Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171110 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #135 : 16 Eylül 2019, 10:16:20 »
Kadrodaki isimlerin kağıt üstündeki kaliteleri önemli değil. Bizim kadro kalitemiz değil oynadığımız top titretti bunları.
dostum kağıt üstünde çim üstünde hepsinden iyiyiz
biz bu sene ligin en iyi top oynayan takımıyız
hepsini üst üste koyup sikeceğiz

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #136 : 16 Eylül 2019, 12:03:25 »
Bu maç milli maç arasından sonra  olması nedeniyle biraz daha dikkatli olmamızı gerektiriyor.Ne kadar olsa konsantrasyon dağılıyor.
Bu maçı alalım inşallah, vites yükselterek yolumuza devam edelim.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #137 : 16 Eylül 2019, 12:50:16 »
Folloş spor gazeteleri tabiriyle lige "flaş bir başlangıç" yapan ve bir dönem Fenerbahçe forması giyen Erol Bulut yönetimindeki Alanyaspor deplasmanındayız. Emre Belözoğlu ağrıları sebebiyle muhtemelen oynamayacak.

Muriç vursun, gol olsun, himmetçiler kudursun diyorum. :)

---

Ozan Tufan ile Deniz Türüç de yine ilk 11'de olacak. Ozan sağ bek, Deniz de sağ açıkta forma giyecek. Kosova Milli Takımı'yla hem Çek Cumhuriyeti hem de İngiltere maçlarında fileleri havalandıran Vedat Muriç Sarı Lacivertliler'in gol ayağı olurken, solda Garry Rodrigues, Ortada Max Kruse oynayacak.

FENERBAHÇE'NİN 11:

Altay - Ozan Tufan - Jailson - Zanka - Nabil Dirar - Tolga Ciğerci - Luiz Gustavo - Deniz Türüç -Max Kruse - Garry Rodrigues - Vedat Muriç

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #138 : 16 Eylül 2019, 20:57:20 »
O kadar çok geri pas yapıldı ki bunlardan birinin gol olacağı belliydi.Altayın büyük hatası var.Taç atan adama kolay attırmamalıydık.Kötü oynuyoruz maalesef.1-1

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #139 : 16 Eylül 2019, 20:58:02 »
Defans yapmayı bilmiyoruz.Orada pas yapmayı abartıyoruz.Zaten beceremiyoruz.Zanka kötü, kaleci tecrübesiz.Golü kendi kendimize attık.
Orta saha organize değil.Maç sıkıntılı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #140 : 16 Eylül 2019, 21:06:08 »
Defans yapmayı bilmiyoruz.Orada pas yapmayı abartıyoruz.Zaten beceremiyoruz.Zanka kötü, kaleci tecrübesiz.Golü kendi kendimize attık.
Orta saha organize değil.Maç sıkıntılı.

Yenemiyorsak yenilmeyelim.Adamlar moralli gittiler.Basketbolde atılan son salise basketine benziyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #141 : 16 Eylül 2019, 21:06:50 »
Hücumda top ayağımızda iken ne kadar usta bir görüntü veriyorsak, topun karşısına geçince aynı derece sakar...

Olur da bu maç puan kaybeder isek, Altay ile Zanka'ye yediğimiz golü seyrettirip seyrettirip, sabaha kadar ıslak odunla dövmeli...

Altay yapma kardeşim... Aynı hata bir olur, iki olur... Üç olmaz... Sabun mu var elinde...

Zanka aynı hatayı bir kaç defa tekrar ederse, hem arkadaşlarının, hem tribünün kendisine güvenini yerle yeksan eder.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #142 : 16 Eylül 2019, 21:09:25 »
Hücumda top ayağımızda iken ne kadar usta bir görüntü veriyorsak, topun karşısına geçince aynı derece sakar...

Olur da bu maç puan kaybeder isek, Altay ile Zanka'ye yediğimiz golü seyrettirip seyrettirip, sabaha kadar ıslak odunla dövmeli...

Altay yapma kardeşim... Aynı hata bir olur, iki olur... Üç olmaz... Sabun mu var elinde...

Zanka aynı hatayı bir kaç defa tekrar ederse, hem arkadaşlarının, hem tribünün kendisine güvenini yerle yeksan eder.

Yazmamla beraber Jailson kaynaklı ikinci gol... Onu ıslak odunla değil, demir çelikle dövmeli...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #143 : 16 Eylül 2019, 21:14:25 »
Yazmamla beraber Jailson kaynaklı ikinci gol... Onu ıslak odunla değil, demir çelikle dövmeli...

İkinci yediğimiz gol birinciden daha komik.Ne istop ediyorsun topu.Vur ileri.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #144 : 16 Eylül 2019, 21:15:23 »
Bu golden sonra kapadım.Zayıf renkdaşlar kadro baya zayıf.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #145 : 16 Eylül 2019, 21:22:40 »
Sanırsın Manchester City defanstan top çıkarıyor. Her topu pasla çıkarmaya çalışmak aptallıktan başka bir şey değil. Gerektiğinde dikeceksiniz o topu işte.

