Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 99397 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Real maçına Sloukas, De Colo çıktık kendi ipimizi çektik madara olduk. Çok yumuşak kalıyoruz önde, bu adamlar ne zaman ortalama diyebileceğimiz bir savunma yaptı ki, belki az biraz Sloukas o da hep geçiliyor, De Colo zaten yok hükmünde. Bu saatten sonra bu adamların değişmesi mümkün mü? İmkanı yok olmuyor olmayacak arkadaş, sezon bitiyor neden bu ısrar hocam neden?
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
Elalemin ağzına sakız olduk yine , büyük t.ş.ak geçiyorlar sosyal medyalarda . Sadece taraftar da değil futbol , basketbol takımı oyuncuları da

GS ye yenilmek  branş fark etmeksizin çok can sıkıcı. Basit takımın basit taraftarı basketbolda yapacakları maksimum seviyeyi yaşıyorlar , kısmet olur da playoff da karşılaşırsak  gereken cevabı alırlar.  Onara ; onların lafı ile cevap vermek lazım bizim hedefimiz şampiyonluk bir maç kazanmak değil, açsın onlar mabatları ile dalga geçsinler.
Fenerbahçe de yönetici , oyuncu , hoca olmak gerçekten çok zor ( bu yazdıklarım bu maç özelinde değil ) Tarihimizin en büyük  sevinçlerini yaşatan kişiye bile bu kadar saldırı olması hakkaniyetli değil.  Bu sezon sonunda takımdan ayrılırsa benim gönlümdeki yeri her zaman en üst seviyede olacaktır. Bugün burada çok ağır yazanlar dahi benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.  Umarım uzun yıllar daha takımın başında kalır ve ilk F4 yaptığımız sezonun sonunda takımı nasıl değiştirdi ise aynı operasyonu  bu senede yapar.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2020, 23:25:08 Gönderen: oozyurt1907 »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Belki daha önce çoğu kez söyledim ama tam geçen sene 4'lü final hengamesi öncesi takımı Fenerol kampanyasına çıkarmak hataların en büyüğüdür.Takım kaplanın gözü gibi Efese konsantre olacağına saçmalıklara kurban edildi.Kendimize gelemiyoruz.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Belki daha önce çoğu kez söyledim ama tam geçen sene 4'lü final hengamesi öncesi takımı Fenerol kampanyasına çıkarmak hataların en büyüğüdür.Takım kaplanın gözü gibi Efese konsantre olacağına saçmalıklara kurban edildi.Kendimize gelemiyoruz.

Barış hersek'in gönderilmesi her şeyi fitilledi desen daha mantıklı olur fenerol kampanyası mı kaldı Allah aşkına.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
hoca da eleştirilir bu oyuncuları o aldırdı ama kredi olayı ayrı... artık seneye diyeceğiz
Ya ne oyuncusu hocam. Sence problem oyuncular mı?
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Barış hersek'in gönderilmesi her şeyi fitilledi desen daha mantıklı olur fenerol kampanyası mı kaldı Allah aşkına.

Moral bozucu bir organizsyona sokuyorsun en kazanmaya alışmış şubeyi.İlgisi var maalesef.

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
O programı ben de seyrettim. Takım ve Obradoviç geldiğinde oyuncu ve özellikle Obradoviçe gösterilen saygı ve sevgi  inanılmaz şekilde belli oluyordu. Bir takım yarım saat bulunduğu coşku ve isteğini arttıracak ortamdan  negatif olarak ayrılması pek mümkün değil.  F4 ve sonrası ligde yaşadığımız aksilikler olmasa bugün bu yazıyı büyük ihtimal yazmayacaktınız.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2020, 23:24:09 Gönderen: oozyurt1907 »

