"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnsan gerçekten hayret ediyor. Acaba Aziz Yıldırım derbilerde pompalı tüfekle falan mı bekliyordu soyunma odasında..
Bana kızmayın ama canları sağolsun derim.Ligleri ertelemeyen herşey normalmiş gibi davranan başkanlar var tüm müsabakalar ertelenmeliydi.Çıkıp oynamak bile cesaret oyuncular insan değil sanki.Harika sezon geçiren ekibimize bir derbi maçı sonrası kızmıyorum.Erkek basket hariç 8-9 farktan verilmeyecekti.Evlerinde oynuyorlar seyircisiz oynasalarda avantajlılar.Yaşam en önemli hazine.Derbiler her sezon var.Çok ezildiler biraz denge iyi bizide kamçılar.Bizim kadroda mütevazi.
Gray'in de bir numarasını görmedik. Diğer dört kişi ayrı telden, o şıllık ayrı telden çaldı maç boyu.
Yok bizden cok daha guclu onlar. Bu farkla ezilmeden yenilmek de başarı.
Bizim kapasitemizde bir oyuncu değil.Amerika oyuncu çıkaramıyor kadınlarda bir Bird Taurasi yok.Onun 2 hatası avrupa maçına mal oluyordu.
Oyuncu çıkaramıyor da ekadan neden korkuyorsun.
Yillardir abd'li kısayı bulamadık bir türlü. Gray, yakup- Zanda sacmaladiginda maç alsin diye geldi ama o da saçmalıyor. Olcay da ileri gideceği yerde geri gidiyor. Koca ülkede bir Esmeral çıkmıyor yıllardır.