Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mirinkirin

• Ziyaretçi
Ynt: Zenit St Petersburg:68 Fenerbahçe Beko:73 | Euroleague 23. Hafta
« Yanıtla #2085 : 06 Şubat 2020, 01:30:49 »
Nasıl yedinci olduk.Valenciaya kaybedip ikili averaj milano gerisindeyiz.

3'lü averajda maçlar tamamlanmadığı için genel averaj devrede. misal önümüzdeki maç milano ve biz kazanalım, valencia kaybetsin, milano önümüze geçer

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Zenit St Petersburg:68 Fenerbahçe Beko:73 | Euroleague 23. Hafta
« Yanıtla #2086 : 06 Şubat 2020, 01:38:15 »
3'lü averajda maçlar tamamlanmadığı için genel averaj devrede. misal önümüzdeki maç milano ve biz kazanalım, valencia kaybetsin, milano önümüze geçer

Teşekkür.Averaja kalmaz umarım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #2087 : 06 Şubat 2020, 08:44:39 »
Bu Valencia eğer deplasman oyunumuzu yukarı çekmezsek çok üzücü maç skoru alabiliriz.Mirotiç ipten aldı.Fena deplasman maç maç gideceğiz.Sakat oyuncularına rağmen çok güzel basketbol oynadı maçın hakkı sporsever gözüyle Valencia idi.
Valencia da milano da figüran takımlar. Biz tamam çok iyi başlamadık seneye ve ilk sekiz zor dedim hep ama sakatlar iyileşti ve öyle yada böyle takviye yapıldı. Takım silkindi, mücadele etmeye başladı. Kazanmaya başladı. Son 7 maçta 6 galibiyet aldık ki ilk 16 macta 5 galibiyetimiz vardı.
Ben de çok eleştirdim bu sene ama senin gibi olur olmaz her takımı yüceltip durmadım. Zenit kim? Alba kim? Bu takımlar bizim ayarımızda asla değil.
Maccabi de değil. Efesin yürüyerek 20 sayı taktiği takım. Normal koşullarda  bu satten sonra ilk sekiz dışına cikmamamiz lazım ama umarım ilk sekize girdik diye rahatlamaz oyuncular.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
Son maçlarda bazen öne geçip farkı biraz açsak da rahat kazanamıyoruz. Zorlandığımız anlarda dümene geçmesini beklediğimiz Sloukas maç içi istikrarsız, De Colo da formsuz. Dixon hepten kayıp. İki maçtır büyük ölçüde Westermann yapıyor bu işi ama Maccabi için yeterli olmaz. Mutlak surette Sloukas veya De Colo alıp götürmeli. Wilbekin'in sakatlık durumunu bilmiyorum ama her zaman bize karşı ekstra motive ve iyi oynuyor.

Çevrimiçi cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #2089 : 06 Şubat 2020, 11:54:07 »
Valencia da milano da figüran takımlar. Biz tamam çok iyi başlamadık seneye ve ilk sekiz zor dedim hep ama sakatlar iyileşti ve öyle yada böyle takviye yapıldı. Takım silkindi, mücadele etmeye başladı. Kazanmaya başladı. Son 7 maçta 6 galibiyet aldık ki ilk 16 macta 5 galibiyetimiz vardı.
Ben de çok eleştirdim bu sene ama senin gibi olur olmaz her takımı yüceltip durmadım. Zenit kim? Alba kim? Bu takımlar bizim ayarımızda asla değil.
Maccabi de değil. Efesin yürüyerek 20 sayı taktiği takım. Normal koşullarda  bu satten sonra ilk sekiz dışına cikmamamiz lazım ama umarım ilk sekize girdik diye rahatlamaz oyuncular.

Efes ligin en iyi takımı çünkü. Benimde buna itirazım var alba zenit valencia bizim klasmanımız değil falan o geçtiğimiz 5 6 yıl öyleydi bu sene için değil. Valencia zenite evinde yenildin Alba berlini evinde uzatmada yendin ancak. Alba ve Zenit deplasmanlarınıda ( özellikle zenitin inanılmaz eksikleri vardı) zor kazandın. Senin seviyende olmasalar bu kadar zorlanır mısın ? 20 takar geçersin efes gibi.

