Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271233 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
"Fenerbahçe Beko'nun ilk 10 sayısı Lauvergne'den geldi, 6'da 5 ile maça başladı. Ama maçı da bu istatistikle tamamladı!!! Maça böyle giren bir oyuncunun bir daha hiç topla buluşturulamaması çok acayip bir şey! De Colo-Williams gölge savunmaları da canımızı yakmaya devam ediyor"

Diyor Ümit Avcı, o kadar haklı ki, Joffrey sadece 12 dakika sahada kaldı, şu adam başka bir takımda yıldız olurdu.
Williams çapsızından çok daha iyi oyuncu.

Joffrey hiçbir üst düzey takımda yıldız falan olamaz. Abartmayalım

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Khimki Moskova:82 Fenerbahçe Beko:68 | Euroleague 28. Hafta
« Yanıtla #2626 : 06 Mart 2020, 22:21:14 »
Kızılyıldız bile Maccabi karşısında 67-48 önde.

Ucuz yırttık.Biraz yeri sağlam takımlar rolantiye alıyorlar.Yinede bu kadar defolu kadroya rağmen bu yarışın içinde sıçak kalmak önemli.Kalırız kalmayız.Seneye eksiklerimizi tamamlayıp gümbür gümbür bir takım izleriz umarım.

Tekrar ediyorum.Çift haneli farkla kaybedilecek kadar kötü oyun yoktu bence.5-8 evet.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2020, 22:22:53 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2627 : 06 Mart 2020, 22:34:11 »
13 sayının rovansini 14 sayi ile vermek de bize yakışırdı ancak. Adeta 6 falan olmayalım yoksa rezil rusva oluruz dediler. Efesi istiyorlar galiba da. Efesin bir larkini bizim tüm takima bedel.

Guduriclerin falan nba yaptığı yerde bu herif nasıl takim bulamaz o da ayri muamma.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
« Yanıtla #2628 : 06 Mart 2020, 22:38:10 »
13 sayının rovansini 14 sayi ile vermek de bize yakışırdı ancak. Adeta 6 falan olmayalım yoksa rezil rusva oluruz dediler. Efesi istiyorlar galiba da. Efesin bir larkini bizim tüm takima bedel.

Guduriclerin falan nba yaptığı yerde bu herif nasıl takim bulamaz o da ayri muamma.

NBA'de kontrat bulmak gibi bir sıkıntısı olmamış larkinin teklifler aldığını kendisi söyledi. İstediği süreyi ve rolü (ciddi bir rol) bulamadığı için gitmemiş. Socrates dergide konuyla alakalı bir röportajı var.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2629 : 06 Mart 2020, 22:38:20 »

Hoca adam ilk 2 oyun kurucudan biri olmak istiyorum demis.3. olmam demis.Yoksa takım bulamama gibi bir durum sozkonusu degil , bu adam Baskonia da sut falan attıgı yoktu hic sutuyla akılda kalan biri degildi 2 senedir costu.Beni asıl sasırtan da 35 yasında 85 li poposunun kılları agarmıs Simon un cosması...O daha sasırtıcı...

2 li averajları da itina ile dagıtmaya devam ediyoruz.Once Milano simdi Khimki iki tane berbat takıma ikili averajları verdik.Bravo emegi gecenlerin hepsine...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2630 : 06 Mart 2020, 22:39:16 »

Valla maccabi bizi yenp panaya eşleşince hepimiz ekşidik.Pana harika kadrosu vardı.Ama süpürdük.Play-off havası ile normal sezon farklı.Artı bu farkı hakedecek oyun yoktu hucum olarak daha hareketli idik.Bilemem ne olur play-offta.Kalabilirsek.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2020, 22:40:31 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #2631 : 06 Mart 2020, 22:40:39 »
Hoca adam ilk 2 oyun kurucudan biri olmak istiyorum demis.3. olmam demis.Yoksa takım bulamama gibi bir durum sozkonusu degil , bu adam Baskonia da sut falan attıgı yoktu hic sutuyla akılda kalan biri degildi 2 senedir costu.Beni asıl sasırtan da 35 yasında 85 li poposunun kılları agarmıs Simon un cosması...O daha sasırtıcı...

