Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171069 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #150 : 16 Eylül 2019, 21:50:53 »
Hadi Rami hazır değil, ulan elinde Serdar var stoper, koy onu ya. Adam.en azından stoper, diğerlerine göre hatâ yapma payı az.

Sen bu savunma hattıyla her maç 2 gol yersin. Basında ve sosyal medyada her kim ''Jailson stoperde iyi'' derse Fenerbahçe'ye zarar vermek istiyordur.

40 kere dedik zâten ''Zanka Danimarkalı Sadık'tır'' diye. Yanına Jailson'u da koyarsan olay buna döner. Zâten basında kötülemek için aportta olan milyon tâne Fener düşmanı basın mensubu var, hepsi algı operasyonu yapmak ve yıpratmak için bekliyor, sen hâlâ Zanka-Jailson yapıyorsun, sol ben almıyorsun ve komik durumlara düşüyorsun.

Haftaya da bu Jailson stoper oynarsa yine en az 2 gol yeriz.
serdar , Bursa maçında yapmasaydı işte o mallığı oynayacaktı gerzek herif ya
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2019, 21:51:06 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #151 : 16 Eylül 2019, 21:52:53 »
Heeeeh ben de nerede bu gerçek Fenerbahçe diyordum kaç haftadır. Hoşgeldiniz bok herifler.
Gecen hafta sakarlıktan 2 puan bırak bu hafta mallığına 3 gol ye 3 puan bırak sen böyle Nah şampiyon olursun.
Gustavo bu Musun lan sen? Bilmesem tanımasam biri çakmış bize bunu dicem.
Jailson Ozan Zanka Altay diyevek söz bulamıyorum. Halı sahada yapsanız şunları bir daha çağıran çıkmaz.
Her maç el kalpte izliyorum şu defans hattı ve kaleci yüzünden.
Tolgay için vasat oğlu vasat dedim ortada. Zanka da bomboş stoper söyledim söylemeye devam edeceğim yapacak bişey yok gerçek bu.
Bok mu var her pozisyonda vara yoğa pas yapma pasla çıkma çabaları? Baktın biraz baskı var vur ileri amk zaten öndesin ileride topu indirecek Vedat da var.
Altay kötü kaleci abi Real maçından beri söylüyorum. Kalecisi Altay stoperi Zanka olan şampiyon o la maz.
Bir sol stoper ve sol bek alamadılar şu takıma onun sıkıntısını çekiyoruz. Emre yokken sıkıntı dedim çıktı ortaya bizim Gustavo'dan ziyade Emre görevi yapabilecek bir oyuncuydu ihtiyacımız olan.
Zankacılar ilk 3 hafta ne gördü anlamıyorum ki. Jailson'un yaptığı Hakan abinin dediği gibi net orospu çocukluğudur, keza Ozan'ın yaptığı da öyle. Onların alakasız bölgede oynamasına neden olanların yaptığı da yavşaklıktır.
Kaleciye gelelim tekrar. Tamam genç pişecek sabır gerek vs ama bu kadar yan top zafiyeti ve Hataya yatkınlık da olmaz yani. Yan top özürlüsü abi Adam resmen. Daha çooook boşa da çıkar elinden top da kaçırır ve bu bize puan ve puanlara mal olmaya devam eder.
Zanka'ya benim göremediğim bir şeyler gören de varsa gerçekten söylesin dicem tamam

Şampiyonluk şansımız düşük geçen yazdım.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #152 : 16 Eylül 2019, 21:54:13 »
Takım yenik ve kurtarıcı olarak Alper giriyorsa konuşulacak çok şey yok aslında
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #153 : 16 Eylül 2019, 21:55:55 »
Alanya maçının hakemi, tescilli Fenerbahçe düşmanı Halis Özkahya... Var hakemi ise Galatasaray'ın kadrolu yıldızı Suat Arslanboğa...

Verilmeyen kornerleri, anlamsız bayrakları geçiyorum. Yüzde yüzlük bir penaltımız verilmedi. Şimdi Halis'e mi sövelim, VAR hakemi Suat'a mı? Sorumluluk hangisinin?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #154 : 16 Eylül 2019, 21:59:07 »
Şampiyonluk şansımız düşük geçen yazdım.

