Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 98924 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Kimsenin başarısızlığa tahammülü yok ya 5 yıl üst üste f4 yaptır. Belkide şubenin bir daha göremeyeceği Avrupa şampiyonluğunu kazandır, üstelik bu süreçte sadece şubeyi değil camiayı ayakta tut, 10 11 tane kupa kaldır ama tek başarısız yılında ücretinin ve bütçenin yarıya düşürülmesi ile tehdit edil,gitmen için kapı gösterilsin. Sanki şampiyonlukları para sayesinde kazanmışsın gibi..
 Halbuki para ile başarının gelmediğini - hadi benim yaşım daha küçük- en iyi fenerbahçe basketbol takımı taraftarının bilmesi gerekiyordu. Yazık.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
Doğru belki bir daha Avrupa Şampiyonluğunu göremeyeceğiz.Ancak Avrupanın en iyi Koçu,Avrupanın en iyi bütçelerinden biri,Avrupanın en bilenen ve pahalı Genel Menajeri ve Avrupanın en iyi taraftar desteklerinden birine sahip olan bir takımın sadece bir avrupa şampiyonluğu alması bile başlı başına konuşulması , değerlendirilmesi gereken bir konudur. Anadolu Efes yola  taraftar desteği olmadan , daha düşük bütçeler ile çıktı şu anki konumları ortada. Obradoviçin bile kariyer ortalamalarını geriye çektik .Yanlış bir şeyler var.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2020, 21:32:16 Gönderen: ayhançınar »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Her takimin, her hocanin basarisiz sezonlari olabilir, onemli olan bu durumdan cikabilmek. Butcenin dusmesi yada hocanin ayrilmasi onumuzdeki yillarda bize bu seneyi bile mumla aratir.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Doğru belki bir daha Avrupa Şampiyonluğunu göremeyeceğiz.Ancak Avrupanın en iyi Koçu,Avrupanın en iyi bütçelerinden biri,Avrupanın en bilenen ve pahalı Genel Menajeri ve Avrupanın en iyi taraftar desteklerinden birine sahip olan bir takımın sadece bir avrupa şampiyonluğu alması bile başlı başına konuşulması , değerlendirilmesi gereken bir konudur. Anadolu Efes yola  taraftar desteği olmadan , daha düşük bütçeler ile çıktı şu anki konumları ortada. Obradoviçin bile kariyer ortalamalarını geriye çektik .Yanlış bir şeyler var.

Yanlış giden bir şeyler olduğunda hemfikiriz. Evet bir tane Şampiyonluğumuz var, bir tane çalınan şampiyonluğumuz var. Geçen yılda pişmiş tavuğun bile başına gelmeyecek 4 as oyuncumuzun aynı anda sakatlanmış olması ve f4 böyle oynamak zorunda kalmış olmamız var - ki geçen yılın normal sezon lideriyiz- NBA'e kaptırdığımız tonla adam var ki bogdanoviçler falan nba de allstar seviyesinin biraz altında oyuncular oldular. Wanamaker melli nemanja ciddi süreler alıyorlar. NBA'de tutunamasada udoh gibi benim yakın zaman da gördüğüm en dominant uzun var. Guduriç bile -istediğimiz katkıyı yapamasada- şuan katkı verir. Hayranlıkla izlediğimiz bu oyunculardan birkaçı bile nba 'e gitmese şuan kadromuzda olsa favori duruma geçerdik.

Koç diamantidislerin sarunasların bodirogaların gitmediği dönemde daha şanslı bir koçtu bu kesin. Ama basketbol ve dünya değişti. Şimdi bizim beğenmediğimiz nunnaly guduriç gibi adamları bile kapıyor NBA.
Bu yıl iyi değiliz takım cidden kötü obradoviçte bu konu hakkında mutlaka gereken açıklamaları yapmalı ama obradoviçi kaybetmek de bu kadar basit olmamalı ya çok vefasız davranıyoruz bazen Pana obra sonrası ne halde farkında mıyız ?

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Dixon’ın son oyununda steps var mıydı?
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Dixon’ın son oyununda steps var mıydı?

