Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277185 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #2265 : 09 Şubat 2020, 00:09:26 »
Yok dunston eskisi gibi değil. Gelse de katkı vermez, ağır bir sakatlık geçirdi yazsaydı birisi tom abimiz bu sefer söyle derdi. " dunston çok iyi oyuncu, atletik, o gelirse hiç şansımız olmaz, onu durduracak oyuncumuz yok"
O olumsuz yazarsanız olumlu, olumlu yazarsanız olumsuz cevap verir.

Yok demezdim.Uzunların sakatlık dönüşleri sıkıntılı.Dunston kesin iyi oyuncu.Avrupa ligini kaldırmış bir adam sonuçta.

Çevrimdışı orange

• Üye
  • Yer: Kıbrıs
« Yanıtla #2266 : 10 Şubat 2020, 16:29:16 »
Keşke Efes gelse playofflarda, darmadağın ederiz :)

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #2267 : 11 Şubat 2020, 00:17:16 »
Hala efes gelsin şöyle dağıtırız Madrid gelsin şöyle süpürürüz diyenler var. Ya Allah aşkına ne biz o eski dominantlığımızdayız ne de rakipler eski kırılganlıkta. Üstümüzdeki hiç bir takıma karşı üstünlük kuramıyoruz. Efes ile eşleşirsek 3-0 süpürülmemiz oldukça yüksek ihtimal. saha avantajı bizde bile olsa Efes çok ağır basıyor.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #2268 : 11 Şubat 2020, 08:36:32 »
ben de efes gelsin istiyorum kazanamasakta turu gecemesektesağlam zarar veririz yipratiriz onlari hele ispanyol hakem mafyasında hiç şansımiz yok

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2269 : 11 Şubat 2020, 08:45:49 »
Şöyle söyleyeyim, bu sezondaki duruma bakarak, 5 maçın hepsini kendi sahamızda oynarsak belki Efesten 1 maç alabilriz, o da şansımız yaver giderse..

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2270 : 11 Şubat 2020, 09:17:09 »
Şöyle söyleyeyim, bu sezondaki duruma bakarak, 5 maçın hepsini kendi sahamızda oynarsak belki Efesten 1 maç alabilriz, o da şansımız yaver giderse..

Bence de, 3 maçlık bir seride Efes'i elemektense final four'da tek maçta yenme ihtimalimiz daha fazla.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2271 : 11 Şubat 2020, 09:18:43 »
Bana kalırsa yukarıdaki dörtlüden Efes ya da Barcelona'ya karşı şansımız çok ama çok düşük, CSKA ile de eşleşme ihtimalimiz pek zayıf. Aralarından birini seçme şansım olsa Real derdim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2272 : 11 Şubat 2020, 10:00:07 »
Play-offa kalırsak,siz böylemi oymayacağımızı sanıyorsunuz.Defolar olsada kaliteli kadromuz.Artı Play-off konusunda Ordinaryüs profosör olan koçumuz varken ben umutlu bakarım.

Ama daha kalmadık.Belki kalamayacağız.2 ay sonraki form grafikleri ne olur bilinmez.

Şu herifleri uzay takımıda yapmayalım.Saygı duyalım bunu hep savunurum saygı.

Ergin Ataman belki okuyordur buraları,gögüsleri kabarıyordur yorumlarımızı görünce.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2020, 10:01:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2273 : 11 Şubat 2020, 11:06:46 »

Ne yazik ki bende senin gibi karamsarim. Keske su Cin liginin kaosundan son anda bir transferle durumu degistirebilsek, ama ona da para yok
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2274 : 11 Şubat 2020, 12:07:49 »
Playoff dönemine 2 ay var. Bu iki ayda köprünün altından çok su akacak. Eğer ki Nisan ayına girdiğimizde durum şu anki gibi olursa o zaman karamsar olun. Ben yine olmam ama olana da "niye böyle?" demem. Fakat henüz 2 ay uzaktaki bir olayı, üstelik basketbol gibi taşların çok hızlı yer değiştirebildiği bir sporda bu derece karamsarlıkla karşılamak bana pek makul gelmiyor.

Obradovic, Panathinaikos'un başındayken müthiş kadrolarla playoff yapamadığı dönemler olmuştu. Ancak hepsinden de güçlenerek çıktı. Bizim şu anki durumda ise playoff şansımız halen yüksek. Bir kez o noktaya gelindiğinde sonrasını belirleyecek faktörler bakımından çok zenginiz. Yeter ki sakatlık belası bu senelik binayı terk etmiş olsun. Tam kadro girelim, o zaman konuşalım.

Şampiyon olduğumuz seneyi Maccabi'ye içeride kaybederek tamamlamıştık. Hatta saha avantajını da vermiştik ve o zaman da herkes fecii karamsardı. Bu seneki oyun ve psikoloji onun epey gerisinde ama bizim gibi takımların inişi ne kadar sert olursa çıkışı da o derece şaşalı olur. Playoff şansımız devam ettiği sürece şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğumuz gerçeği zihnimin bir yerinde her daim duracak. Olmazsa da bence sıkıntı yok. Tek derdim koçun devam etmesi benim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2275 : 11 Şubat 2020, 12:09:59 »
2016-2017 sezonunda;
18W   12L   Pnt(+): 2256   Pnt(-): 2233   Avrg:23 ile 5.bitirdik. Son 10 maçımızın 5 ini kaybettik. Bu 10 maçlık peroyot'da Madride, Efese, Maccabiye, Baskoniaya ve Daçkaya kaybettik. Sonra Play offa karalar bağlayarak gittik. Her şey o kadar kötü gidiyordu ki, OAKA da ilk yarıyı 42-28 geride kapatmıştık. İşte o an'dan itibaren her şey değişti ve biz şampiyon olduk! Çünkü Bogdan devreye girdi...

Takımda iyi gitmeyen her ne olursa olsun, bu takım aynı anda birlikte hareket etmeyi ne zaman bulacak, işte o andan itibaren biz gerçekten bir şeyleri değiştireceğiz... Şu an Obra çok farkında bu takımın De Colo ya çooook ihtiyacı olduğunu. Onu kazanmak için kağıt üstünde basit maçları bile riske attık. Hatta Maccabi maçını kaybettik! Burada Melihe ve hatta bir çok oyuncuya haksızlık edildiği de yazıldı. Fikrim şudur ki; Melih bize bir maç kazandırır ama De Colo bize sezonu getirebilir!...

Bu takım neleri mümkün kıldı, potansiyeline göre neler başarabilir hepiniz iyi biliyorsunuz... Varsın bu sene sezon içi fazla acı çekelim, yarışı son metreler belirleyecek.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2276 : 11 Şubat 2020, 12:34:15 »
İki değerli moderatöre yürekten katılıyorum.Olmazsada olmaz.Yeter ki şu düzen bozulmasın.Görüyoruz futbolda neler oluyor.Ondan burada küçülme dağılma yıkım olur.Gerekirse klüpten ayrılsın bütçesi başkanı ile ayrı sistem.

Bu arada tekrar ediyorum.Süpürülme korkusuyla play-off istememek bize yakışmaz.Umarım bir şekilde atarız kendimizi.10 maçta 8 galibiyet şart.Bakalım.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2020, 12:34:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2277 : 11 Şubat 2020, 13:15:44 »
Burada bazı taraftarlarımızın çok beğendiği Mckissiç Olimpiakosa transfer olmuş.Bakalım neler yapacak.Oli kokuyu aldı play-off şansları var çünkü.Cska galibiyeti havaya soktu.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2020, 13:15:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2278 : 11 Şubat 2020, 22:23:46 »
Bence de, 3 maçlık bir seride Efes'i elemektense final four'da tek maçta yenme ihtimalimiz daha fazla.

Katılıyorum. Öte yandan olası bir Real Madrid ya da Barcelona play off eşleşmesinde bu hakemlerle şansımız sıfıra yakın diye düşünüyorum.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2279 : 11 Şubat 2020, 23:09:19 »
İlk 9 takımın 2. yarı maçlarına bakarsak:

Efes WWWWWWW 7W/0L
Real WLLLWWW 4W/3L
Barç LLWWWWW 5W/2L
Cska WWWWWLL 5W/2L
Mcbi WWWLLWW 5W/2L
Pana LWWWLLW 4W/3L
Vlnc LWWLWLW 4W/3L
Mlno WLLLWLL 2W/5L

FNRB WWLWWWL 5W/2L

Bu tabloya göre yukarıdaki takımlardan Efes açık ara en formda takım. Biz ise Barça, Cska ve Maccabi ile birlikte ikinciliği paylaşıyoruz yani 2. yarı itibarı ile durumumuz hiç fena değil, enseyi karartmaya hiç gerek yok. Maccabi'ye son saniyede kaybetmesek 2. yarının tek başımıza ikincisiydik. Milano ise açık ara en kötü giden takım ve böyle giderse zaten onları puan farkı ile geçmemiz çok olası.

Efes özelinde, bir takımın 2. yarının tümünü en üst seviye formda geçirmesi çok çok zor, bir yerde ama sakatlık ama formsuzluk mutlaka düşüşe geçecekler ve umarım şimdi değil de play-off'lara çok daha yakın bir yerde olur bu düşüş.

Kalan maçlarımız:

vs Real: Hiç kolay değil ama artık üstteki takımlardan birini yenmemiz şart. Play-off'ta eşleşmemiz de çok olası.
at Vlnc: Şu an direkt rakibimiz. Bu maçın hiç özrü yok, deplasman da olsa konti garanti almalıyız. Çok zor maç olacak.
vs KzlY: İçeride yeterince maç verdik zaten, daha iyi takımız, bize karşı şansları yok.
at Khmk: Burada rahat kazanmıştık. Shved reiz çıkıp 50 sayı falan atmazsa orada da kazanırız.
vs Pana: Formları dalgalı gidiyor, deplasman karneleri pek parlak değil. Evimizde yeneriz bu Pana'yı.
at Byrn: Hiç iddiası kalmamış olan lig sonuncusu Bayern'i de yeneriz artık.
at Zlgr: Başımıza bela olabilecek maçlardan biri. Atmosfer malum, maçı da hiç bırakmıyorlar. 2. yarı iyi toparladılar. Bu maç sakat, dişe diş gider.
vs Cska: Play-off öncesi moral motivasyon için almamız gereken bir maç. Kolay maç olmaz.
vs Olym: Spa oynamayınca daha iyi takım oluyorlar, umarım bize karşı oynar. Oly'i buradan çıkarmayız diyorum.
at Efes: Ve son maç Efes. O zamanki form durumları çok belirleyici olur. Şu anki formlarında işimiz tabii ki çok zor ama öyle olmayacak bence.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2020, 21:50:52 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı