Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 99377 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
Analizim ve sorum şu:

De Colo transferi olmadı. Onun transferine onay veren Obradovic. Öte yandan 100 Fenerbahçeli'den 99'u istemiştir bu adamı, yazdıklarımı o yüzde 1'in içinde olan bir adam olarak yazıyorum. Onu monte edemeyen de Obradovic. Onu kazanmak için Maccabi maçını veren de Obradovic. Bugün sadece son çeyreği izledim ama görünen o ki bugünki mağlubiyetin de sorumlusu Obradovic. Buraya kadar itirazım yok. Bu sene geçtim F8 yapmayı Türkiye liginde dahi finale kalamadık diyelim. En kötü senaryoyu çiziyorum. Olası bir eşleşmede yine Galatasaray'a elendik, patladık havlu attık. Yine sorumlusu Obradovic. Sorum burada başlıyor: bizlere yaşattıkları bağlamında bu berbat sezonu tolere edemeyecek miyiz? Yapılan yerinde ve düzeyli eleştirilere hiçbir itirazım yok. Rica ediyorum bel altı vurmayalım. Bu beni çok daha fazla yaralıyor. Hadi beni iplemeyin, bu siteninin kurucu isimlerinden birisi terk etti burayı sırf bu yüzden. Üzülelim, kızalım ama bunu yapmayalım...

like tuşu olsa beğenirdim + 1

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Futboldaki daha rencide edici bence bu görüş.Sonuçta bu normal sezon maçı.Olası play-off eşleşmesi böyle olmaz.1 gün sonra Valencia maçı var hem deplasman.Herkese eşit muamele bu maç bugün oynanmak zorundamıydı hayır.Sorsanız Hido Fenerbahçeli.

Hocam. Kusura bakmayın ama... Şu son bir haftada bir yıllık küfür stokumu kullandım.Zulada son bir tane kaldı. Onu da edip rahatlayacağım, affola... Valencia maçının amına koyayım şu saatten sonra...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Analizim ve sorum şu:

De Colo transferi olmadı. Onun transferine onay veren Obradovic. Öte yandan 100 Fenerbahçeli'den 99'u istemiştir bu adamı, yazdıklarımı o yüzde 1'in içinde olan bir adam olarak yazıyorum. Onu monte edemeyen de Obradovic. Onu kazanmak için Maccabi maçını veren de Obradovic. Bugün sadece son çeyreği izledim ama görünen o ki bugünki mağlubiyetin de sorumlusu Obradovic. Buraya kadar itirazım yok. Bu sene geçtim F8 yapmayı Türkiye liginde dahi finale kalamadık diyelim. En kötü senaryoyu çiziyorum. Olası bir eşleşmede yine Galatasaray'a elendik, patladık havlu attık. Yine sorumlusu Obradovic. Sorum burada başlıyor: bizlere yaşattıkları bağlamında bu berbat sezonu tolere edemeyecek miyiz? Yapılan yerinde ve düzeyli eleştirilere hiçbir itirazım yok. Rica ediyorum bel altı vurmayalım. Bu beni çok daha fazla yaralıyor. Hadi beni iplemeyin, bu siteninin kurucu isimlerinden birisi terk etti burayı sırf bu yüzden. Üzülelim, kızalım ama bunu yapmayalım...

Olası play-offta böyle oynamayız 3-1 geçeriz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Hocam. Kusura bakmayın ama... Şu son bir haftada bir yıllık küfür stokumu kullandım.Zulada son bir tane kaldı. Onu da edip rahatlayacağım, affola... Valencia maçının amına koyayım şu saatten sonra...

