Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 103619 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Bu akşam bu takımdan da herkes siktirip gidebilir. yolları da bok olsun. ulan yediğiniz içtiğiniz önünüzde ahlaksız herifler, neyiniz eksik ulan ahlaksızlar!!!

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
Kocu bence agustosa kadar tatile gonderelim, o da artik koclugu birakmis gibi

CanCan

• Ziyaretçi
Obra'nın yakın tarihli Barcelona bileti var herhalde yanmasın diye süreci hızlandırıyor galiba  >:(

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Başta Sloukas Kalinic ve Vesely defolmadan bu takım düzelmez. Koça yeni bir kadro kurulmalı . Ayıptır beee.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
obradovic bok etti maçı.

Futbol mağlubiyetinden sonra zerre umurumda değildi sonuç. Ama mağlubiyette beklemiyordum. Öylesine -alışkanlık gereği-  izledim. Ekran alternatifsizliği sebebiyle... Hakikaten bok etti.

Eğer bu sezon ayrılmayı düşünüyorsa, lütfen, şişkin kontratlarla üstümüze sardığı prensi Sloukas'ı da ardında bırakmasın.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Williams,Sloukas ve De Colo 3'lüsüne sahip her takım kaybetmeye mahkumdur.
Obra'yla sene sonunda imza için bile masaya oturmayız herhalde.

Kadın basketboldaki o karakterli oyuncuları gördükçe şunları hazmedemiyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Başta Sloukas Kalinic ve Vesely defolmadan bu takım düzelmez. Koça yeni bir kadro kurulmalı . Ayıptır beee.
Koça yeni kadro kurulsa bile Kaliniç ve Vesely o takımda olur.Kusura bakmayın ama bunlara katlanamıyorsanız Obradoviç'te bu takımın başında olmaz.
Kaliniç,kaliniç kaliniç kaliniç kaliniç kaliniç.Herkesten fazla kredisi var bu takımda.Anlayamıyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
Seneye kalacak olan varsa tek kuruş bile verilmemeli, ahlaksız herifler, çalışıp kazansınlar parayı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Son 3.05'e 8 sayı önde girdik ve top da bizde Nando bomboş üçlüğü kaçırıyor ve 13-0 seri ile maçı veriyoruz.Şaka gibi.
Datome neden oynamaz???
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2020, 22:18:05 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Evet orospuluktaki son noktayı da gördük. Gsye futbol ve basketbolda evimizde yenildik.
En rezil anlarimizda bile bunlara karşı
bir onur haysiyet mucadelesi gösteren sporculardan boyle sosyete kerhanesindeki sporculara evrildi forma.
Son 5 dakika sayı atamadık. Bombos şutlarda cember doven basketbolcu bozuntuları. Allah topunuzu bildigi gibi yapsın. Gorecegimiz daha ne kaldı bilmiyorum.  Obra da sene sonu gidecekse güle güle. Koc olarak bu sene ne yaptı ne verdi anlayamadım. Kafada bitirmiş klubu.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2020, 00:03:21 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Şu maç sonunu gördükten sonra koçun az olan kalma olasılığı hiç kalmadı zaten, gs rekabetini futboldaki sonucu herşeyi gayet iyi biliyor sonuçta. Kafada tamamen bitirmiş gibi hissettim.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Kimseyle kişisel husumetim falan yok da Obradovic'e bel altı sallamasak diyorum. Eleştirilmesin demiyorum ama birtakım imalar gerçekten çok ama çok ayıp oluyor. Tekrar tekrar yazıyorum bu şubenin gördüğü göreceği en büyük güzelliktir. Herifçioğlu boş şutu sokamıyor işte, üstelik bir kez de değil.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
Bu takıma hayvan gibi para cezası vermeyecek yönetime de sıçarım. Para cezası verin bunlar anca ondan anlar. Daha ne destek vereceğiz, ribaundları mı alcaz, oyun mu çizcez, onu da mı biz yapalım terbiyesiz herifler!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Şu maç sonunu gördükten sonra koçun az olan kalma olasılığı hiç kalmadı zaten, gs rekabetini futboldaki sonucu herşeyi gayet iyi biliyor sonuçta. Kafada tamamen bitirmiş gibi hissettim.

Bu sonuçtan sonra bizim de (taraftarın da) kafasında eski tartışılmazlığının bitmeye başladığını da unutmayalım. Hiçbir bitirme tek taraflı olmaz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Sloukas ve De Colo ısrarına verilmiş maçlar hanesine bir çeltik daha atın.