Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 287916 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Westermann maçı kurtardı.Berbatız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Basketbol zekası olmayan oyuncuları izlemek gerçekten yoruyor. Mümkün mertebe oyun zekası olan adam almak lazım.

Takımımız oyun zekası yönünden gayet yeterli.Tamamen stres.Tamamen.Kaliniç yüzünden sıkıştı maç.Dedik devreye moralli girdiler.Giriyorsun içeri durma.Duruyor son anda karar veriyor.Arkadaşlarıda.Atıyorsun adam blok yapıp topla ikinci adamı oda 3'üncüyü bulup sayıyı yolluyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
De Colo bu kadar kaçak güreşmeye devam ederse, daha çok sıkıntı yaşarız. Çünkü onun bireysel yaratıcılığına ihtiyacımız her zamandan çok... O ise... Tanıyamıyorum...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Savunma galibiyeti, hücumda kötü olduğumuz bir maçı kazandık, en sevindirici nokta bu. Öte yandan sonucu belirleyen diğer bir faktör Zenit'in serbest atış performansı oldu. 20'de 12 attılar. Öte yandan bu oyuncular geri zekalı falan değil. Geçen sezonu travma ile bitirip bu sezonu travma ile başlayan bir takımın mental iniş çıkışlarının olması çok doğal. Sahada bir ayıp varsa hakemlerin faul düdükleri ile belirlediği faul atış oranı. Malcolm Thomas'a çalınan ilk iki faulün ikisi de tartışılır. Vesely'nin havada tamamladığı top net basket faul vesaire vesaire. Şu Udoh'u dört aylığına getirebilsek çok iyi olacak. 2017'nin yüzde 50'sini oynayacağı on dakikalar bizi çok rahatlatır. Son 3-4 dakikada yaşayacağımız krizlerin önüne geçilir. Kalinic, De Colo her maç bu şekilde tel tel dökülmeyecektir. AYIP OLMAYAN ÖNEMLİ BİR GALİBİYET...
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2020, 22:12:55 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Takımımız oyun zekası yönünden gayet yeterli.Tamamen stres.Tamamen.Kaliniç yüzünden sıkıştı maç.Dedik devreye moralli girdiler.Giriyorsun içeri durma.Duruyor son anda karar veriyor.Arkadaşlarıda.Atıyorsun adam blok yapıp topla ikinci adamı oda 3'üncüyü bulup sayıyı yolluyor.
Abi gözünü seveyim sakince oku yazdığımı sonra bana p&r da kostanın koridoruna devrilen derrickle yapılan her adam değişmesinde adamını kaçıran lovernin basketbol zekası olduğunu söyle.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Sene başındaki gibi kayıtsız değiliz eyvallah ama biz ne zaman akışkan bir top oynayacağız? Bunu şikayet olarak söylemiyorum sizce ihtimal var mı?

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Savunma galibiyeti, hücumda kötü olduğumuz bir maçı kazandık, en sevindirici nokta bu. Öte yandan sonucu belirleyen diğer bir faktör Zenit'in serbest atış performansı oldu. 20'de 12 attılar. Öte yandan bu oyuncular geri zekalı falan değil. Geçen sezonu travma ile bitirip bu sezonu travma ile başlayan bir takımın mental iniş çıkışlarının olması çok doğal. Sahada bir ayıp varsa hakemlerin faul düdükleri ile belirlediği faul atış oranı. Malcolm Thomas'a çalınan ilk iki faulün ikisi de tartışılır. Vesely'nin havada tamamladığı top net basket faul vesaire vesaire. Şu Udoh'u dört aylığına getirebilsek çok iyi olacak. 2017'nin yüzde 50'sini oynayacağı on dakikalar bizi çok rahatlatır. Son 3-4 dakikada yaşayacağımız krizlerin önüne geçilir. Kalinic, De Colo her maç bu şekilde tel tel dökülmeyecektir. AYIP OLMAYAN ÖNEMLİ BİR GALİBİYET...
Abi hakemler konusunda bu sene ne yaparsak yapalım bize karşı tutumu değiştiremeyeceğiz anlaşılan. Ama en azında de colo başta olmak üzere oyuncuların buna göre reaksiyon almasını sağlamalıyız. Cska aldığı düdükleri bekliyor ve buna ister istemez takılıyor. Bu düzende maalesef orada aldığı düdüklerin yarısı çalınmaz buna göre oyunun ayarlamalı artık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Zenit St Petersburg:68 Fenerbahçe Beko:73 | Euroleague 23. Hafta
« Yanıtla #2062 : 05 Şubat 2020, 22:19:46 »
Kitlenme oluyor stresten kaynaklı.Ancak söktük aldık takım muazzam savaştı.Maccabiyide savaşarak almaya çalısacağız.Yarım basket olsun bizim olsun.İloturo renkdaş pek beğenmiyor ama kaliteli, oyuncuları var.Ve koçlarıda ileride bizde görmek istediğim saygı duyduğum bir koç.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2020, 22:21:37 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Abi bahsettiğin gibi şu an tek iyi olan şey kazanmaya başlamış olmamız.Bundan 1-2 ay önce Zenit,Valencia,Pana maçlarındaki o mental düşüşün ardından direkt olarak Efes seviyesinde devamlılık göstermemiz çok zor.

