Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 270988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #2550 : 05 Mart 2020, 12:52:38 »
Biz bu fikstürle nasıl play-off yapacağız merak ediyorum. İçerde ligin en kötü takımlarından birisiyiz ve çok önemli takımlarla içerde maçlarımız var. Deplasmanda zaten direk rakiplerimizle oynuyoruz. Gerçi herkesin fikstürü zor. Sanki Valencia'nın fkstürü az biraz daha rahat.

Aslında fikstürde ne kadar önemli bilmiyorum her maçın hikayesi farklı oluyor,oyuncuların konsantrasyonları farklı oluyor kimin kimi nerede yeneceği belli olmuyor.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2020, 12:54:16 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
İlk maçı kaç farkla almıştık.
Devreye 5 sayı geride girmiştik ama 13 sayı ile kazandık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Devreye 5 sayı geride girmiştik ama 13 sayı ile kazandık.

Teşekkür.Az yavaş bilgisayar yükleme yaptıracağım normalde siteden bakıyorum.Fena değil fark.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2553 : 05 Mart 2020, 16:33:41 »
Biz bu fikstürle nasıl play-off yapacağız merak ediyorum. İçerde ligin en kötü takımlarından birisiyiz ve çok önemli takımlarla içerde maçlarımız var. Deplasmanda zaten direk rakiplerimizle oynuyoruz. Gerçi herkesin fikstürü zor. Sanki Valencia'nın fkstürü az biraz daha rahat.

Aslında fikstürde ne kadar önemli bilmiyorum her maçın hikayesi farklı oluyor,oyuncuların konsantrasyonları farklı oluyor kimin kimi nerede yeneceği belli olmuyor.
[/quote

Murpy kanunu bir şey kötü giderse kötü gider.Yinede yarışın içindeyiz.Kalamayabiliriz karekter koydu takım iyi kötü.Kötü oyunların diğer nedeni içte 7 yenilgi aldık.Buda rakiplerin iştahını kabartıyor haliyle.Daha dokunulan bir takım olduk.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Kazanma şansımız hiç yok, madara olmayalım yeterli.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bu maçta az şu ümidim var.Khimki çok iyi hucum etsede savunma zaafiyetleri var.Sert savunma yapmalıyız.72-75 baremini geçirmemeliyiz.Çok iyi hucum ediyorlar.joviç-Timma-Kramer-jerebko-tabi shved.

Kızılyıldız misal çok iyi savunma yapıyor organizasyon genelinde.Khimki daha yumuşak.Ama zor tabi.

Kemal Erdem forumun Bogdanoviçi youtube kanalı kurmuş.İzleyelim destek olalım.Hayırlı olsun.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2020, 17:11:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2556 : 05 Mart 2020, 21:59:00 »
Zalgiris ponitkanın hatalarıyla nefes aldı.Büyük darbe almaktan yırttılar.Önce anlamsız faul ve top kaybı sokamadı.

Saras uzak dursun bizden.Hediye etti maçı.Ağır darbe yediler 25-10 başlamışlardı.Uzatmada 5 sayı öne fırlayıp vermeyi başardılar.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2020, 22:10:23 Gönderen: Tom Hanks »

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2557 : 05 Mart 2020, 22:14:49 »
Zalgiris ponitkanın hatalarıyla nefes aldı.Büyük darbe almaktan yırttılar.Önce anlamsız faul ve top kaybı sokamadı.

Saras uzak dursun bizden.Hediye etti maçı.Ağır darbe yediler 25-10 başlamışlardı.Uzatmada 5 sayı öne fırlayıp vermeyi başardılar.

negzelll oldu. maç öncesi tahminim takılabilecekleri yönündeydi ama bunu albicy ile değil ayon'un yapacağını düşünmüştüm.

mirinkirin

• Ziyaretçi
Bu maçta az şu ümidim var.Khimki çok iyi hucum etsede savunma zaafiyetleri var.Sert savunma yapmalıyız.72-75 baremini geçirmemeliyiz.Çok iyi hucum ediyorlar.joviç-Timma-Kramer-jerebko-tabi shved.

Kızılyıldız misal çok iyi savunma yapıyor organizasyon genelinde.Khimki daha yumuşak.Ama zor tabi.

Kemal Erdem forumun Bogdanoviçi youtube kanalı kurmuş.İzleyelim destek olalım.Hayırlı olsun.

link verir misininz? arattırdım, baya da aşağılara indim, henüz gözükmüyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
link verir misininz? arattırdım, baya da aşağılara indim, henüz gözükmüyor.

Instagramda var tanıtım haber verdim.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2560 : 05 Mart 2020, 23:43:41 »
Zalgris ve Pana mağlup. Yarın kazanalım, Haftaya da Pana yı 4 sayı ile yenelim. 6. lık için büyük fırsat.

Çevrimdışı Ozancan.17

• Üye
  • Yer: Canakkale
« Yanıtla #2561 : 05 Mart 2020, 23:43:59 »
Geçen hafta oldugu gibi bu hafta da alınan sonuçlar bizim lehimize oluyor. Milano ve Efes galibiyetlerinin yanında bizde kazanabilirsek galibiyet farkı 2ye çıkacak.5 takım 12 galibiyette kalacak. Biz 14 olacağız. Hadi inşallah.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2562 : 05 Mart 2020, 23:46:02 »
CSKA Pana’ya Real’in bize yaptığının aynısını yaptı.
Sıra Khimki’yi yenip 6. Ve 7. Sıradaki konumumuzu sağlamlaştırma vakti.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2563 : 05 Mart 2020, 23:49:50 »
Valencia-Milano maçını kimin kazanması işimize gelir?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2564 : 06 Mart 2020, 00:00:28 »
Klasik gribin aşışı var bunun yok maalesef.Doğru Amerikada 9 ayda 10bin kişi hayatını kaybetmiş.Ama Conilerde yemek kültürü 0.
Klasik gribin aşısı hiçbir zaman %100 sonuç vermez. Bunlar viral hastalıklar hocam, doğrudan aşısı ya da çözümü şu an mümkün değil. Olsaydı eğer, grip diye bir hastalık olmaz, dudakta uçuk çıkmazdı. Burada beklenti, olayı doğru kavramaktan şekillenmeli. Virüsler farklı kategorideki varlıklar. Canlı kabul edilmiyorlar. Bağışıklık sisteminin virüse uygun şekilde gelişmesi ancak çözüm olabiliyor fakat hastalığı yok etmek diye birşey yok. En azından şu anki tıp alanı için bu böyle.

Ben olayı küçümsemiyorum. Marketlerin yağmalanması ya da sokakların boş olması biraz da insanların histerik halinden kaynaklanıyor. Evet her sene kalp krizinden ya da kanserden çok sayıda insan ölüyor ama bunlar toplumsal anlamda bir kıyamet senaryosu uynadıracak, histeriye yol açacak şeyler değil. Temel fark da bu. Aramızdan birçok kişi SARS'a ya da H1N1'e yakalandı çok büyük ihtimal ama ölmedi. 2 yıl içinde aynısı Covid19 için de olacak. Bu işin doğası da böyle zaten. Çoğu insan için işin bilimsel kısmını araştırmak, histerik davranmaktan daha zor geliyor. Hayatını kaybeden insanların istatistiklerine bakarsanız ya da bu virüsün bulaşıcılk ve öldürme oranına bakarsanız az çok anlaşılır.

Neyse, uzattım biraz. Herkes bildiği gibi takılmakta özgür sonuçta.
Kara deryalarda bir FENERsin!