Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 99443 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Anadolu Efes:79 Fenerbahçe Beko:66 | BSL 12. Hafta
« Yanıtla #465 : 14 Aralık 2019, 21:11:17 »
Yok artık o kadar da değil.Futbolda şampiyon olalım da play-off oynamasak da olur.

Futbolda bu sene şampiyon olamaz ve şampiyonlar ligine doğrudan katılım hakkı alamaz isek, bu ekonomik şartlarda ne basketbol kalır, ne voleybol... Hatta ne de Fenerbahçe... Tarihin en dar boğaz günlerinde, ancak futboldan gelecek bir şampiyonluk bizi kendimize getirir. Şu şartlara özel konuşuyorum: Bu sezon futboldaki şampiyonluk, değil çeyrek final, Euroleague şampiyonluğundan bile değerli olacaktır. Maddi ve manevi... Bu sezon... 

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #466 : 14 Aralık 2019, 21:23:12 »
Futbolda bu sene şampiyon olamaz ve şampiyonlar ligine doğrudan katılım hakkı alamaz isek, bu ekonomik şartlarda ne basketbol kalır, ne voleybol... Hatta ne de Fenerbahçe... Tarihin en dar boğaz günlerinde, ancak futboldan gelecek bir şampiyonluk bizi kendimize getirir. Şu şartlara özel konuşuyorum: Bu sezon futboldaki şampiyonluk, değil çeyrek final, Euroleague şampiyonluğundan bile değerli olacaktır. Maddi ve manevi... Bu sezon...

Sayın moderatör.Bir önerim var.Forumda beğenme butonu koysanız güzel olur.Doğru yorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko | BSL 12. Hafta
« Yanıtla #467 : 14 Aralık 2019, 21:32:19 »
Bu sene basarisiz gececek o bir yana koc ile son yilimiz oluyor galiba anlasilan. Boyle bir koc ile 1 eurolig kupasi veda etmekte ayri bir uzuntu olacak tam fenerbahce isi maalesef.

Euroleague tarihi ve dinamiklerini göz önünde bulundurulduğunda başımızda Obradovic'in olmaması durumunda o şampiyonluğu da bize yedirmezlerdi diye düşünüyorum. Bu bağlamda  5 final four 3 final 1 şampiyonluk büyük iş hocam. Bundan dolayı üzülmememiz aksine mutlu olmamız gerekir diye düşünüyorum. Örneğin Berlin'deki final, resmen CSKA'ya hediye edildi. Öte yandan CSKA oralara gelene kadar ne bedeller ödedi. Euroleague ağır ağbilerinin oynadıkları final four ve kazandıkları şampiyonluklar göz önünde bulundurulursa ifade etmek istediğim şey daha iyi anlaşılır. Biz bu tablo için kahrolacaksak Baskonia (Vitoria) ne yapsın. Üç yıl üst üste Koraç kupasında final oynayıp sıfır çeken efsane Milano kadrosu ne yapsın. Daha fazla şampiyonluk istiyor isek süreklilik şart. En ufak sendelemede yelkenleri indirmemek lazım. Bu sene de taraftar ve yönetim için sınav senesi. Şu ana kadar taraftar sınavı geçti diye düşünüyorum. Bakalım yönetim ne yapacak, sıfır çekilen bir sezondan sonra yatırıma devam edecek mi? Öte yandan sezonun henüz bitmediğini de hatırlatmak isterim...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #468 : 14 Aralık 2019, 22:30:39 »
transfer olsa bile hem koçun isteyeceği, güveneceği hem de Udoh, Melli kadar katkı verecek uzun bir oyuncu bulmak zor. bu haldeki bu kadro ile de f4 hayali pek gerçekçi gelmiyor.

obradovic kalitesindeki, kariyerindeki bir hoca ile bu kadar sezonda 1 kupa az.

insanlar pek değinmiyor ama yakın zamandaki bir programında şöyle bir yorum yapmıştı murat murathanoğlu. fenerbahçenin bütçesi yüksek görünüyor ama oyuncu bütçesi sanıldığı kadar yüksek değil. ayrıca obradovic kalitesinde ve kariyerindeki bir hocanın da ciddi bir bütçe içindeki maliyeti var.

bunu yazdım ama hocayı çok seviyorum, gitmesini de istemiyorum, inşallah uzun yıllar da kalır. aldığı parayı da hak ediyor ve helal olsun. bu sene başarısız olsak ta düşüncem değişmez.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #469 : 14 Aralık 2019, 22:41:41 »
Ben kabullenemiyorum. Efes ile şampiyonluk sayısını bu kadar kapatmışken ust uste ikinci şampiyonluğu göz göre göre veriyoruz. Avrupayi geçtim. Tek rakip efes değil ama ligde de yabancı sinirlamasi varken bu kadar kolay teslimiyet canımı sıkıyor. Fark tekrar açılıyor. Aklım almıyor. Bu kadar kotu bir planlama ile yıla başlamak. Akıl işi değil. Obra her maç sonu ayni açıklamayı yapıyor. Westerman neden alındı hocam. Neden buy out verildi. Neden kadroya alıyorsun. Neden oynatmiyorsun. Soracak çok şey var hocaya.
Sürekli kontrak deniyor. Lauverne denen ayı ile seneye nasıl başlanır. Talibi varsa oturur konuşursun. Gerekirse kontratın yarısını karşılarsın. Takas yaparsın. Yahu bir şekilde gönderirsin. Tek kontratlı olup da gönderilmek istenen oyuncu bizde mı var. Kimse gonderemiyor mu? Herkes eli kolu bağlı kalsın kontratı bitene kadar mı diyor. Istense yol bulunurdu.
Hikayelere karnım tok. Düşündükçe deliriyorum.
Şu güzelim şube eriyip gidiyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #470 : 14 Aralık 2019, 22:51:51 »
Konratlarla Gherardini ilgileniyor sanırım.Oda iyice sustu.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #471 : 15 Aralık 2019, 11:32:31 »
Zeljko Obradovic’in Maç Sonu Açıklamaları

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, Anadolu Efes karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Koç Obradovic, “Anadolu Efes kazanmayı hak etti. Bize karşı büyük bir istekle mücadele ettiler ve biz reaksiyon gösteremedik. İlk yarı ve ikinci yarı olarak iki farklı oyun ortaya koyduğumuzu söylemek doğru olur. Ama ikinci yarının başlangıcı bizim için gerçekten çok kötüydü. Sezon içinde birçok kez yaptığımız hataları tekrar ettik. Savaşmadık. Faul haklarımızı kullanmak istemedik. Karar vermemiz gereken şey savaşmak ve kazanmak istemek ya da aynı şekilde devam etmek. Tablo bizim için çok kötü. İçinde Fenerbahçe’yi hisseden herkesten, taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ama durumumuz gerçekten kolay değil. Çünkü her gün konuşuyor, hatalarımızı gözden geçiriyor ve idmanlarda çözüm bulmaya çalışıyoruz ancak durum daha da kötüye gidiyor.” ifadelerini kullandı.
Hoca Semih Ozsoy ve Yonetim bu kadroya ve sonuclara ne dusunuyor?
Semih Ozsoy bu takımın bir tane uzunu olmadıgını,forvetlerden Kalinic'in yetersiz oldugunu,Westermann yerine delici kısa gerektigini bir Basketbol izleyicisi olarak goremiyor mu?Ne dusunuyor Yonetim bilginiz var mı?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #472 : 15 Aralık 2019, 11:41:22 »
Her iki Efes maçında da aynı şeyler oldu. Savunma gayet iyiyken önceki yıllarda olduğu gibi savunmadan gelen ivmeyi hücumda kullanamadık. Kaçan birkaç boş atış, dönüşte çalınan kolay fauller, EL maçında Sertaç'a bir türlü çalınmayan faul düdükleri vs.

Takım iyi durumda demiyorum ama elimden geldiğince de objektif bakmaya çalışıyorum. Vesely ve Joffrey adam gibi dönmeyecekse fedakarlık yapılmalı. Yapılacak durum yoksa da yapacak bir şey yok. Mesele koçun kalıp kalmayacağı. Ona göre tüm ayrıntılar nüans olabilir.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #473 : 15 Aralık 2019, 12:09:30 »
Bu bokun içine kendimiz girdik, kendimiz çıkacağız, desteğimiz birliğimiz daha da artmalı, ama şube ahır, buna da bu yönetim çare olamaz.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #474 : 15 Aralık 2019, 21:51:44 »
Ülker Arena dışında yaptığımız son 22 resmi maçın 16'sını kaybettik.
Ülker Arena'da yaptığımız son 162 resmi maçın ise sadece 14'ünü kaybettik.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #475 : 15 Aralık 2019, 22:25:34 »

Mantık olarak çok doğru. Yalnız, öyle bir durumayız ki, şampiyon olsak bu sefer de şampiyonlar liginde oynayacağız diye iyice borçlanıp saçma sapan transferlerle daha da dibe inme ihtimalimiz bile olabilir malesef...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #476 : 16 Aralık 2019, 08:51:58 »
Neden hep aynı senaryo ? İlk yarı başa baş biter üçüncü çeyrek ilk yumrukta nakavt. Larkin de Türk oluyor. Efes dominasyonu hayırlı olsun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #477 : 16 Aralık 2019, 09:22:43 »
Neden hep aynı senaryo ? İlk yarı başa baş biter üçüncü çeyrek ilk yumrukta nakavt. Larkin de Türk oluyor. Efes dominasyonu hayırlı olsun.

İşin komik tarafı bu adamların bütçe bizden fazla değil ama bu kadar eziyorlar bizi. İşte garabetlik burada başlıyor. Futbol dahil eldeki bütçe o kadar kötü kullanılıyor ki. Sonra da parasızlık diye hayıflanıyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #478 : 16 Aralık 2019, 09:28:01 »
Bıraksınlar edebiyatı.En az bizim kadardır bütçeleri.Yine güvenim tam.Nedeni şu defolara rağmen iyi kadromuz.İşte peş peşe yenilgiler gelince özgüvende kalmıyor.

Şirket takımı oldukları için vergiden muaflar.
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2019, 09:30:15 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #479 : 16 Aralık 2019, 09:48:12 »
İşin komik tarafı bu adamların bütçe bizden fazla değil ama bu kadar eziyorlar bizi. İşte garabetlik burada başlıyor. Futbol dahil eldeki bütçe o kadar kötü kullanılıyor ki. Sonra da parasızlık diye hayıflanıyoruz.
Vesely-Lovern-Westerman da 5 milyon yatıyor. Bu paraya Hunter-Acy-Jekiri-Higgins/Delaney yapardık mesela çok rahat.

Sent from my iPhone using Tapatalk