Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Kadınlar Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 56803 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: FENERBAHÇE / Kadınlar Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #135 : 04 Ocak 2020, 18:11:11 »
Olcay ve Sevgi'den oluşan guard rotasyonuyla ligin en zor 2 deplasmanından biri olan Elazığ maçına çıkarsan maç boyu uğraşmak zorunda kalırsın böyle. Cruz'un ayrılacağını yöneticiler illa ki öğrenmiştir ama reaksiyon gösterecek becerileri yok.

Williams kadar sıradan bir oyuncunun ana pivotumuz olması da başka bir rezillik. Elindeki topu tutamıyor, ufak bir baskıyla steps yapıyor, arkasından gelen 35 yaşındaki Nevlin'e ribaundu veriyor, çemberleri dövüyor. Zayıf rakiplere karşı istatistik kasmak kolay, bu tarz zor maçlarda böyle oynayacaksan seviyenin üzerinde bir takımda forma giydiğin de ortaya çıkar.

Niye geldiği belli olmayan Nicholls meselesi var bir de. Kendi de bilmiyordur bence. Bütçe kaybı ve kontenjan işgalinden başka bir şey değil.

Iagupova'nın 24 saniye varken arkadan sarılıp faul yapmasını ve üçlük lazımken çembere gitmesini anlamak mümkün değil ama bir şey de diyemiyorum çünkü şubeyi Zandalasini ile birlikte sırtlanıp ileri götürmeye çalışıyorlar. Her maç ikisinin de üzerine aşırı yük biniyor. Bu böyle nasıl devam edecek acaba.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2020, 18:13:52 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #136 : 06 Ocak 2020, 16:51:28 »
Lıgler başlamadan gelecek tehlikeleri herkes görüyorda,Bir bu işi yönetecekler göremiyor.Metin Sipahioğlu yeni bir isfendiyar olmaz inşallah.Küçüleceğiz açıklamasını yapıpda bu kadar Transfer yapıyorsan bu işi bilmiyorsun .Bu takıma enaz bir uzun, skorer oyun kurucu Vadersloot gibi ve McBride yada Ben Abdelkader gibi oyuncular şarttı.Ama biz gittik Plum'la Vera'yı gönderdik Gelenlerde Anna Cruz,Laura Nicholls,Williams .Bence Metin Beyin yerine bu işi bilen kişiyi Basketbolun başına getirilmeliydi.Nicholls geldiğinden buyana ne yaptı yahu.İllaha Hocanın Ülkesinden olsun diyorsan 3 isim verim alıyorsa onları alsın bakim.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu oluşturulurken  herkesin mutlaka iş adamı ve paralı olmasımı gerekli?Bizim içimizden çıkan Basketbolcu Basketbolun başına,Boks içinse Boksu bilen bizden birine neden emanet edilemiyor.Ali Koç Birsel'le ilgili bizim içimizde çalışır diyene kadar  yönetime al Baysn basketbolun başına geçir.Bukadar zormu bu ya.Fenerbahçe'deki hiç bir takım deney takımı değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #137 : 06 Ocak 2020, 17:03:27 »
Lıgler başlamadan gelecek tehlikeleri herkes görüyorda,Bir bu işi yönetecekler göremiyor.Metin Sipahioğlu yeni bir isfendiyar olmaz inşallah.Küçüleceğiz açıklamasını yapıpda bu kadar Transfer yapıyorsan bu işi bilmiyorsun .Bu takıma enaz bir uzun, skorer oyun kurucu Vadersloot gibi ve McBride yada Ben Abdelkader gibi oyuncular şarttı.Ama biz gittik Plum'la Vera'yı gönderdik Gelenlerde Anna Cruz,Laura Nicholls,Williams .Bence Metin Beyin yerine bu işi bilen kişiyi Basketbolun başına getirilmeliydi.Nicholls geldiğinden buyana ne yaptı yahu.İllaha Hocanın Ülkesinden olsun diyorsan 3 isim verim alıyorsa onları alsın bakim.
Fenerbahçe Yönetim Kurulu oluşturulurken  herkesin mutlaka iş adamı ve paralı olmasımı gerekli?Bizim içimizden çıkan Basketbolcu Basketbolun başına,Boks içinse Boksu bilen bizden birine neden emanet edilemiyor.Ali Koç Birsel'le ilgili bizim içimizde çalışır diyene kadar  yönetime al Baysn basketbolun başına geçir.Bukadar zormu bu ya.Fenerbahçe'deki hiç bir takım deney takımı değil.

Mc brıde falan tuzlu oyuncular.Bir kısa alınacaktır.Avrupada şans yok ligi kaptırmayalım.Eğer bu yeterli derlerse şampiyonluğu riske ederiz ezel rakibimiz kapar.

