Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271233 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #2655 : 08 Mart 2020, 02:00:37 »
Ispanya liginde liderler. Avrupada da 8 maçtır kazanıyorlar ve büyük.ihtimal ikinci bitirecekler. Kadrolarindaki hemen her isim bizde banko oynar.

Gulenyuz abi. Tom hanks gençliğinde komedi filmlerinde oynuyordu evet ama artık bir ağırlığı var.

Korkmuyorum.Real daha ürkütücü.Ama bu güzel şeyleri konuşmak için erken.Play-off yapmadık yaparsak anlamı var.Barca kimi aldı Mirotiç abrines-Delaney heurtel daha iyi skorer ve Higgins.O marsık pivotları Davıes ortalama oyuncu Taveresin tırnağı etmez.

Saygı duyuyorum favoriler ama hakemler aldı elimizden tipleri.Real moralli çıkmamıza rağmen antreman maçına çevirdi.

Bireysel oyun değil basketbol.Ben ne zaman izlesem uyumsuz bir ekip görüyorum.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2020, 02:09:20 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko-Panathinaikos | Euroleague 29. Hafta (Ertelendi)
« Yanıtla #2656 : 09 Mart 2020, 10:09:25 »
Her maç diken üstünde, her maç uçurumun kıyısında. Korku-Gerilim filmlerini aratmıyor Fenerbahçem.

Bu senenin key word'ü koça göre motivasyon, çoğumuza göre karakter... Bu maçta koçu memnun edecek kadar motive oluruz belki ama taraftarı memnun edecek kadar karakter ortaya konacaksa, SAVAŞSINLAR yeter!

Eğer taraftar haklıysa ve iş, karakterde bitiyorsa taraftar bu takımdan korksun, biraz daha üzüleceğiz belli ki...
Yok değil de koç haklıysa, işin sırrı motivasyonda ise; Bu takımdan play off da korksunlar!

Haydi hayırlısı...
« Son Düzenleme: 14 Mart 2020, 14:02:38 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bir muçize olmazsa kaybederiz.Bizden iyiler.Sloukas nasıl arıyoruz önemli oyuncu.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @TembelHayvanTR
Koç da motivasyon derken aslında karakterden bahsediyor bence: " ...Onlar için her şey aynı, ne söylersem söyleyeyim takip etmiyorlar..." diyor oyunculardan bahsederken.
Ben 4 yıldır üst üste kombine sahibiyim, çok ağır yenilgilerden sonra, ya da kazanma umudumuzun düşük olduğu maçlardan önce asla şimdiki gibi bir duyguya kapılmamıştım. Cuma günü bu maça gitmek için gerçekten o kadar az istek duyuyorum ki...
Çünkü bu sezonki kadar kafaca bitik takımı geçmiş 3 yılın toplamında bir kez bile görmedik. Ve koçu da bu kadar çaresiz hiç görmedik.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Sahamızda 8 maçtır yeniyoruz bunları.
Pana, EL'de son 5 deplasman maçını kaybetti.

6.5 handikapla favoriyiz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Sahamızda 8 maçtır yeniyoruz bunları.
Pana, EL'de son 5 deplasman maçını kaybetti.

6.5 handikapla favoriyiz.

Bu maçta neye göre favoriyiz.Umarım ne olursa olsun son 8 olur.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Bu maçta neye göre favoriyiz.Umarım ne olursa olsun son 8 olur.
Yazmışım işte Pana son 5 deplasman maçını kaybetmiş, onlar da iyi durumda değil, saha avantajıyla bizim favori olmamız gayet doğal.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
normalde yenmemiz lazım ama normal değiliz :D
8 olalım başka bi isteğim yok normal sezon için, bunlara kaybetmişiz yenmişiz önemli değil.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
ankete oy vermein son golü attım, çok güzel yerde durdu :D

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Pana, barça - real - oly - cska cehennem fikstüründen 4 mağlubiyetle çıktı. Bizden sonra da alba dışında pek kolay bir maçları yok. Bu yüzden bizi fena şekilde gözlerine kestirmişlerdir, bize de kaybederlerse ve böyle giderse playoff dışı bile kalabilirler çünkü. Ölümüne kazanmak isteyecekler, maçın bu açıdan zorluk seviyesi çok artmış durumda.

Nunnaly döndü mü bilmiyorum ama calathes e baskı yapmak için bu maç çok lazımdı bize. Bobby yapmaya çalışır diyecem de Calathes fiziğiyle sırtı dönük gelip potaya kadar sokuyor bobby’i, faul problemine sokuyor. Westermann desen ne oyun kuruyor ne savunma kaldı berbat durumda. De colo’yu 1 numarada saymıyorum bile elek gibi savunmada. Melih bile daha iyi olabilir en azından maç başında. Guardsız takım olur mu ya guardsız nasıl maç kazanacağız biz, hele de karşıda bu kadar dominant bir guard varken?
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Maç 20:45 değil mi.?

Calathesi yıldırıp sistem dışına atıp faul problemine sokmalıyız.Frdette thomasa da önlem alınmalı.O uzun tek uzunuda sıkıştırmalarla yıldırmalıyız.

hmetin

• Ziyaretçi
Kazanırsak yine 6. lık hayalleri kurmaya baslayacagız.Kaybedersek alttakiler bizi yakalayacak belki de ilk 8 dısında kalacagız.
Ama takımın ne oynayacagını bilen tek bir kisi yok.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Maç 20:45 değil mi.?

Calathesi yıldırıp sistem dışına atıp faul problemine sokmalıyız.Frdette thomasa da önlem alınmalı.O uzun tek uzunuda sıkıştırmalarla yıldırmalıyız.
Kimle yıldıralım abi herhangi bir guard’ımız bunu yapabilecek seviyede mi, bir de calathes epey fizikli 1 numaraya göre. Vesely’i sürekii baskıya çıkarsan içeri dönemiyor ters eşleşmeden sürekli işliyorlar ve neredeyse hiç ribaund alamıyoruz. Acaba maç başında kalinic’e mi tuttursak bir denesek, sonucta o da pek iyi durumda değil ama savunmada fiziğiyle guard’larımızın hepsinden daha iyi iş yapabilir..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Kimle yıldıralım abi herhangi bir guard’ımız bunu yapabilecek seviyede mi, bir de calathes epey fizikli 1 numaraya göre. Vesely’i sürekii baskıya çıkarsan içeri dönemiyor ters eşleşmeden sürekli işliyorlar ve neredeyse hiç ribaund alamıyoruz. Acaba maç başında kalinic’e mi tuttursak bir denesek, sonucta o da pek iyi durumda değil ama savunmada fiziğiyle guard’larımızın hepsinden daha iyi iş yapabilir..

Abi demenize gerek yok kimsenin.Benimde pek umudum yok bu maç için.Şans yanımızda olur umarım.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Bizim oralarda eskilerin kötü günler için kullandığı bir deyim vardır  "Kara gün kararıp durmaz" şeklinde.  Tek umudum o.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.