Kaliniç konusunda katılmıyorum size.Bu adam sezon başından beri dökülüyor ve sahada olduğu süreçte hücumda iyice zorlanıyoruz.Topu eline her aldığında topu kesin kaybedecek diyorum ve ısrarla yanlış noktalara atak etmeye devam ediyor.Şut performansına denenmeye bile gerek yok.

De Colo ise son haftalarda yokları oynuyor fakat kesinlikle toparlayacaktır.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye

Ertan Bey birde 3'üncü çeyrek Veselye yapılan hareket centilmenlik dışı faulün babasıydı ayıptır artık.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda

Sanıyorum "ayıp" la ilgili bana bir gönderme yaptınız. Tvden izlediğim deplasman maçlarında kendimce bir totem yapıyorum bir kaç maçtır.
Bu takımın iniş çıkışları olsa da "ayıbı" yok. Her zaman gurur veriyor bize.
Sevgiler

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Ynt: Zenit St Petersburg:68 Fenerbahçe Beko:73 | Euroleague 23. Hafta
« Yanıtla #2066 : 05 Şubat 2020, 22:32:32 »
Her maç hakemler en az rakibe +8 yazıyor. Cidden inanılmaz kararlar var. Bu sene ne yapsakta bişeyleri elde etmemiz çok zor. Efes’in zaten f4 yapacağını düşünüp muhtemelen ikinci takımı berlin de istemiyorlar. Barca’yı atacaklar içeri zaten real var. Cska maccabi den biri olsun istiyorlar. Başka açıklaması yok

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Abi bahsettiğin gibi şu an tek iyi olan şey kazanmaya başlamış olmamız.Bundan 1-2 ay önce Zenit,Valencia,Pana maçlarındaki o mental düşüşün ardından direkt olarak Efes seviyesinde devamlılık göstermemiz çok zor.

Kaliniç konusunda katılmıyorum size.Bu adam sezon başından beri dökülüyor ve sahada olduğu süreçte hücumda iyice zorlanıyoruz.Topu eline her aldığında topu kesin kaybedecek diyorum ve ısrarla yanlış noktalara atak etmeye devam ediyor.Şut performansına denenmeye bile gerek yok.

De Colo ise son haftalarda yokları oynuyor fakat kesinlikle toparlayacaktır.

Dostum hücum performansı yerlerde eyvallah ama savunmada döküldüğünü söylemek biraz haksızlık olur. Kadronun birkaç temel dinamiği var. Bunlardan en önemli ikisi; sağlıklı mentali sağlam Sloukas-Vesely performansı ve savunma-hücum katkısı olan Datome-Kalinic ikilisinin gösterdiği karakter. Savunma anlamında Kalinic olmazsa olmazlarından bu takımın. Mart ve Nisan'da hücum performansını da yukarı çekecektir. Son olarak perşembeyi düşünerek salıyı oynamak zordur. Ha diyebilirsiniz ki bunlar profesyonel, aşmaları lazım. Profesyoneller de insan, özellikle de geçtiğimiz sezonu travma ile kapatan, bu sezonu travma ile açan. Tam destek, bu sezon böyle artık. 2-3 ay önce bu kadar bile umut yoktu...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Sanıyorum "ayıp" la ilgili bana bir gönderme yaptınız. Tvden izlediğim deplasman maçlarında kendimce bir totem yapıyorum bir kaç maçtır.
Bu takımın iniş çıkışları olsa da "ayıbı" yok. Her zaman gurur veriyor bize.
Sevgiler

Eyvallah ağbi, yazı dilinizden toteminizi anlamam biraz zor, mazur görün. Son iki yılda utananı, ayıplayanı vesairesini o kadar çok gördük ki buralarda kayıtsız kalamıyorum. Kusuruma bakmayın, saygılar...
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2020, 22:37:16 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
Eyvallah ağbi, yazı dilinizden toteminizi anlamam biraz zor, mazur görün. Son iki yılda utananı, ayıplayanı vesairesini o kadar çok gördük ki buralarda kayıtsız kalamıyorum. Kusuruma bakmayın, saygılar...

Estağfurullah, tabi ki nereden bileceksiniz, ağzıma geleni yazıyorum. Saygı hürmet benden...