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
Yazmayım diyorum ama tutamadım kendimi.sezon başından beri forumda yeni türeyen birsürü isim takıma ana avrat küfür etmeye aşalamaya hakaret etmeye devam ediyor.basketbol sevgisi obra ile başlayan başarılara alışan bir grup sürekli küfür kıyamet. Eski günleri çok çabuk unutuyoruz.tamam eskide yaşanmak ama bu hocaya bu oyunculara geçtiğimiz 5-6 yıl boyunca bizlere yaşattıkları herşeyin hatırına biraz saygı göstermeliyiz.gs ye yenilmek izah edilemez belki ama bu son halkadır zaten. Sezon başından beri takım asla takım olamadı.doğum günü kutlamalarından bile anlaşılabilir. Pasta kesilirken vesely gelir arkada antiç datomeye top atar vs eğlenirler ama hepsi o pastanın başında olurdu. Şimdi ise 2-3 kişi geliyor diğerleri uzak veya ilgisiz veya şut atıyor. Takım olamazsanız ne yaparsanız yapın uzun süreli başarılı gelmez. Her güzel şeyin olduğu gibi bu takımın sonu geldi. Hatta sene başında  köklü bir değişim yapılabilirdi.obra da bence bu yönetimle bir türlü bazı şeyleri aşamadı veya sevmedi.olmayacağını da hoca da anladı ama bırakıp gitmiyor. Yakışmayacağını biliyor.sene sonuna kadar idare. Sene sonunda hepsine sonsuz teşekkürler ve güzel bir veda yapılmalı.yeni koç yeni takım kaçınılmaz.teknik olarak yazacak çok şey var ama.sadece d williams için çok sevinmiştim ama gördümkü atletizim vs hikaye.hırsına güvenmiştim ama uyum sağlayamayınca olmuyor. Olmayınca da olmuyormuş. Keza de colo.canlı izledim yürürken turnike atan adam olmadı.beyin yoksulu jason thomson ı bile ribaund konusunda arar olduk.neyse gece gece uzatmayım.netice de ben f4 u istanbul da yaşadım. O günkü sevinci bana yaşatan bu takıma saygı duymalıyız  diye düşünüyorum. Spor da kaybetmekte var.canları sağolsun

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
O programı ben de seyrettim. Takım ve Obradoviç geldiğinde oyuncu ve özellikle Obradoviçe gösterilen saygı ve sevgi  inanılmaz şekilde belli oluyordu. Bir takım yarım saat bulunduğu coşku ve isteğini arttıracak ortamdan  negatif olarak ayrılması pek mümkün değil.  F4 ve sonrası ligde yaşadığımız aksilikler olmasa bugün bu yazıyı büyük ihtimal yazmayacaktınız.

Obra hiç memnun değildi.Ben o gün eyvah dedim.Bu tip şeyler motivasyon düşürür.O gün yapılması gereken dinlenme ve tekli eleme maçına çok sevdiğim kaplanın gözü şarkısı rock eşliğinde hazırlanmaktı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bu gözler Kadıköy'ün ortasına dikilen sarı-kırmızı bayrağı yerinde ve canlı olarak da gördü, 6-1 lik Aydın maçını da, arkayı dörtleyelim yerine Fenerleyelim denilen yılları da, 2-0 dan verilen 4-2 Efes serisini de, 3 Temmuzu da... Hiçbir zaman taşşaklık olduğumu düşünmedim. Fenerbahçe ve diğerleri vardır. Bana Fenerbahçe'nin ittifaklara girdiği bir tek yıl göstersinler. YOK. Bu bile yeter ne taşşaklığı? Bu kulübün takım otobüsüne silahlı saldırı yapıldı, lig oynatıldı; daha ötesi yok!  İlk defa Galatasaray'a yenilmiyoruz. Galipken, 6 tane atarken, Avrupa şampiyonu olurken herkes dik durur, sokağa çıkar. Ali Koç da Obradovic de yanlışlar yaptı. Basketbol özelinde Obradovic'in, kulüp genelinde de Ali Koç'un alternatifi yok. Varsa söylensin ben bilmiyorum çünkü. Mali durum ortada. Obradovic gidecekse de gelen koça şimdiden sabır diliyorum. Bu isimlerden başka çıkar yol var ise lütfen yazın. Yapılacak tek şey olan bitenden ders çıkarıp futbol basketbol gelecek sezonlar için doğru planı yapmak.  TAŞŞAKLIK olduk deyip kendinize haksızlık etmeyin. Bu ortamda farklı yerlerden desteklenen işine geldiğinde ittifak yapan camiaları takımları herkes tutar. Nasıl 2 maçı da alsak her şey süt liman olmayacaksa kaybedilen iki maç da dünyanın sonu değil...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ya ne oyuncusu hocam. Sence problem oyuncular mı?

