'yu yenecek diyorum. Milano 11-12 olacak.
Tahmin ettiğim gibi Valencia içerde Panathinaikos'u yendi. Barcelona maçını kaybedecekler. 11-12 olacaklar.
Biz de Ponitka'sız Zenit'i yenip 11-12 olacağız ve 3 takım eşitlenecek bence.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1996 : 03 Şubat 2020, 00:22:05 »
Milano fena maç aldı geriden gelip işimiz çok zor bundan sonra.Messina ve ekibi morallendi.Keşke baştan vurup geçselerdi.

Bazı maçlar bazı takımlar için diriliş maçı.Messinada çok değerli koç.Tek bilet 8 kaldı.Valencia ile final maçına çıkaçağız o maça kadar alacağımız skorlara göre.

« Son Düzenleme: 03 Şubat 2020, 00:31:45 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Zenit St Petersburg:68 Fenerbahçe Beko:73 | Euroleague 23. Hafta
« Yanıtla #1997 : 03 Şubat 2020, 14:59:47 »
Çift maç haftasının ilk etap maçı, devam..
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2020, 22:17:10 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
Mutlak galibiyet kayipsiz devam...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu yarış engelli koşudur.Maç maç.Zor ama iki kere yenilmeyiz diye bir düşünce hakim.Sert girmeliyiz.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Yapacağımız hataları Alba maçında yaptığımızı ve o hakkımızı doldurduğumuzu düşünüyorum. Bu sefer geçen haftaki gibi top kayıpları yapmayız. Belki zaman zaman zorlanırız ama günün sonunda kazanan biz oluruz. Aslına bakarsanız geçen hafta Alba karşısında zorlanmamız bu sefer lehimize bile olabilir. Muhtemel Zenit'te Alba'nın bize uyguladığı baskıyı deneyerek oynamaya çalışacak ve bu oyun şekli de onların düzenini bozacaktır. Zira her takımın kendisine göre bir oyun şekli ve becerisi var.

Bizde sakat oyuncu bulunmazken Zenit'te sakatlıkları süren Dmitry Khvostov ile Mateusz Ponitka’nın ardından  Alex Renfroe ve Colton Iverson'da son oynadıkları Barcelona maçında sakatlanmış. Dolayısı ile bu maçı da kaybedeceksek (ki basketbolda her şey var kabul ama o kadar da değil) hiç final four hayali kurmayalım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Koyup geçelim. Zenitin kalibresi yetmez. mac maç düşünelim.su an bu maç. Hata yapma ve kötü oynama hakkımız doldu. Ilk sekize bir atalım kendimizi. Sonrasına bakarız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Öyle bir lig 18 galibiyet bile play-off için yetmeyebilir.Maalesef bize bağlı değil.Valencia-Milano takılmazsa işimiz zor görünüyor.Yinede son topa kadar savaş.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Daha 11 hafta var, valencia yada milano nasıl takilmayacak ?  Mümkün mü öyle bir şey?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Daha 11 hafta var, valencia yada milano nasıl takilmayacak ?  Mümkün mü öyle bir şey?

Benim gönlümden geçen tahminim bu:

Fenerbahçe: 9-3 / 8-4 | 19-15 / 18-16
Valencia: 7-5 / 6-6 | 18-16 / 17-17
Milano: 7-5 / 6-6 | 18-16 / 17-17

(İlk 2 kalan maçlardaki galibiyet-mağlubiyet tahmini, son 2 ise o tahminlere göre dereceler)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Öyle bir lig 18 galibiyet bile play-off için yetmeyebilir.Maalesef bize bağlı değil.Valencia-Milano takılmazsa işimiz zor görünüyor.Yinede son topa kadar savaş.
Nasıl bize bağlı değil abi ? Tamamen bize bağlı. Valencia ile maçımız var, yenersek öne geçeriz, artı Valencia ile Milano nun da kendi aralarında maçları var. Tamamen bize bağlı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye

Milanonun 20 sayı fark geriden gelip aldığı maç çok kötü oldu.Bazı maçlar vardır doping etkisi yaratır.Başlarındaki koçta büyük değerlerden.Milano takılmaz gibi artık.Valencia dua etmekten başka çaremiz kalmamış gibi görünüyor.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2020, 17:01:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Milanonun 20 sayı fark geriden gelip aldığı maç çok kötü oldu.Bazı maçlar vardır doping etkisi yaratır.Başlarındaki koçta büyük değerlerden.Milano takılmaz gibi artık.Valencia dua etmekten başka çaremiz kalmamış gibi görünüyor.

cska, barca, madrid..vs gibi bir takıma dönseler bir şey ifade eder de kendi sahanda  bayerne 20 sayıdan dönmek bir şeyin göstergesi ve çok motivasyonu oluşturmaz, bir kere kendi sahanda bayerne gibi çok iddialı olmayan bir takıma niye 20 sayı geri düştün diye sorgulatır
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2020, 21:14:11 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
normal sezonun sonunda, içeride kaybettiğimiz Zenit ve Valencia maçları yüzünden çok fazla kafamızı taşlara vuracağız
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #2009 : 03 Şubat 2020, 22:44:47 »
Milano fena maç aldı geriden gelip işimiz çok zor bundan sonra.Messina ve ekibi morallendi.Keşke baştan vurup geçselerdi.

Bazı maçlar bazı takımlar için diriliş maçı.Messinada çok değerli koç.Tek bilet 8 kaldı.Valencia ile final maçına çıkaçağız o maça kadar alacağımız skorlara göre.

Milano-Münih maçının tamamını izledim. Münih koçunun inanılmaz hataları olmasa Milano mümkün değil kazanamazdı. Ben Milano'nun dirildiğine inanmıyorum. Bu hafta kaybedecekleri konusunda iddialıyım.
Oradaki asıl korkum Valencia, Barcelona'yı yener korkusu.