Bu yıl kendimizi dev aynasında görmeyelim o seviyeye henüz yaklaşamadık bile çünkü. Maç maç gidelim her rakibi ciddiye alalım. Şuan oynadığımız maçları çok şükür vesely ve thomasın savunmayı yukarıya çekmesi ve kalitemizle kazanıyoruz.
Eğer önümüzdeki 3 maçtan en az ikisini kazanırsak ben basketbolumuzu üst seviyeye çıkardığımıza ikna olurum. Tabi ki benim fikrim çok önemli değilde sadece belirtmek istedim.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2020, 11:55:05 Gönderen: cansipor17 »

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #2090 : 06 Şubat 2020, 12:01:02 »
Efes ligin en iyi takımı çünkü. Benimde buna itirazım var alba zenit valencia bizim klasmanımız değil falan o geçtiğimiz 5 6 yıl öyleydi bu sene için değil. Valencia zenite evinde yenildin Alba berlini evinde uzatmada yendin ancak. Alba ve Zenit deplasmanlarınıda ( özellikle zenitin inanılmaz eksikleri vardı) zor kazandın. Senin seviyende olmasalar bu kadar zorlanır mısın ? 20 takar geçersin efes gibi.

Bu yıl kendimizi dev aynasında görmeyelim o seviyeye henüz yaklaşamadık bile çünkü. Maç maç gidelim her rakibi ciddiye alalım. Şuan oynadığımız maçları çok şükür vesely ve thomasın savunmayı yukarıya çekmesi ve kalitemizle kazanıyoruz.
Eğer önümüzdeki 3 maçtan en az ikisini kazanırsak ben basketbolumuzu üst seviyeye çıkardığımıza ikna olurum. Tabi ki benim fikrim çok önemli değilde sadece belirtmek istedim.

Çok iyi yorum, yüzde yüz katılıyorum. Hiç bir maçtan önce vurur geçeriz demiyorum, çünkü net görülüyor; vurup geçen tek takım Efes maalesef. Barca, Real, Maccabi bile değil.
Oyunumuzu geliştirelim, maç maç gidelim, "1 sayı farkla olsun, bizim olsun" diyelim, ayaklarımız yere bassın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2091 : 06 Şubat 2020, 12:03:39 »
Valencia denen takımı dün tamamen iç güdüyle oda mirotiç sayesinde yendi Barcelona.Rakipler çok iyi bu sene.Şu rakipleri küçümsemekten kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçelim.Her takımda çok değerlioyuncular var .Valencia şu son 10 senenin en iyi ekibi.Acb'de ezber bozup şampiyon oldular.Eurocup kupa b olsada en çok alan takım.

Korkmayalım ama saygı şart kanımca.Biz her geçen yıl güç kaybettik.Giden oyunculardan bir ekip takım kurulur.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2020, 12:05:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2092 : 06 Şubat 2020, 12:29:35 »
Valencia denen takımı dün tamamen iç güdüyle oda mirotiç sayesinde yendi Barcelona.Rakipler çok iyi bu sene.Şu rakipleri küçümsemekten kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçelim.Her takımda çok değerlioyuncular var .Valencia şu son 10 senenin en iyi ekibi.Acb'de ezber bozup şampiyon oldular.Eurocup kupa b olsada en çok alan takım.

Korkmayalım ama saygı şart kanımca.Biz her geçen yıl güç kaybettik.Giden oyunculardan bir ekip takım kurulur.

Maalesef çok güç kaybettik...Lauvergne büyük hayal kırıklığı oldu.. Gitseyid belki elimiz rahatlardı. Takımda hala topu yere vuracak oyuncu sıkıntısı var. En ufak baskıda dağılıyoruz..Bu böyleyken Nunnaly niye alındı da 1-2 oynayabilecek bir combo guard alınmadı acaba...Boby'nin dakikaları azaldı. Melih de zaten bu tip oyuncu değil. Play-off yapacağız ama üstteki 4'lü ile aramızda çok fark var..Özellikle serilerde şansımız çok az

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2093 : 06 Şubat 2020, 13:23:51 »
Maalesef çok güç kaybettik...Lauvergne büyük hayal kırıklığı oldu.. Gitseyid belki elimiz rahatlardı. Takımda hala topu yere vuracak oyuncu sıkıntısı var. En ufak baskıda dağılıyoruz..Bu böyleyken Nunnaly niye alındı da 1-2 oynayabilecek bir combo guard alınmadı acaba...Boby'nin dakikaları azaldı. Melih de zaten bu tip oyuncu değil. Play-off yapacağız ama üstteki 4'lü ile aramızda çok fark var..Özellikle serilerde şansımız çok az
Yahu hocam nasıl cok fark var. Barça nasıl yendi bizi. Cska'nin şu kadrosu mu çok farklı bizden.
Ben sene başı daha tek bir maç bile oynanmadan söyledim ilk sekiz şansı zor diye.  Cem ile besim gotuyle gulmustu o donem. Simdi Milet kalkmış dev aynasından bahsediyor. 20 kusur hafta geçip de tabelaya göre yorum yapmak ne kadar kolay.
Takım 7de 6 yapmış. Dahası eski mücadele azmi, kazanma alışkanlığı yavaş yavaş geri geliyor. Şu son iki maçı ilk yarı olsa maç sonu berbat oynayıp kaybederdik. Bu şekilde geri adım atmayıp kazanmışız. Sene basi neler diyen ben su anda bunlari soyleyebiliyorum. Pananin,  valencianin, maccabinin bir tarafına koyim. Bunların neyinden korkucam. Emin olsun herkes su son dönemdeki fenerbahceden herkes bizim onlardan cekindigimizden cook daha fazla korkuyordur. 