Yoktu ama kıyısındaydı. Arkada savunma yapan Beşiktaşlı hafif bir göğüs darbesi koysaydı -o ortamda faul de çalınmazdı- steps olacaktı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

Hocam 2016 Berlin'de aleni, 2018 Belgrad'da da inceden inceye gasp edilmiş finalin var. Yani diyeceğim temiz 3 şampiyonluğun var hakkaniyet olsa. Obradovic olmasa oralara gelip gelmeyeceğimiz zaten başlı başına ayrı bir mesele de başında olmasa o tek yegane biricik şampiyonluğu da yedirmezlerdi diye düşünüyorum. Euroleague de ciddi bir kulis faaliyeti hegemonya işleri var. Real Madrid, Maccabi CSKA değilsen böyle. Kulis anlamında daha dünki çocuğuz. Efes e gelecek olursak final four maçlarında maçların başından vurup geçememeleri durumunda olay iki üç topa kalır ise ciddi ciddi doğranacaklarını düşünüyorum. Vurup geçemezlerse bizim 2016 Berlin finali gibi bir trajedi onları da bekliyor kanaatimce...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Yanlış giden bir şeyler olduğunda hemfikiriz. Evet bir tane Şampiyonluğumuz var, bir tane çalınan şampiyonluğumuz var. Geçen yılda pişmiş tavuğun bile başına gelmeyecek 4 as oyuncumuzun aynı anda sakatlanmış olması ve f4 böyle oynamak zorunda kalmış olmamız var - ki geçen yılın normal sezon lideriyiz- NBA'e kaptırdığımız tonla adam var ki bogdanoviçler falan nba de allstar seviyesinin biraz altında oyuncular oldular. Wanamaker melli nemanja ciddi süreler alıyorlar. NBA'de tutunamasada udoh gibi benim yakın zaman da gördüğüm en dominant uzun var. Guduriç bile -istediğimiz katkıyı yapamasada- şuan katkı verir. Hayranlıkla izlediğimiz bu oyunculardan birkaçı bile nba 'e gitmese şuan kadromuzda olsa favori duruma geçerdik.

Koç diamantidislerin sarunasların bodirogaların gitmediği dönemde daha şanslı bir koçtu bu kesin. Ama basketbol ve dünya değişti. Şimdi bizim beğenmediğimiz nunnaly guduriç gibi adamları bile kapıyor NBA.
Bu yıl iyi değiliz takım cidden kötü obradoviçte bu konu hakkında mutlaka gereken açıklamaları yapmalı ama obradoviçi kaybetmek de bu kadar basit olmamalı ya çok vefasız davranıyoruz bazen Pana obra sonrası ne halde farkında mıyız ?

Obradovic sonrası Pana dan da beter oluruz. Olası bir sendelemede vay gelecek yeni koçun haline. Şimdiden sabır diliyorum...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Federasyon bu Akatlar denen rezil çirkin salonda niye maç yaptırır.Alan yok dar ölçüler.Derhal Beşiktaş adam gibi salon yapmalı.Yada fıstık gibi olan Sinan Erdemde oynamalı.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, 74-73’lük Beşiktaş Sompo Sigorta galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic, “Bu oynayış şeklimiz bizim için büyük utançtı. İnanıyorum ki oyuncularım birçok şeyi anlamıyor. Kendi dünyalarında yaşıyorlar. Sadece iki yabancıyla oynayan ve iki çok önemli Türk oyuncusu forma giyemeyen bir rakiple karşılaştık. Ve sahada gördüğünüz oyunu oynadık. Bizim için ana problem, sezonun büyük bölümünde olduğu gibi konsantrasyon ve motivasyondu. Onlar için her şey aynı, ne söylersem söyleyeyim takip etmiyorlar. Bu akşam maçı kazanmamız mucizeydi. Bir kez daha söylemeliyim ki takımın içinde ciddi problemimiz olduğuna inanıyorum. Eğer ben koç olarak onlara savaşmalarını söylemek, her maçın önemli olduğunu hatırlatmak ve ekstra motivasyon yaratmak zorunda kalıyorsam işimiz gerçekten çok zor demektir. Ama sorun şu ki; hiçbir oyuncum işe “Benim sorunum ne?” ve “Takıma nasıl yardımcı olabilirim?” sorularını kendisine sorarak başlamıyor. Aynı zamanda kendi aralarında konuşmalılar ve kendilerini maça hazırlamalılar. Nasıl oynamamız gerektiğinin farkına varmalılar, çünkü basketbol oynamayı unutmadıklarından eminim. Her şey kafalarının içinde bitiyor.” dedi.

