"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim aldığımız oyuncular uyum süreci zart zurt derken aylarca kötü oynuyor, adamların oyuncusu daha ilk maçında çatır çatır üçlük atıyor.
aynen oyuncular ama onları alan da hoca..yanlış seçimler
Hocam. Kusura bakmayın ama... Şu son bir haftada bir yıllık küfür stokumu kullandım.Zulada son bir tane kaldı. Onu da edip rahatlayacağım, affola... Valencia maçının amına koyayım şu saatten sonra...
Bu maçtan 2 gün sonra Valencia maçımız var. Her anlamda çok zor bir hafta bizi bekliyor... Hem futbolda hem basketbolda, içeride gs maçını kaybetmeyi değil konuşmak aklımıza bile getirmemeliyiz. Muhtemelen, bu hafta sonuyla beraber çoğu kişinin sinirlerine bir şeyler olacak! Ya gevşeteceğiz ya da kopartacağız! Pazar gününden başlayarak "derbi" maçıyla birlikte psikolojik olarak sınanacağımız bir periyoda inşallah girmeyiz.Düşünsenize, hafta sonu Kadıköy geleneği bozulmuyor... Çarşamba günü bunlara göz açtırmıyoruz... Cuma günü Valenciada ikili averajı alıp dönüyoruz... Cumartesi, Antalyada yeniden güneş doğuyor... Şubat sonuna ya bu galibiyetleri yazarız ya da bu yılın hikayesinin son paragraflarını...
Melli Guduric Green yerine De Colo-Derrick geldi. Westermann geldi. Nunnaly geldi. Thomas geldi. Bu kadar kadro kötü mü yani bu takım bu kadar güç mü kaybetti?
Berkay Candan ne iş yapar acaba??