Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277485 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #2130 : 07 Şubat 2020, 10:28:18 »
Dün izlediğim Zalgiris, Play off'a 8. olarak girsin de Efes'e biraz bela olsun.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2131 : 07 Şubat 2020, 10:31:24 »
Dün izlediğim Zalgiris, Play off'a 8. olarak girsin de Efes'e biraz bela olsun.

Zalgiris bu yıl kalamaz.Biz kendimize bakalım.3-0 geçer Efes olursa.Biraz vites yükseltip aldılar.Dün Olinin Cskayı farklı geçmesi onları uyandırdı.Seri yaparsa zorlar son 8'i.Ölü olsalarda ağırlıkları var organizasyonda.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2020, 10:34:04 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
Son maçlarda salonda hakemlere ciddi tepki oluyor. Hemen maçın başında "Euroleague Mafia" tezahüratları ve her aleyhte kararda çok büyük tepki, bazı bazı İngilizce küfürler vs. Açıkçası ben de şevkle katılıyorum bunlara ama şu ana kadar olumlu bir etkisi olmadı gibi. Hatta aksine, salon çok büyük tepki verince takım da olumsuz etkilendi gibime geldi.
Bence bu maçtan itibaren dozu biraz azaltmak lazım. Tabii ki yanlış kararda gürültü, ıslık vs. her zaman olsun ama "Euroleague Mafia" tezahüratını falan sanırım bıraksak daha iyi olacak, tribünün ve takımın maça konsantrasyonu açısından da.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
O'byrant-Hunter ikilisine dikkat.Oynarsa wilbekin tabı ki olağan şüpheli.Bizim maçlarda motivasyonu katlanıyor.

Dikkat Maccabi önemli maçlarda çok iyi savunma yapıyor.Her hucumu dikkatli oynamalıyız.Ve savunma artı az top kaybı.Atlet takım o top kayıplarını yaparsak ilk yarı aleyhimize farklı biter maç.Düşük skorlu maç bekliyorum.

Tutuyorum kendimi cevap vermemek için, hatta Jenkins çok iyi dediğin maile de cevap vermedim. Ama Obryant nedir  abi ?

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #2134 : 07 Şubat 2020, 11:34:54 »
İnanılmazsın be abi! Yani methiyeler düzdüğün Milano ve Valencia ile kalamaz dediğin Zalgiris arasında 2 galibiyet var. Niye kalamasın, son birkaç seneye iyice bir bakmanı öneririm...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2135 : 07 Şubat 2020, 11:39:39 »
İnanılmazsın be abi! Yani methiyeler düzdüğün Milano ve Valencia ile kalamaz dediğin Zalgiris arasında 2 galibiyet var. Niye kalamasın, son birkaç seneye iyice bir bakmanı öneririm...

Tom abiye muhalefet olsun yeter ki :) sen bayern playoff yapamaz dersen mesela kendisi beckenbauer, müller, kahn dan girip, bayern ilaç firmasından çıkıp, alman birasının güzelliğinden bahsedip, almanyanın ekonomik gücü ve gurbetcilerimize bağlayıp, bu sene f4 ün almanyada olmasından ötürü bayern münihi direk f4 e bile gönderir :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2136 : 07 Şubat 2020, 11:40:24 »

Zalgirisin kadrosu son 2 senenin gerisinde.Milano Valencia daha dolgun oturaklı kadrosu.Artı Kızılyıldız var Khimki var,Oli geliyor.Kovalar ama zor.Kızılyıldız kadrosu Zalgiristen 1 tık iyi.İnanılmaz yarış.Bir bakmışın,4'lü 5'li averajla dizilmiş takımlar.

Larkin Vargas aynı dönemlerde geldi.Maşallah Larkinin vatandaşlığı onaylanırken,biz Vargasa o kadar baskıya rağmen çıkartamadık.Böyle düzen çirkin çifte standarlı bir yapı var karşımızda.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2020, 13:41:57 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Tutuyorum kendimi cevap vermemek için, hatta Jenkins çok iyi dediğin maile de cevap vermedim. Ama Obryant nedir  abi ?

jenkins ben ne zaman izlesem çok etkili oynuyor.Savunmada da iyi.Kişiden kişiye değişir.O'byrant rahat 3'lük sokuyor.E boş bırakalım bakalım neler oluyor.Abdli basketbolcuların özellikle siyahi olanların atletizmi var.

Bu maçın anahtarı savunma.O kim bu kim dememeliyiz kanımca.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2020, 12:05:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
jenkins ben ne zaman izlesem çok etkili oynuyor.Savunmada da iyi.Kişiden kişiye değişir.O'byrant rahat 3'lük sokuyor.E boş bırakalım bakalım neler oluyor.Abdli basketbolcuların özellikle siyahi olanların atletizmi var.

Bu maçın anahtarı savunma.O kim bu kim dememeliyiz kanımca.
O'byrant bir oyuncu yok abi Maccabi de.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
O'byrant bir oyuncu yok abi Maccabi de.
Geçen sene Kuban'a giden Johnny O'Bryant ile hatlar karışmış :)

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Kilit ribaund’ları toplamak ve 2. 3. şansları vermemek bana göre. 10.6 hücum ribaund ortalamaları var ve Othello 2.7 ile başı çekiyor, iyi box-out edelim ve Vesely nolur faul problemine girmesin şu maç. Bir de sırtı dönük hücumlarımızı unutmayalım, çok iyi çeşitlilik katıyor hücumumuza ama biraz yapıyoruz sonra tamamen bırakıyoruz.

EL ve hakemlere küfretmeme konusuna katılıyorum, en baştan adamları kendimize düşman etmeye ne gerek var.

Çok yükseldim bu maça. Güzel bir atmosferde koyup geçeriz, çok da iyi moral olur.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2020, 14:18:32 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Vesely faul problemine girmezse ve Kalinic topu her aldığında maximum 2 saniyede topu elinden çıkarırsa bu maçı kazanırız.

Çevrimdışı anil_91

• Üye
  • Yer: Sinop
Zor ama sonunda bizim kazanacağımız maç olacağını hissediyorum , geçtiğimiz yıllarda kendi evimizde geriden gelip son saniyelerde kazandığımız macabi maçı gibi.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2020, 15:03:26 Gönderen: anil_91 »

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Bu sezon yanılmıyorsam 2 kere 3 maç  üst üste kazandıktan sonra 4.maçı kazanamamıştık. Şimdi 3.kere aynı durumdayız. Her anlamda psikolojik kırılma maçlarından. Hem üstümüzdeki takım hem 4 maç üst üste kazanma açısından güzel bir eşik.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu maçtan sonra ara var.Kupa mesileri.Moralli girersek çok iyi olacak.De colo kenardan gelmeli.Nunnaly ilk 5 başlamalı.

Byrant Elijah evet hatalı yazmışım.Byrant Elijah.Aaron Jackson zaten tutmamız gereken oyuncu.Banvitte parlayan colaırıao öyle.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2020, 15:30:53 Gönderen: Tom Hanks »