Efe Güvenin açıklamaları çoçukça.Ahmet Cömertte koltuk eklediler.Benchleri ultraslan grubunun bulunduğu tarafa aldılar.Hazırlık yapıyorlar.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2020, 17:13:43 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #138 : 06 Ocak 2020, 20:47:30 »
Abi gelenler standartların altında katkı verdi, bende beğenmiyorum. Fakat Plum ve Vera ile olacak iş değil. Plum Zanda ve Alina ile ligde büyük ihtimalle şampiyon olursun ama EL şampiyonluğu Plum ile mümkün değil.
Vera bitmiş, okeye dönüyor. Bu sene ligde, setler hücumlar oldukça hızlı. Çabuk ve atlet oyuncular fazla. Vera tam zamanında gitti. Yalnız kadro planlamasında şöyle de bir tutarsızlık var; madem Nicholls'ü alacaksınız 3 gömlek üstün Vera'yı neden bıraktınız diye sorarlar.
Şu kadoya Diggins/Fowles ikilisi enfes olurdu ama malum bütçe..
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #139 : 07 Ocak 2020, 09:36:20 »
Diggins i ben de deli gibi istiyorum.Nicholls no comment

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #140 : 08 Ocak 2020, 01:28:18 »
Abi gelenler standartların altında katkı verdi, bende beğenmiyorum. Fakat Plum ve Vera ile olacak iş değil. Plum Zanda ve Alina ile ligde büyük ihtimalle şampiyon olursun ama EL şampiyonluğu Plum ile mümkün değil.
Vera bitmiş, okeye dönüyor. Bu sene ligde, setler hücumlar oldukça hızlı. Çabuk ve atlet oyuncular fazla. Vera tam zamanında gitti. Yalnız kadro planlamasında şöyle de bir tutarsızlık var; madem Nicholls'ü alacaksınız 3 gömlek üstün Vera'yı neden bıraktınız diye sorarlar.
Şu kadoya Diggins/Fowles ikilisi enfes olurdu ama malum bütçe..

'Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı Bankasıyız'
Bundan yol alırsak bizlerde aynı yorumları yapıyoruz,Çünkü;Mantık aynı.Burdaki herkesde beş aşağı beş yukarı aynı düşünürken neden yönetim hep farklı düşünür.Ve bir çok Branşta yanlış Transferler yapılır şaşıyorum.Sözde küçük kulüpler öyle ucuza oyuncular bulurken biz aynı hatalara düşüyoruz.Zamanında birçok Futbolcu Fenerbahçe'ye kapak atıp ben burda memnunum ayrılmam derken şimdide Lauvergne Partizan'a gitmem Fenerbahçe'den memnunum der.Ama biz memnunmuyuz yada bize bir yararı olmayan bir sürü oyuncuyu tutmalımıyız.Bir zamanlar Bojovic'i sarmışlardı başımıza.
'Fakat Plum ve Vera ile olacak iş değil.' Bende bunun farkındayım ama O Verameyenka'nın bile yerini dolduramadın.Ozaman kalsaydı şu takıma faydası olmazmıydı.Vandersloot ,Taurasi'yi alamıyorsan neden Plum kalmasın.Ama şurda haklısın Anna Cruz'u ben istemedim ama yerine adam alamıyorsan kalacak başka yolu varmı?Demişinki ''Yalnız kadro planlamasında şöyle de bir tutarsızlık var; madem Nicholls'ü alacaksınız 3 gömlek üstün Vera'yı neden bıraktınız diye sorarlar.'' tam üstüne bastın bende soruyorum işte.Demekki aynı şeyleri düşünüyoruz.
Sylvia Fowles demişin ama oda 35 yaşına geldi onun yerine Elena Delle Done yada Brittney Griner olsaydı keşke.Mesele parada isim de değil istenirse araştırılırsa okadar verimli oyuncu alabilirsinki mesala İzmit Belediyede 10 numara giyen Gard var daha 25 yaşında Courtney Williams ben kızı beğendim biz neden bulamıyoruz.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #141 : 08 Ocak 2020, 11:17:53 »
'Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı Bankasıyız'
Bundan yol alırsak bizlerde aynı yorumları yapıyoruz,Çünkü;Mantık aynı.Burdaki herkesde beş aşağı beş yukarı aynı düşünürken neden yönetim hep farklı düşünür.Ve bir çok Branşta yanlış Transferler yapılır şaşıyorum.Sözde küçük kulüpler öyle ucuza oyuncular bulurken biz aynı hatalara düşüyoruz.Zamanında birçok Futbolcu Fenerbahçe'ye kapak atıp ben burda memnunum ayrılmam derken şimdide Lauvergne Partizan'a gitmem Fenerbahçe'den memnunum der.Ama biz memnunmuyuz yada bize bir yararı olmayan bir sürü oyuncuyu tutmalımıyız.Bir zamanlar Bojovic'i sarmışlardı başımıza.
'Fakat Plum ve Vera ile olacak iş değil.' Bende bunun farkındayım ama O Verameyenka'nın bile yerini dolduramadın.Ozaman kalsaydı şu takıma faydası olmazmıydı.Vandersloot ,Taurasi'yi alamıyorsan neden Plum kalmasın.Ama şurda haklısın Anna Cruz'u ben istemedim ama yerine adam alamıyorsan kalacak başka yolu varmı?Demişinki ''Yalnız kadro planlamasında şöyle de bir tutarsızlık var; madem Nicholls'ü alacaksınız 3 gömlek üstün Vera'yı neden bıraktınız diye sorarlar.'' tam üstüne bastın bende soruyorum işte.Demekki aynı şeyleri düşünüyoruz.
Sylvia Fowles demişin ama oda 35 yaşına geldi onun yerine Elena Delle Done yada Brittney Griner olsaydı keşke.Mesele parada isim de değil istenirse araştırılırsa okadar verimli oyuncu alabilirsinki mesala İzmit Belediyede 10 numara giyen Gard var daha 25 yaşında Courtney Williams ben kızı beğendim biz neden bulamıyoruz.
Abi, Fowles'ı maddi olarak Elena, Maya vs. gibi isimlere göre daha mümkün olduğu için yazdım.
Para ya da sponsor olsa Ben Elena ve Liz Cambage'i isterim kıta dışı olarak. Ek olarak  Diamond De Shields kızımızı devşirirdim  :)