2 li averajları da itina ile dagıtmaya devam ediyoruz.Once Milano simdi Khimki iki tane berbat takıma ikili averajları verdik.Bravo emegi gecenlerin hepsine...
Nba takimlarina öyle bişiy diyemez. Avrupada kalıp kral olmak istemiştir. Bizim udoh gibi göt büyütmek istememiştir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #2632 : 06 Mart 2020, 22:42:56 »
Valla maccabi bizi yenp panaya eşleşince hepimiz ekşidik.Pana harika kadrosu vardı.Ama süpürdük.Play-off havası ile normal sezon farklı.Artı bu farkı hakedecek oyun yoktu hucum olarak daha hareketli idik.Bilemem ne olur play-offta.Kalabilirsek.
Tek umudumuz zaten play off havası kaldı. Onda da bu nando kalinic gibi heriflerle ne olur bilemem.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2633 : 06 Mart 2020, 22:47:56 »
Tek umudumuz zaten play off havası kaldı. Onda da bu nando kalinic gibi heriflerle ne olur bilemem.

Kalabilirsek.Ah o kılpayı kaybedilen maçlardan 2 tanesini alsak daha rahat olacaktık.Olmadı habire Nba yapan oyuncuların yerleri dolmadı.Sporun içinde bunlar var.

Bu arada rakibin 2-3 sert kasti faul kokan hareketi vardı vermedi.Bu maç kayıp desemde ıkili averajı verecek kadar kötü değildik.Khimki gibi anlık patlayan takımlar tehlikeli şutor.

« Son Düzenleme: 06 Mart 2020, 22:51:53 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2634 : 06 Mart 2020, 22:58:28 »
Obradovic, “Aslında bizim sezonumuzun tablosu bu maç. Birçok maçı bu şekilde oynadık. Bu kadar önemli bir maçı bu şekilde oynayınca benim bunu anlamam çok zor. Hayatım boyunca oyuncularıma saygı duydum ve korudum. Bu akşamki oynama şekillerinden dolayı çok üzgünüm. İki takım vardı. Biri savaşmaya hazır, diğeri sanki hazırlık maçına çıkmış gibi oynadı.” dedi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2635 : 06 Mart 2020, 23:05:29 »
Obradovic, “Aslında bizim sezonumuzun tablosu bu maç. Birçok maçı bu şekilde oynadık. Bu kadar önemli bir maçı bu şekilde oynayınca benim bunu anlamam çok zor. Hayatım boyunca oyuncularıma saygı duydum ve korudum. Bu akşamki oynama şekillerinden dolayı çok üzgünüm. İki takım vardı. Biri savaşmaya hazır, diğeri sanki hazırlık maçına çıkmış gibi oynadı.” dedi.

Savaşmadığımız konusuna kesinlikle katılmıyorum.Kaç isyan sert itiraz pozisyonları vardı.Sakin kalmalıyız.Kartlar yeniden karılıyor her hafta.Tüm takımların maçları zor.Oyuncularda böyle olsun istemezdi.

Hakemlerde popo obra korkusu olduğundan play-off yapmamız bile istenmiyor.Oranın kurdu.Melihin pozisyonunda hiç bir şey yoktu orda 10 oldu zaten.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2020, 23:07:41 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2636 : 06 Mart 2020, 23:10:39 »
Joffrey hiçbir üst düzey takımda yıldız falan olamaz. Abartmayalım
Singleton gibi çaptan düşmüş bir adam Efes'te yıldız oldu, Pleis oldu, Joffrey niye olmasın?

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2637 : 06 Mart 2020, 23:13:36 »
Singleton gibi çaptan düşmüş bir adam Efes'te yıldız oldu, Pleis oldu, Joffrey niye olmasın?

Ataman yok.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
« Yanıtla #2638 : 07 Mart 2020, 00:07:25 »

Daha yumuşak ifade edecek bir yol bulamadım. Joffrey kardeşimizin beyni yok onun için olmaz. Adam 2 yıldır set öğrenemedi hala daha nerede olacağını bilmiyor. Koçun 20 sn önce söylediği seti unuttuğunu gördüm.
Şahsi düşüncem Büyük hayal kırıklığı oldu.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2639 : 07 Mart 2020, 00:11:47 »
Peki kim duzeltecek bunu hocam?
Su takımın oynadıgı oyun bu mu olmalı?Ne hucum var ne savunma var ne rib. var ne ikili oyun savunması var.Kim duzeltecek bunu bu kadro bu kadar kotu oynayacak kadro mu?

Ayrıca MM kadroya almama, aldıgı maclarda zaman zaman 1 sn bile oyuna sokmama bunun mantıklı bir acıklaması var mı?