Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 100285 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | BSL 12. Hafta
« Yanıtla #435 : 14 Aralık 2019, 19:04:23 »
Stimac ve Datome kadroda olmalıydı.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #436 : 14 Aralık 2019, 19:04:42 »
Mentör lazım ilk bölüm tutunmuşun açtırma farkı.
Mentor değil 2 tane atletik uzunla bir delici kısa lazım , 2 yıldır devamlı yeniliyoruz Efese olmuyor.
Şu maçı Semih Özsoy seyrediyorsa bu takima 2 uzun bir kısa alınır.Westermann,Loverngne de en kısa zamanda gönderilmeli, Vesely belirsizliği de bitmeli artık böyle bilgilendirme olmaz.
Seneye de gecikmeli de olsa köklü degisiklik şart oğlu şart Dixon,Kalinic olmuyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #437 : 14 Aralık 2019, 19:05:46 »
Başkan-Obradoviç-Semih Özsoy-Gherardinin bir ara gelip beyin fırtınası yapmalılar.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #438 : 14 Aralık 2019, 19:06:20 »
Peki biz bu seneyi kime yazacağız ?

Egehan'da girdiğine göre bir efes mağlubiyeti daha yazabiliriz.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2019, 19:07:06 Gönderen: cagataymemis »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #439 : 14 Aralık 2019, 19:07:04 »
Bu maçı kazanacağımıza dair koç dahil kimsede en ufak bir umut yokken,  fark ta 20 iken hala De Colo yu oynatıyoruz. 
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #440 : 14 Aralık 2019, 19:07:21 »
Mentor değil 2 tane atletik uzunla bir delici kısa lazım , 2 yıldır devamlı yeniliyoruz Efese olmuyor.
Şu maçı Semih Özsoy seyrediyorsa bu takima 2 uzun bir kısa alınır.Westermann,Loverngne de en kısa zamanda gönderilmeli, Vesely belirsizliği de bitmeli artık böyle bilgilendirme olmaz.
Seneye de gecikmeli de olsa köklü degisiklik şart oğlu şart Dixon,Kalinic olmuyor.

Bu takım ne olursa olsun eksiklere rağmen bu kadar erken kopacak bir takım değil.Herşey kafada bitiyor.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #441 : 14 Aralık 2019, 19:16:41 »
Beyin firtinasina bile gerek yok.Bu uzunları istemiyorum görün diyor,Westermann da hata yaptım diyor.

2 atletik uzun 1 delici kısa şart forvetler de yetersiz ama ona yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #442 : 14 Aralık 2019, 19:16:54 »
Peki biz bu seneyi kime yazacağız ?

Egehan'da girdiğine göre bir efes mağlubiyeti daha yazabiliriz.

Birine yazmaya gerek yok. Durumu kabullenip ders çıkarıp yeni bir yapılanmaya ya da restorasyona gideceğiz. Her yıl başarılı olunacak diye bir şart yok. Eğer basketbol kültürü oluşturduk diyorsak bu tür durumları da tolere etmeyi öğrenmeliyiz. İlla da isim istiyorsanız - 5 yıl üst üste final four, 3 final ve 1 Avrupa şampiyonluğunun mimarı olan-  Obradovic ismi zikredilebilir. Bu camiaya verdikleri göz önünde bulundurulursa bu sene yaşananlar -ki henüz sene bitmedi - tolere edilmelidir diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2019, 19:17:40 Gönderen: Ertan Ürkmez »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #443 : 14 Aralık 2019, 19:17:09 »
Louvergne sakat diyelim, Datome'yi de yormadık kabul edelim. İkii periyot oynatmayacağın Westermann yerine neden Stimac oynamadı ? Hoca da akıl tutulması yaşıyor...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #444 : 14 Aralık 2019, 19:18:15 »
Her maç aynı. Tek ceyrek vidaları sıkıp tasak geçiyorlar. Şu oynayan oyuncular efesin oyuncularından az para almıyor. Ust uste kaçıncı maç oldu bu efese karşı. Ben pek kibar ve üsluplu düşünemiyorum artık. Obra da su çıkardığı kadro ile artık kendini kovdurmaya çalışıyor sanırım.
Artık iyice rezillik olmaya başladı bu durum.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #445 : 14 Aralık 2019, 19:20:43 »
Birine yazmaya gerek yok. Durumu kabullenip ders çıkarıp yeni bir yapılanmaya ya da restorasyona gideceğiz. Her yıl başarılı olunacak diye bir şart yok. Eğer basketbol kültürü oluşturduk diyorsak bu tür durumları da tolere etmeyi öğrenmeliyiz. İlla da isim istiyorsanız - 5 yıl üst üste final four, 3 final ve 1 Avrupa şampiyonluğunun mimarı olan-  Obradovic ismi zikredilebilir. Bu camiaya verdikleri göz önünde bulundurulursa bu sene yaşananlar -ki henüz sene bitmedi - tolere edilmelidir diye düşünüyorum.

Benim üzüntüm imkanlar bu denli lehimize iken ne kadar başarılı olabilirsek o kadar iyi aslında. De Colo'nun olduğu bir kadroda , uzun zaman sonra istediğimiz yıldız kısayı kadroya eklemişken bu sene bu kötü oyun üzüyor.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #446 : 14 Aralık 2019, 19:22:54 »
Euroleague maçında kaybederken yazdığım olumlu yorumlar yüzünden özür dilerim. Bu Efes bizi tek çeyreklik takım yaptı artık. Serdar Ali gibi basketbol topu görmemişlerin Ergin Obradovic kıyaslamalarına denk gelmeden sosyal medyadan uzak kalabildiğimiz kadar kalacağız artık.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #447 : 14 Aralık 2019, 19:24:18 »
Toparlanan Datome yerine yetersiz Kalinic tercihi, oynamayan Westermann tercihi enteresan hamleler...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #448 : 14 Aralık 2019, 19:27:22 »
Benim üzüntüm imkanlar bu denli lehimize iken ne kadar başarılı olabilirsek o kadar iyi aslında. De Colo'nun olduğu bir kadroda , uzun zaman sonra istediğimiz yıldız kısayı kadroya eklemişken bu sene bu kötü oyun üzüyor.

Savunması olmayan 2 oyuncumuz var.Williams De  Colo.İkisinden biri fazla.De colo hiç bir zaman iyi savunmacı olmadı.

De Colo vazgeçilemez safkan sütor ama williams dolduramadı Melliyi.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2019, 19:28:20 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #449 : 14 Aralık 2019, 19:30:25 »
Bu hafta double week eurolig daha önemli diye dinlendirildi Datome galiba aklıma başka bir şey gelmiyor