Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278492 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Evet haklısınız. De Colo'ya sayı attırmak için bu maçı kaybettik. Gerek var mıydı? Evet vardı. De Colo'dan randıman alamadığın bir play off'ta hiçbir takıma şansın yok. En fazla bir maç alırsın. Evet mağlubiyet koça yazar ama o uzun vadeli düşünüyor.

Çünkü süper star De colo olur böyle dönemler.Ara iyi gelecek.Real maçında daha iyi De colo izleme olası.Yıldız oyuncular bir yerde patlar.

Sezon başına o iyiyken takım kötü takım düzeldi De Colo kötü ilginç.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2020, 01:39:03 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Beko:77 Maccabi Fox Tel Aviv:78 | Euroleague 24. Hafta
« Yanıtla #2221 : 08 Şubat 2020, 01:44:21 »
Real oyun kurucular Campazzo hariç facia durumda.Ara iyi geldi ben çok iyi çıkaçağımızı iyimser tahminle takımın başlarım bu işe deyip kabus gibi üzerlerine çökeçeğimizi tahmin ediyorum.

Lull ile sıkıntıları var imiş lasonun.Laproya yer bulamadı.Carroll formda.Genelde forvetler üstünden gidiyorlar.

Evet, Real'de Campazzo'nun omzunda büyük yük var, Llull ve Lapro'yu performans (ikisinin PIR ortalamasının toplamı 8,99) bakımından toplasan 1 adam ya eder ya etmez ama olası bir eşleşmede uzunları bizim için büyük sorun ve de her şeye rağmen 2. sıradalar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2222 : 08 Şubat 2020, 01:51:21 »

Evet, Real'de Campazzo'nun omzunda büyük yük var, Llull ve Lapro'yu performans (ikisinin PIR ortalamasının toplamı 8,99) bakımından toplasan 1 adam ya eder ya etmez ama olası bir eşleşmede uzunları bizim için büyük sorun ve de her şeye rağmen 2. sıradalar.

Biz zaten play-off savaşı veriyoruz.Bundan önemli.18-19 galibiyet şart.Play-off kalırsak sonra bakılır.Şunuda anlamıyorum,play-off yaparsak süpürülürüz korkusu.Bunun için play-off istememek anlamsız.Ayrı güzel bir alan orası sistem.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2223 : 08 Şubat 2020, 02:44:16 »
Sensiblex abinin paylaştığı video da wilbekin in yaptığı hareketler çok net belli oluyor. Kazanmışsın siktir git soyunma odasına 3 kere ısrarla gülüyor orospu çocuğu. Bu milli takım forması verenlere yazık. Bir değil iki değil her fb maçında böyle inşallah bol bol sakatlanır

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2224 : 08 Şubat 2020, 02:46:40 »
Biz zaten play-off savaşı veriyoruz.Bundan önemli.18-19 galibiyet şart.Play-off kalırsak sonra bakılır.Şunuda anlamıyorum,play-off yaparsak süpürülürüz korkusu.Bunun için play-off istememek anlamsız.Ayrı güzel bir alan orası sistem.

Ağbi onu ben de anlamıyorum. Biz Real Madrid'i süpürdük. Ne oldu? Öldüler mi? 2 yıl sonra şampiyon oldular. Maccabi'yi süpürdük, gel sen bir de bana sor, özellikle de serinin ilk ve son maçını. Bu işte hezimet de var süpürülmek de. Önemli olan mücadele etmek, mücadeleyi bırakmamak. Tuttuğun takımı kimliğin haline dönüştürmezsen yenilgide de hezimette de sahiplenirsin. Temel sıkıntı bu bence...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2225 : 08 Şubat 2020, 02:48:19 »
Sensiblex abinin paylaştığı video da wilbekin in yaptığı hareketler çok net belli oluyor. Kazanmışsın siktir git soyunma odasına 3 kere ısrarla gülüyor orospu çocuğu. Bu milli takım forması verenlere yazık. Bir değil iki değil her fb maçında böyle inşallah bol bol sakatlanır

Dostum eyvallah ben de gram hazmetmiyorum da, sakatlanır falan hiç yakışmıyor. Herkes yaptığı ile anılır. Hiç gerek yok bu tür şeylere...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2226 : 08 Şubat 2020, 02:53:17 »
Maccabinin aşırı sevinmesi geldiğimiz noktanın ne kadar değerli olduğunu göstermesi açısından gurur verici ki biz altlarındayız.

Orada keşke ikili alsalardı Hunterı bizim oyuncular.Ancak Sferepoulasta güzel set çizmiş beğeniyorum koçlarını.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2020, 02:59:25 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2227 : 08 Şubat 2020, 03:04:53 »
Dostum eyvallah ben de gram hazmetmiyorum da, sakatlanır falan hiç yakışmıyor. Herkes yaptığı ile anılır. Hiç gerek yok bu tür şeylere...
ben de yazmam normal de bu kadar ağır şeylee ama bu herif türk milli takım forması giyiyor azıcık sevinmesini de bilecek türk takımına karşı

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2228 : 08 Şubat 2020, 03:06:30 »

Abi zaten zaten durumumuz öyle de, madem Real'i konuşuyoruz, konuyla ilişkilendirmek gerekir diye düşündüm ki zaten 7 veya 8. sıradan girdiğimiz taktirde, mevcut tabloya göre en muhtemel 3 rakipten birisi.