Bu açıklama çok çok acı ya...
Yıllardır gördüğümüz en karakterli takım diyorduk biz bu takım için, gelen-gidenden bağımsız olarak.
Ama diğer taraftan da, hocam kendisi kurdu bu takımı ve neredeyse sezon bitecekken sözünü dinletememesi çok acayip değil mi? Obradovic'in kariyerinde buna benzer bir şey olmuş mu daha önce acaba?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Efes konusuna gereksiz takılıyoruz ve yanlış donelerle takılıyoruz. Taraf desteği gayet de var. Bir kere deplasman maçlarında Efes-Fenerbahçe-Galatasaray vs farketmez, yurdışında yaşayan vatandaşlarımız kim gelse destekliyor, belki %3-5 istisna ile.
Daha düşük bütçe konusu da ayrı bir şehir efsanesi. Ha derseniz ki 25 > 22 (rakamlar örnek) matematiksel olarak doğru ama Larkin, Micic, Dunston, Singleton ve Moermanın toplamda 11-12 den az kazandığını düşünmüyorum. Üstüne Pleiss, Simon, Bobua, Anderson, Peters var...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bu açıklama çok çok acı ya...
Yıllardır gördüğümüz en karakterli takım diyorduk biz bu takım için, gelen-gidenden bağımsız olarak.
Ama diğer taraftan da, hocam kendisi kurdu bu takımı ve neredeyse sezon bitecekken sözünü dinletememesi çok acayip değil mi? Obradovic'in kariyerinde buna benzer bir şey olmuş mu daha önce acaba?

2005 te sırbistan milli takımında benzer sorunlar yaşamış ve istifa etmişti. O sene kendi evlerindeydi şampiyona, kadroda çok önemli isimler vardı ve çeyrek finalde fransaya yenilmişlerdi. O maç sonrası meşhur bi basın toplantısı vardı oyuncularını topa tuttuğu ve şu açıklamaları yapmıştı sonrasında o süreç ile ilgili:

"Oyuncuların bencilliklerini bitirmek için bireysel görüşmeler yaptım, ama işe yaramadı. Bu utanç için tek neden bu. Sordum: sorun ne dedim. Neden sizin doğru şeyi yapmanızı sağlayamıyorum? Ama bir cevap alamadım. Koca milli takımda sadece birkaç oyuncunun gerçek anlamda konsantrasyonu vardı. Bu konuda konuşmak beni yaralıyor, hiç böyle bir şey görmemiştim. Hedefimizin bizi birleştireceğini düşünüyordum ama hepsi birbirinden nefret etti. Birbirlerine bakmıyorlardı, hiç böylesini görmemiştim. Orada kalamazdım çünkü kalsaydım kendimi tımarhanede bulacaktım."
« Son Düzenleme: 09 Mart 2020, 11:48:26 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002

2005 te sırbistan milli takımında benzer sorunlar yaşamış ve istifa etmişti. O sene kendi evlerindeydi şampiyona, kadroda çok önemli isimler vardı ve çeyrek finalde fransaya yenilmişlerdi. O maç sonrası meşhur bi basın toplantısı vardı oyuncularını topa tuttuğu ve şu açıklamaları yapmıştı sonrasında o süreç ile ilgili:

"Oyuncuların bencilliklerini bitirmek için bireysel görüşmeler yaptım, ama işe yaramadı. Bu utanç için tek neden bu. Sordum: sorun ne dedim. Neden sizin doğru şeyi yapmanızı sağlayamıyorum? Ama bir cevap alamadım. Koca milli takımda sadece birkaç oyuncunun gerçek anlamda konsantrasyonu vardı. Bu konuda konuşmak beni yaralıyor, hiç böyle bir şey görmemiştim. Hedefimizin bizi birleştireceğini düşünüyordum ama hepsi birbirinden nefret etti. Birbirlerine bakmıyorlardı, hiç böylesini görmemiştim. Orada kalamazdım çünkü kalsaydım kendimi tımarhanede bulacaktım."

radmanoviç, rakoçeviç falan soyunma odasında yumruk yumruğa birbirlerine girdikleri söyleniyordu. aynı turnuvada benzer sıkıntıları bizimkiler de yaşatmıştı bize.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2020, 21:46:29 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
hoca kelle almalı, böyle linç ettire ettire hem de, belki o zaman takımın aklı başına gelir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
hoca kelle almalı, böyle linç ettire ettire hem de, belki o zaman takımın aklı başına gelir.
Adayın kim?