Altay zaten şaşkın şaşkın gezinerek sinyali vermişti, topu dikse ilk yarı bitecekken baskı altındaki Zanka'ya yolladı, sonra da o iyi pas atamadı, taçta da Altay gidip topu alan adamı bozdu. 2. yarının başında da Jailson'un hatasıyla daha da komik bir gol yedik. Yani bu hafta sonu dünyanın hiçbir liginde böyle aptalca goller yiyen bir takım olmamıştır. Zaten tatsız bir maçta bir şekilde golü atmışsın, istesen böyle veremezsin bu avantajı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #146 : 16 Eylül 2019, 21:30:23 »
Bursa'yla hazırlık maçında da benzer golleri yemiştik. Kimse kusura bakmasın, böyle saçma gollere sebebiyet verip takımın şampiyonluk yarışında yara almasına sebebiyet vermek sadece orospu çocukluğudur. Jailson orospu çocuğudur demiyorum, ama böyle bir gole sebebiyet vermesi orospu çocukluğudur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #147 : 16 Eylül 2019, 21:35:26 »
Bursa'yla hazırlık maçında da benzer golleri yemiştik. Kimse kusura bakmasın, böyle saçma gollere sebebiyet verip takımın şampiyonluk yarışında yara almasına sebebiyet vermek sadece orospu çocukluğudur. Jailson orospu çocuğudur demiyorum, ama böyle bir gole sebebiyet vermesi orospu çocukluğudur.

İlk golde hadi sekme oldu ama 2inci gol tamamen saçmalık.Vur taça.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #148 : 16 Eylül 2019, 21:48:51 »
Hadi Rami hazır değil, ulan elinde Serdar var stoper, koy onu ya. Adam.en azından stoper, diğerlerine göre hatâ yapma payı az.

Sen bu savunma hattıyla her maç 2 gol yersin. Basında ve sosyal medyada her kim ''Jailson stoperde iyi'' derse Fenerbahçe'ye zarar vermek istiyordur.

40 kere dedik zâten ''Zanka Danimarkalı Sadık'tır'' diye. Yanına Jailson'u da koyarsan olay buna döner. Zâten basında kötülemek için aportta olan milyon tâne Fener düşmanı basın mensubu var, hepsi algı operasyonu yapmak ve yıpratmak için bekliyor, sen hâlâ Zanka-Jailson yapıyorsun, sol ben almıyorsun ve komik durumlara düşüyorsun.

Haftaya da bu Jailson stoper oynarsa yine en az 2 gol yeriz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #149 : 16 Eylül 2019, 21:49:37 »
Heeeeh ben de nerede bu gerçek Fenerbahçe diyordum kaç haftadır. Hoşgeldiniz bok herifler.
Gecen hafta sakarlıktan 2 puan bırak bu hafta mallığına 3 gol ye 3 puan bırak sen böyle Nah şampiyon olursun.
Gustavo bu Musun lan sen? Bilmesem tanımasam biri çakmış bize bunu dicem.
Jailson Ozan Zanka Altay diyevek söz bulamıyorum. Halı sahada yapsanız şunları bir daha çağıran çıkmaz.
Her maç el kalpte izliyorum şu defans hattı ve kaleci yüzünden.
Tolgay için vasat oğlu vasat dedim ortada. Zanka da bomboş stoper söyledim söylemeye devam edeceğim yapacak bişey yok gerçek bu.
Bok mu var her pozisyonda vara yoğa pas yapma pasla çıkma çabaları? Baktın biraz baskı var vur ileri amk zaten öndesin ileride topu indirecek Vedat da var.
Altay kötü kaleci abi Real maçından beri söylüyorum. Kalecisi Altay stoperi Zanka olan şampiyon o la maz.
Bir sol stoper ve sol bek alamadılar şu takıma onun sıkıntısını çekiyoruz. Emre yokken sıkıntı dedim çıktı ortaya bizim Gustavo'dan ziyade Emre görevi yapabilecek bir oyuncuydu ihtiyacımız olan.
Zankacılar ilk 3 hafta ne gördü anlamıyorum ki. Jailson'un yaptığı Hakan abinin dediği gibi net orospu çocukluğudur, keza Ozan'ın yaptığı da öyle. Onların alakasız bölgede oynamasına neden olanların yaptığı da yavşaklıktır.
Kaleciye gelelim tekrar. Tamam genç pişecek sabır gerek vs ama bu kadar yan top zafiyeti ve Hataya yatkınlık da olmaz yani. Yan top özürlüsü abi Adam resmen. Daha çooook boşa da çıkar elinden top da kaçırır ve bu bize puan ve puanlara mal olmaya devam eder.
Zanka'ya benim göremediğim bir şeyler gören de varsa gerçekten söylesin dicem tamam