Playoff, dediğin gibi bambaşka bir ortam, asıl er meydanı orası. O zamana kadar neler olacağı ve hatta eşleşmelerde de neler olacağı hiç bilinmez. Her şeye rağmen bizim playoff karnemiz de ortada, olas bir durumda 1. veya 2. olup da bizimle eşleşen rakip muhakkak karmaşık duygular içinde kalacaktır.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2229 : 08 Şubat 2020, 03:14:18 »
Larkin bütün avrupa takımlarını dağıttı bir tane taraftarı tahrik edecek ters bir hareket yapmıyor. Adam sadece kendi işine bakıyor. Bir de delaney ve wilbekin tarzı adamlara bakıyoruz farkı görüyoruz. Ksk deplasmanında larkin düşünce taraftarlar cenaze marşı girdiler adam game winner atıp barış işareti yaptı soyunma odasına gitti. Wilbekinin bu bir değil iki değil azıcık da saygı göstermesi lazım

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2230 : 08 Şubat 2020, 03:15:49 »
Şampiyon olduğumuz 2017 sezonunun iç saha Maccabi maçının sonu da trajik bitmişti. Dönüm noktası maçı olmuştu ki o gün de berbattık sahada. Umarım sezon sonu aynı olur. De Colo bir yerlerde ben varım diyecektir ki umarım Nisan Mayıs zirve performansı olur. Her türlü sıkıntıya rağmen umutluyum. Gün gelir biz de son toplarla maç alırız ve umarım bu maçlar play off ve final four maçları olur...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2231 : 08 Şubat 2020, 03:21:01 »
Larkin bütün avrupa takımlarını dağıttı bir tane taraftarı tahrik edecek ters bir hareket yapmıyor. Adam sadece kendi işine bakıyor. Bir de delaney ve wilbekin tarzı adamlara bakıyoruz farkı görüyoruz. Ksk deplasmanında larkin düşünce taraftarlar cenaze marşı girdiler adam game winner atıp barış işareti yaptı soyunma odasına gitti. Wilbekinin bu bir değil iki değil azıcık da saygı göstermesi lazım

Diyorum ya herkes yaptığı ile anılır. Renktaş sen de öyle yapıyorsun işte. Takılma, geçen yıl da Derrick Williams bizim seyirci ile uğraşmıştı. Berlin'deki finalde De Colo Kalinic e dirsek atmıştı, büyük Fenerbahçeli Melih Galatasaray forması giymişti. Sporda var bu tür işler. Fazla takılma derim. Wilbekin in geldiği kültüre göre çok çok normal yaptıkları. Trash talking diye bir olgu var. Hatta Wilbekin gibi tipler bundan beslenir. Bizim Bobby de sever bu işleri.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2232 : 08 Şubat 2020, 03:31:31 »
Şampiyon olduğumuz 2017 sezonunun iç saha Maccabi maçının sonu da trajik bitmişti. Dönüm noktası maçı olmuştu ki o gün de berbattık sahada. Umarım sezon sonu aynı olur. De Colo bir yerlerde ben varım diyecektir ki umarım Nisan Mayıs zirve performansı olur. Her türlü sıkıntıya rağmen umutluyum. Gün gelir biz de son toplarla maç alırız ve umarım bu maçlar play off ve final four maçları olur...

Abi zaten geçen senenin normal sezonunda da kendi standartlarının altındaydı ve bazı maçlarda oldukça tutuktu ama playofflarda ve Final Four'da farkını koydu ve yardırdı gitti.

Tabi şu fark var; onun performansı düşükken etrafında onu taşıyabilen adamlar olduğu için normal sezonda sorun yaşamadılar. Bizde öyle bir sorun mevcut şu an, umarım takım olarak çözeriz bunu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2233 : 08 Şubat 2020, 09:35:54 »
Maccabi o sene bizi yenip saha avantajından etmişti.Hastalıktan dolayı o maçta kombinem olmasına rağmen gidemedim.Bu yılı saymazsk 6 oldu.Bizi en çok zorlayan yenen ekip Zalgirisle.

Atlet takım set hucumları az.Biz öteden beri zorlanırız bu tip ekiplere.Mini Nba takımı adeta.Real yıldızları olsada daha set hucumlarına riayet eden yılların reali.Artı Maccabi her sene kadro yeniliyor.Real rötuşlar olsada bildik marka Real.

Bitime 6 dakikadan az süre varken 8 sayı geri düştük.Ve tepki verildi nasıl tepki verilecekti diğer forum.8 sayı az değil ki atlet takıma.Orda top gitti geldi koçumuz fark 5 iken alsaydı keşke.

« Son Düzenleme: 08 Şubat 2020, 09:46:16 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #2234 : 08 Şubat 2020, 09:43:22 »
Play-off için çok ciddi bir rakip olacağız ( ins play-off yapacağız) diyorum kendi kendime ancak bu düduklerle hiçbir şey yapamayız play-off'larda.
Vesely saha da tutamadikça savunmada direnç göstermemiz imkansız tüm savunmanın bel kemiği adamı kolay düduklerle yıldırıyorlar..

Bu arada bir eleştiride vesely yapmak istiyorum. Bence sakatlıktan çok iyi döndü ama özellikle rakip oyuncularla temaslarında sıkıntılar var çelme takma gibi bir huy edinmeye başladı 2 3 oldu görüyorum bundan kesinlikle uzak durması lazım en büyük probleminin mental olduğunu biliyoruz umarım kocta uyarır. Bu tarz hareketlerin faturası saha icinde ağır oluyor.