Kötü gidişe 8 e3 le bu haftayı bitirdik
Geçen hafta yanılmıyorsam 6 da 6 yapan Fenerbahçe bu hafta döküldü resmen
Beni üzende 3 GS maglubiyeti
Fenerbahçe Öznur Kablo 62-59 Hatay BŞB
İlk çeyreğe çok kötü başladık 7-0’lık seriyle Hatay başladı 5 sayı Ben Abdalkader'den geldi
Zamanla Ben Abdalkaderi tutarak dengeyi kurduk
İlk çeyrek 14-18 bitti
ikinci çeyrek sonucu soyunma odasına 27-32 geride gittik
3.çeyreği 42-38 önde tamamladık
Fenerbahçe Öznur Kablo, mücadeleden 62-59 galip ayrıldı ve ligde 3’te 3 yaptı.
Metro Enerji Salonu’nda karşılaşmayı; Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu ve Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı ile Kadın Basketbol Takımımızın eski kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen takip etti.
Kadın Basketboldan sorumlu olan Metin bey"Bütçemizde minimum yüzde 30, tahminen de yüzde 40’a kadar varan bir küçülmeye gideceğiz." demişti Sonucunda Birsel Emekli oldu.Verameyenka, Plum ve Kia takımdan ayrıldı.Kafalarına göre transferler yaptılar
Şimdi Öznur Kablo sponsorumuz oldu bakalım şimdi ne olacak.Hermaçı izliyen Metin Sipahioğlu'ndan bu işi bilen bir ekip kurarak onlarla her maça gelmesini isterdim.Birsel'inde orda olması acabamı dedirtti bana.
Maç kötü giderken Victor Lapena'nın elinde ne bir uzun var ne Skorer gard var Plum gibi nede Verameyenka var
Hoca diyorki bu takım bukadar kötü oynamamalıydı bunu araştıracağız.Kimsenin Beğenmediği Esra'ya teşekkür etti
Ben Abdalkaderi iyi durduk ama Hatay gibi takım almayı başarırken biz neden beceremiyoruz
Bir Ara Ana Dabovic vardı kız Milli takımını Şampiyon yaptı
Okadar yalvardık kadın beni alın diye haber yolluyor yok alınmadı
sonra kızda düşüş başladı bize geldi saç baş yolduk
şimdide sıra Ben Abdalkader de
boşta olan Plum ve Verameyenka tekrar gelmeli Esra hermaçta katkı verir garantisi yok