aynen oyuncular ama onları alan da hoca..yanlış seçimler

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Yazmayım diyorum ama tutamadım kendimi.sezon başından beri forumda yeni türeyen birsürü isim takıma ana avrat küfür etmeye aşalamaya hakaret etmeye devam ediyor.basketbol sevgisi obra ile başlayan başarılara alışan bir grup sürekli küfür kıyamet. Eski günleri çok çabuk unutuyoruz.tamam eskide yaşanmak ama bu hocaya bu oyunculara geçtiğimiz 5-6 yıl boyunca bizlere yaşattıkları herşeyin hatırına biraz saygı göstermeliyiz.gs ye yenilmek izah edilemez belki ama bu son halkadır zaten. Sezon başından beri takım asla takım olamadı.doğum günü kutlamalarından bile anlaşılabilir. Pasta kesilirken vesely gelir arkada antiç datomeye top atar vs eğlenirler ama hepsi o pastanın başında olurdu. Şimdi ise 2-3 kişi geliyor diğerleri uzak veya ilgisiz veya şut atıyor. Takım olamazsanız ne yaparsanız yapın uzun süreli başarılı gelmez. Her güzel şeyin olduğu gibi bu takımın sonu geldi. Hatta sene başında  köklü bir değişim yapılabilirdi.obra da bence bu yönetimle bir türlü bazı şeyleri aşamadı veya sevmedi.olmayacağını da hoca da anladı ama bırakıp gitmiyor. Yakışmayacağını biliyor.sene sonuna kadar idare. Sene sonunda hepsine sonsuz teşekkürler ve güzel bir veda yapılmalı.yeni koç yeni takım kaçınılmaz.teknik olarak yazacak çok şey var ama.sadece d williams için çok sevinmiştim ama gördümkü atletizim vs hikaye.hırsına güvenmiştim ama uyum sağlayamayınca olmuyor. Olmayınca da olmuyormuş. Keza de colo.canlı izledim yürürken turnike atan adam olmadı.beyin yoksulu jason thomson ı bile ribaund konusunda arar olduk.neyse gece gece uzatmayım.netice de ben f4 u istanbul da yaşadım. O günkü sevinci bana yaşatan bu takıma saygı duymalıyız  diye düşünüyorum. Spor da kaybetmekte var.canları sağolsun

+ 1 (BİR)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Kupa finaline bu yabancılarla çıksak kaybederdik, Datome yetişmişti imdada.
Benim için Valencia maçından çok daha önemli olan şu maçta Datome sahada olmalıydı.Oynatılmama sebebi de dinlendirilme falan değil, tamamen koç tercihi.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
aslında oyunu açmak için Datome şart.. Sırtı dönük de oynuyor ribaunta yardım ediyor en azından savunması kötü de olsa... ama şu maçın o oynamamış bu oynamış ile ilgisi yok bence... sezon başında yediğimiz hurmalar tırmalıyor bizi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bizim aldığımız oyuncular uyum süreci zart zurt derken aylarca kötü oynuyor, adamların oyuncusu daha ilk maçında çatır çatır üçlük atıyor.