De Shields (TR)
Elena
Alina
Jonquel Jones
Cambage

Gibi  :)

« Son Düzenleme: 08 Ocak 2020, 11:23:46 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #142 : 08 Ocak 2020, 11:58:21 »
Cambage alsak şampiyonluk şarkıları söylenir.Ama tuzlu fiyatı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #143 : 08 Ocak 2020, 12:14:47 »
Wnba'de doğru dürüst para kazanmıyorlar. Avrupada da eskisi gibi devasa bütçeler yok. Eskinin spartak'i yada ekasi gibi erkeklerle yarışan bütçeler sözkonusu değil. Yarım sezonluk istediğin oyuncuyu getirir belki de şampiyon olursun ama işte yönetim istemeli bunu herşeyden önce.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #144 : 08 Ocak 2020, 12:40:16 »
Wnba'de doğru dürüst para kazanmıyorlar. Avrupada da eskisi gibi devasa bütçeler yok. Eskinin spartak'i yada ekasi gibi erkeklerle yarışan bütçeler sözkonusu değil. Yarım sezonluk istediğin oyuncuyu getirir belki de şampiyon olursun ama işte yönetim istemeli bunu herşeyden önce.

Alıyorlardır.Tabi erkek meslektaşları kadar değil.Yine kadının adı yok.Ama Amerikalı hanımlar dışa açık.Gidip muhafazakar şehrimiz olan Elazığda ekmek parası kazanıyor.Erkekler daha tutucu bu konuda.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #145 : 08 Ocak 2020, 12:47:51 »
Alıyorlardır.Tabi erkek meslektaşları kadar değil.Yine kadının adı yok.Ama Amerikalı hanımlar dışa açık.Gidip muhafazakar şehrimiz olan Elazığda ekmek parası kazanıyor.Erkekler daha tutucu bu konuda.
Almıyorlar

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #146 : 08 Ocak 2020, 12:55:10 »
Çok uzaklara gitmeye gerek yok. Williams,stokes,iagupova hepsi ligimizde oynayan takımlardan geldi bir nevi. Bu sene de hatay,ormanspor,beşiktaş,elazig gibi takımlarda muazzam oynayan oyuncular var. Ikı kuruş bonservise birisi alınabilir. Cruz varken dahi bir forvet kıta dışı ihtiyacımız vardı. Şimdi elzem oldu. Ne kadar beklersek avrupadaki konumumuz o kadar sıkıntıya düşer. Play offta da elenir gideriz yine.
Geçen seneki fransız koç ligde iki sene şampiyon olmasına rağmen avrupada başarısız olduğu için gönderilmişti. Şimdi de benzer durumu riske atıyor yönetim.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #147 : 11 Ocak 2020, 18:01:19 »
Çankaya gsye karşı farkı 28 sayıya kadar çıkardığı maci 76-57 kazandı. Geçen hafta bizi yenen elazığ da evinde izmitten 18 sayı fark yedi. Kia içine shaq kaçmış gibi oynuyor bu sene. Bugün de 34s 16r yaptı.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #148 : 11 Ocak 2020, 18:08:49 »
Çankaya gsye karşı farkı 28 sayıya kadar çıkardığı maci 76-57 kazandı. Geçen hafta bizi yenen elazığ da evinde izmitten 18 sayı fark yedi. Kia içine shaq kaçmış gibi oynuyor bu sene. Bugün de 34s 16r yaptı.
13 sayı öndeydi G.Saray, 70-29 seri yedi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #149 : 11 Ocak 2020, 19:34:53 »
13 sayı öndeydi G.Saray, 70-29 seri yedi.
Gsnin bu kadrosuyla bu kadar galibiyet alması şaşırtıcı zaten. Zira kadro olarak çoğu takımdan gerideler.