Bu gözler Kadıköy'ün ortasına dikilen sarı-kırmızı bayrağı yerinde ve canlı olarak da gördü, 6-1 lik Aydın maçını da, arkayı dörtleyelim yerine Fenerleyelim denilen yılları da, 2-0 dan verilen 4-2 Efes serisini de, 3 Temmuzu da... Hiçbir zaman taşşaklık olduğumu düşünmedim. Fenerbahçe ve diğerleri vardır. Bana Fenerbahçe'nin ittifaklara girdiği bir tek yıl göstersinler. YOK. Bu bile yeter ne taşşaklığı? Bu kulübün takım otobüsüne silahlı saldırı yapıldı, lig oynatıldı; daha ötesi yok! İlk defa Galatasaray'a yenilmiyoruz. Galipken, 6 tane atarken, Avrupa şampiyonu olurken herkes dik durur, sokağa çıkar. Ali Koç da Obradovic de yanlışlar yaptı. Basketbol özelinde Obradovic'in, kulüp genelinde de Ali Koç'un alternatifi yok. Varsa söylensin ben bilmiyorum çünkü. Mali durum ortada. Obradovic gidecekse de gelen koça şimdiden sabır diliyorum. Bu isimlerden başka çıkar yol var ise lütfen yazın. Yapılacak tek şey olan bitenden ders çıkarıp futbol basketbol gelecek sezonlar için doğru planı yapmak. TAŞŞAKLIK olduk deyip kendinize haksızlık etmeyin. Bu ortamda farklı yerlerden desteklenen işine geldiğinde ittifak yapan camiaları takımları herkes tutar. Nasıl 2 maçı da alsak her şey süt liman olmayacaksa kaybedilen iki maç da dünyanın sonu değil...