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #2094 : 06 Şubat 2020, 13:28:46 »
Burada en büyük sıkıntı bence maçın sıkıştığı anlarda sorumluluk alacak oyuncu yok.

Mücadeleyle oyun bir noktaya geliyor. Ama o noktadan sonra güvenilir el ihtiyacı doğuyor. De Colo şuana kadar yapması gereken görevi yerine getiremedi. Kostas yapmaya çalışıyor ama o da beceremiyor. Koç dün akşam oyunu çok zorlamasın diye son çeyrek epeyce yanında oturttu. De colo yine ortalarda gözükmeyince yine Kostas'a döndü. Allahtan içeri penetre etti de faulle işi kurtardı. B

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2095 : 06 Şubat 2020, 13:43:06 »
Bende sezon başı zor bir sezom olacağını söyleyenlerdenim.Melli özellikle oyun aklımızdı.Onun yeri dolmadı.Guduriç bie arada arar olduk.

Yinede iyi toparladık,ama takım tedirgin kafalar rahat değil,organizsyon sıkışık bakalım.

Yinede tebrik ediyorum takımımızı karekter kondu.İşte bu istenen savaşma.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
her maçın kendi dinamikleri vardır, ölçü olmaz, ama zenit maçı biraz kafamı karıştırdı, hücum da çok tıkandık, ciddi enerji problemimiz vardı, takım bu akşam yurda dönecek, aynı enerji problemi devam ederse kesinlikle yenemeyiz macabiyi. ama daha önce yazdığım gibi bir üst seviye ye geçmemiz gereken bir maç.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
Nando’nun formsuzluğunda Melih bu maçta süre alamaz mı en azından ? Tamam Bobby, Ahmet’e süre vermede , Melih ‘i de kenar da unutma
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2020, 15:17:25 Gönderen: cagataymemis »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2098 : 06 Şubat 2020, 14:36:01 »
Yahu hocam nasıl cok fark var. Barça nasıl yendi bizi. Cska'nin şu kadrosu mu çok farklı bizden.
Ben sene başı daha tek bir maç bile oynanmadan söyledim ilk sekiz şansı zor diye.  Cem ile besim gotuyle gulmustu o donem. Simdi Milet kalkmış dev aynasından bahsediyor. 20 kusur hafta geçip de tabelaya göre yorum yapmak ne kadar kolay.
Takım 7de 6 yapmış. Dahası eski mücadele azmi, kazanma alışkanlığı yavaş yavaş geri geliyor. Şu son iki maçı ilk yarı olsa maç sonu berbat oynayıp kaybederdik. Bu şekilde geri adım atmayıp kazanmışız. Sene basi neler diyen ben su anda bunlari soyleyebiliyorum. Pananin,  valencianin, maccabinin bir tarafına koyim. Bunların neyinden korkucam. Emin olsun herkes su son dönemdeki fenerbahceden herkes bizim onlardan cekindigimizden cook daha fazla korkuyordur. 

Valla efesin de en büyük korkusu ligi lider bitirip fenerbahçe ile eşleşip elenmek...adımız var hala ama kadro tutmadı bence...Thomas takviyesi Westermann'ın biraz kıpırdaması yetti ama hala o gruptan uzağız bence...
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2020, 14:36:11 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Maccabi nin son 5 senesindeki oyuncu dağılımına baktım.

2015-2016 Sezonu   ABD: 6   Israil: 6   Avrupa: 2   Afrika: 1 (Başarısız)
2016-2017 Sezonu   ABD: 7   Israil: 9                                 (Başarısız)
2017-2018 Sezonu   ABD: 7   Israil: 6   Avrupa: 1                (Başarısız)
2018-2019 Sezonu   ABD: 8   Israil: 4                                 (Başarısız)
2019-2020 Sezonu   ABD: 12   Israil: 5                               (Play off Adayı)

Çözümü Amerikalılara yönelerek bulmuşlar. Bu sene takımı Amerikalılar götürüyor...
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2020, 16:47:13 Gönderen: friendchip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis