Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 270996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #2490 : 04 Mart 2020, 09:44:23 »
aynen hepimiz basketi seviyoruz ama bir yere kadar ... mesele insan hayati ... bence baska sahaya bile alinmasi bile mantikli olurdu.

Maça giremedim.İyi kötü güzel gürültü yapıyor İtalyanlar.Canlı ülke anglo değil.Seyircisiz çok kötü.İzledim zombi gibi,Tabi insan sağlığı herşeyin üstünde.

Termal kameralar var.Burada da uygulanabilirdi.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2020, 09:46:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2491 : 04 Mart 2020, 10:25:49 »
Maça giremedim.İyi kötü güzel gürültü yapıyor İtalyanlar.Canlı ülke anglo değil.Seyircisiz çok kötü.İzledim zombi gibi,Tabi insan sağlığı herşeyin üstünde.

Termal kameralar var.Burada da uygulanabilirdi.

Ilk 14 gun (hatta 21 diyen kaynaklar var) tespit edilemiyor, cunki semptomlari gostermiyorsun. Ama yaymaya devam ediyorsun.

Yani termal falan hikaye... 
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2492 : 04 Mart 2020, 12:34:31 »
Bu Korona muhabbetini abartmayın arkadaşlar. Apocalypse beklentisi varsa nafile. Şu ana kadar ölen sayısı 3k değil ve kıyas için söylüyorum, her sene normal gripten 300k'dan fazla insan ölüyor Dünya genelinde. Bu mesela, gündem olan birşey değil.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2493 : 04 Mart 2020, 12:38:36 »
Bu Korona muhabbetini abartmayın arkadaşlar. Apocalypse beklentisi varsa nafile. Şu ana kadar ölen sayısı 3k değil ve kıyas için söylüyorum, her sene normal gripten 300k'dan fazla insan ölüyor Dünya genelinde. Bu mesela, gündem olan birşey değil.

Klasik gribin aşışı var bunun yok maalesef.Doğru Amerikada 9 ayda 10bin kişi hayatını kaybetmiş.Ama Conilerde yemek kültürü 0.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2494 : 04 Mart 2020, 13:06:24 »
Her yıl normal gripten ulkere giris çıkışlar engellenmiyor. Maçlar ertelenmiyor. Sokaklar terkedilmis kasabalara dönmüyor. Marketler yağmalanmiyor. Milyonlarca dolarlık fuarlar ertelenmiyor. Üretim  ve ithalatlar durmuyor. 3000 açıklanan rakam ki cinde özellikle çok daha fazla ölü oldugu söyleniyor. Misal su an italyada yaşanan salgın bizim ulkemizde olsa sporcuların falan çoğu terkederdi ülkeyi. Her yıl kalp krizi yada kanserden de binlerce kişi ölüyor. Bu kiyas doğru değil. Şu anda yaşanan bir salgın ve çok hızlı yayılıp cinden amerikaya kadar uzanmış durumda. Isin ilginci sadece solunum yoluyla değil deriden de geçtiği söyleniyor. Insanlığın sonu gelmeyecek elbette ama küçümsenecek bir sey değil bu.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2020, 13:39:04 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2495 : 04 Mart 2020, 13:15:59 »
Valencianin yenilmesi iyi oldu da alt taraf felaket karıştı. 15.sıradaki kizilyildiz ile 8.sıradaki kaunas arasinda 1 galibiyet fark var. Misal Pana ile aramızda da 1 maç var ve pana daha bize ve efese gelecek. 6.olmamak icten bile değil ama iste istek ve mücadele lazım.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2020, 13:17:51 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2496 : 04 Mart 2020, 13:41:42 »
6. Olmak barca demek ben sahsen ıstememem 8 olup efes derım larkını tutarsak efes kıtlenır ama barca oyle degıl ters gelır dıye dusunuyorum ha bu sene takım umıt vermıo ayrı mesele ama playof ıste ne olacagı bellı olmaz bı mac calmaya bakar

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2497 : 04 Mart 2020, 14:14:50 »
Herşey olabilir.Şu an 6'ıncılığı düşünmekten ziyade kendimizi play-offa atmak ilk olacak.Çılgın organizasyon.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2020, 14:16:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @TembelHayvanTR
« Yanıtla #2498 : 04 Mart 2020, 14:15:23 »
Bence 6-7-8 hangi sıradan girildiği önemli değil. Maç maç giderek, doğru oyun oynamaya çalışarak kapasitemizi sahaya yansıtalım yeter. Görünen o ki son üç sıra playoff yeri için çok sert mücadeleler olacak, ve bu mücadelenin içinde kalabilmek kendi başına keyifli olacaktır.
Sonrasında, tercih edilebilecek bir rakip yok Efes-Real-Barca arasından. Hepsi bizim seviyemizin oldukça üstündeler, playoff serisi için. Hele ki bu yılın hakem performanslarıyla işimiz imkansıza yakın.
Ama önce bu akşam -Valencia karşısında oynadığımız gibi- konsantre ve az hatalı bir maç olsun. Maç sonunu oynamayı becerelim. Sonrası sonra...
« Son Düzenleme: 04 Mart 2020, 14:16:25 Gönderen: tembelhayvan »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2499 : 04 Mart 2020, 14:17:15 »
Barca ile baş baş oynama ihtimali Realden fazla.Bariz oyun kurucu sıkıntısı var.Ama şu an play-offa atmak önemli.Realde mecazi anlamda hayvani ölçüde forvet var.Barcada mirotiç Claver 3 Abrines.Claver bazen saçmalıyor.Aslında çok ekleme yapmadılar.Yine pek ala play-offta saçmalayabilir.Barca çok kuvvetli ama uzay takımıda değil.Delaney berbat bu arada.Zaten oyun kurucu ve 2 numarada kaos var.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2020, 14:44:38 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #2500 : 04 Mart 2020, 14:27:49 »
eski maç topicleri nereye kaldırılıyor acaba? arşiv forumunda da göremedim.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2501 : 04 Mart 2020, 14:33:17 »
Larkin'i tutarsak Efes kitlenir mi ? Efes Larkin'e bağlı bir takım değil takım olarak müthiş bir seviyeye çıktılar herkes müthiş özgüvenli. Şu an Larkinsiz bir Efes bile bize karşı net favoridir.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Nunnally ve Sloukas sakatlıkları sebebiyle Kızılyıldız maçında oynamayacakmış.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2503 : 04 Mart 2020, 14:36:43 »

Umut geriyor insani .... mesela ben bahreyndeyim su anda... kucuk bir ada ve 49 tespit edilmis vaka var ... hukument sokaklarda askeriye kontrolunu tartisiyor ...

8-9 ulkede (singapur, dubai, bahreyn, ... vs) okullar kapatildi ....

ilk aciklamalarda 60 yasinin altinda basit bir girip gibi geciyor, evcil hayvalana bulasmiyor dendi .... 25 yasinda ve 35 yasinda iki kisi hayatini kaybetti gecen hafta ... kopeklerde tespit edildi ... vs vs vs ....

Yani cok da basit degil konu. Uzmani degilim meslegim muhedislik, bu anlamda yanlis bilgilendirilmis, yonlendirilmis de olabilirim ... ama Dunya Saglik Orgutu nun aciklamalari da korkutucu.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Hakemler

Crew Chief
GARCIA, JUAN CARLOS

Umpire 1
GKONTAS, SPIROS