Haklısınız ama basketbol sporunda güzellik play-off sisteminin olması.Futbolda misal tam havlu attık.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2020, 22:45:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13

AÇIP BAKMAYCAĞIM BİLE O MAÇA SİNİRLERİM BOZULDU..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Analizim ve sorum şu:

Birkaç bel altı mesajını sildim, bir kısmını da düzenledim, ama gözümden kaçan olduysa... Daha sonra tekrar geri dönüp bakarım.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
Analizim ve sorum şu:

Ben de katılıyorum buraya, ama koçun bu seneki performansı da baya kötü.Zaten futboldan dolayı taraftar diken üstünde , basketbolda da yaşananlar üzerine bu mağlubiyet herkeste bir patlama yaşanmasına neden oldu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Olası play-offta böyle oynamayız 3-1 geçeriz.

Ağbi en kötü senaryoyu çizmek babında yazdım zaten...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ağbi en kötü senaryoyu çizmek babında yazdım zaten...

Ama şu gerçek Ali koç acilen kongre kararı alıp çekilmelidir.Şurda bile aylardır koç kalacak mı gidecek mi papatya falları açılıyor.Sn Başkan ve yönetim kriz yönetmeyi beceremiyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Birkaç bel altı mesajını sildim, bir kısmını da düzenledim, ama gözümden kaçan olduysa... Daha sonra tekrar geri dönüp bakarım.

Ağbi senin bu konudaki hassasiyetini zaten biliyoruz. Senin müdahale etmene, silmene gerek kalmamalı. İnsanlar bir şeyler yazarken biraz düşünüp yazmalı. Yani sırf nahoş bir şekilde gitmesini/gönderilmesini görmek istemediğimden istifa etmesini istemeye başladım artık...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
maç sonu bi açıklaması olan oldu mu stafftan oyunculardan?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Kalinic'de eleştiriliyor haklı olarak... Galatasaray'a kaybeden herkes eleştirilir. Bundan yana sorun yok... Bizi biz yapan 100 küsur yıllık gen budur zaten. Ama şunu da yazmazsam olmaz: Kalinic bugün yaşanan mağlubiyette en az sorumluluğu olanlardan birisi... İyi mi oynadı, hayır... Ama esas sorumlu De Colo, Sloukas, Sloukas, tekrar Sloukas, tekrar De Colo ve tabii Williams'tır.

Veee... Maç geldi geliyorken Sloukas ve De Colo'yu sahaya sürmekte ve maç gitti gidiyorken onları sahada tutmakta ısrar eden Obradovic'tir.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Maçı izlemedim ama burdaki yorumları okuyunca iyi ki izlememişim. Hocaya edilmedik laf kalmamış.
Sadece şunu söyleyeceğim. Ali Koç bir canlı yayında dedi ki "Futbolda başarı gelmedikten sonra basketboldaki başarının hiçbir önemi yok." Ben problemi yönetimde arıyorum. Bir problem varsa bu bence Zeljko değil yönetim kaynaklıdır. Benim hayal bile edemediğim başarıları getirdi Obradovic
 Böyle 3 sene daha geçirse yine ağzımı açmam. Lütfen bira vefakar olalım.
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
abiler aynı senaryo atlet oyuncular bizi delip geçiyor...ama bunu bile bile takıma kısa savunabilecek birini almamak veya Nunnaly yapacaksa onu oynatmamak hatta Thomas'ı düşünmemek de ilginç...bu yenilginin mazereti falan da yok... rezil olduk ve sezonu kapattık..hayırlı olsun 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Maçı izlemedim ama burdaki yorumları okuyunca iyi ki izlememişim. Hocaya edilmedik laf kalmamış.
Sadece şunu söyleyeceğim. Ali Koç bir canlı yayında dedi ki "Futbolda başarı gelmedikten sonra basketboldaki başarının hiçbir önemi yok." Ben problemi yönetimde arıyorum. Bir problem varsa bu bence Zeljko değil yönetim kaynaklıdır. Benim hayal bile edemediğim başarıları getirdi Obradovic
 Böyle 3 sene daha geçirse yine ağzımı açmam. Lütfen bira vefakar olalım.

hoca da eleştirilir bu oyuncuları o aldırdı ama kredi olayı ayrı... artık seneye diyeceğiz