"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hataya karsi 18-6 yenik başlayıp son çeyrek 11 sayı öne geçtik, 3 sayı ile kazandık. Sasilacak kadar zorlandık ama kazanmayı başardık. Bir gs faciası yaşamadığımiz branş burası var. Umarım burda olmaz.
Abi bence şaşılacak şekilde zorlanmadık.Takıma çok net olarak skor bulabilen bir 4 numara gerekiyor.Ayrıca Anna Cruz yerine Plum tarzı bir oyuncu alınması gerekirdi.
2 ve 4 e acil transfer lazım. Collier geliyorsa 2 numaraya devşirme eu oyuncu bulmak lazım. Temmuz da Yvonne Turner adı çıkmıştı . Skorer birini almak lazım.
Cruza neden taktınız anlamıyorum.bugun de takımın en iyisiydi. Kadın avrupa basketbolunda hatırı sayılır iyi oyun kuruculardan birisi.
Devşirme hakkımız dolu değilmi?Stokes
Stokes Türk milli takımında oynadığı için Avrupalı bir devşirme hakkımız var.
Anladığım kadarıyla Stokesi hem içerde hem Avrupada kullanırken Avrupalı devşirmeyi Euroleaguede ikisini birlikte kullanabilecegizDoğrumu anlamışım
Hem Stokes'i hem de Avrupalı devşirmeyi iki kulvarda da kullanabiliyoruz.
Cahilliğime bağışlayın yaş ilerledikçe başmıyor.İki kulvar derken hem Stokesi hemde Avrupalı devşirmeyi Ligimizde yerli statüsündemi oynatabiliyoruz
Hayır sadece Stokes yerli satatüsünde oynuyor, Avrupalı devşirmenin normal Avrupalı'dan bir farkı olmuyor.