Biz yeneriz, yeniliriz, kaybederiz, ama Galatasaray'ın şampiyon olacağına dair adeta psikolojik bir çaba harcanmasını anlayamıyorum. Bence gidin bunları, Galatasaray forumlarında yazın.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #155 : 16 Eylül 2019, 22:02:39 »
Bu saatten sonra Jailson ve Ozan'ın defansta işi yok. Serdar ve Rami'den hazır olan kimse o girsin kadroya. İsla iyileşmediyse de Murat oynasın.

Elde sadece 1 sol bek varken ve o da ciddi bir sakatlık geçirmişken Ağustos ayı boyunca oraya bir transfer yapamayan gerizekalı yönetime de tekrar teşekkürler.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #156 : 16 Eylül 2019, 22:03:58 »
Bu saatten sonra Jailson ve Ozan'ın defansta işi yok. Serdar ve Rami'den hazır olan kimse o girsin kadroya. İsla iyileşmediyse de Murat oynasın.

Elde sadece 1 sol bek varken ve o da ciddi bir sakatlık geçirmişken Ağustos ayı boyunca oraya bir transfer yapamayan gerizekalı yönetime de tekrar teşekkürler.

Jailson'un yaptığı rezil hatanın aynısını Bursa ile hazırlık maçında Serdar yaptı. Çok laçka ve cıvık bir maç oynadı o gün.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #157 : 16 Eylül 2019, 22:05:57 »
Yönetim verilmeyen penaltı için bir demeç verecek mi?

Halis Özkahya ve Suat Arslanboğa asla bizim maçlara verilmemeli... Halis Özkahya zamanında Semih Şentürk'ü öldürmeye teşebbüs olan bir darbeye bile penaltı vermemişti.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #158 : 16 Eylül 2019, 22:07:43 »
Gs bu takımın neyinden korkacak da etekleri tutuşacak anlamadım gitti. 2 hafta ust uste galibiyet yetmis bizimkilere. Adam olana çok bile.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #159 : 16 Eylül 2019, 22:08:19 »
Senelerdir bir Muslera bulamadık ya... Ona yanarım... Altay kötünün iyisi, ama bu takıma yakışır kaleci olduğu -şu maçtan sonra- ciddi şekilde tartışılır.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #160 : 16 Eylül 2019, 22:09:09 »
Kahredici aptallıkta yenilen goller.Vallahi ders olarak gösterilse, izleyenler hocalarına yok artık amk derler.Bu kadar komik gol ardı ardına yenir mi?
Sabotaj yapsan bu kadarı yapılmaz.
Şu şartlarda yedek olsaydı kaleye Volkan'ın dönmesi gerekir derdim.Bu kalecinin yiyeceği o kadar fırın ekmek varki.
Sorun sadece o da değil.Rezalet defans, saç baş yolduran hatalar.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #161 : 16 Eylül 2019, 22:24:17 »
Su macı alıp yuruyup gidecektik.One de gectik.
Her zaman asırı agır buldugum ve korktugum Zanka ve buna katılan Jailson-Altay'ın hediye ettigi 2 golle cooook onemli bir macı kaybettik.

Yonetimi ozellikle tebrik ediyorum.Aylarca bu takıma cabuk,ayagı duzgun 2 stoper lazım diye bas bas bagırırken 2 tane soru isareti,agır stoper getirdikleri,son dakikaya kadar sol bek transferi yapamadıkları icin ayrıca tebrik ediyorum.

Kalecilerimizi de ozellikle tebrik ediyorum.Kahroluyorum.2 tane kalecimiz var,fizikleri de super ama ne Harun ne Altay guven vermiyorlar.

1 0 onde oldugumuz ve 2. yarı muhtemelen kazanacagımız macı Zanka-Altay-Jailson amatorun amatoru hataları ile kaybettik.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #162 : 16 Eylül 2019, 22:28:51 »
Jailson'un yaptığı rezil hatanın aynısını Bursa ile hazırlık maçında Serdar yaptı. Çok laçka ve cıvık bir maç oynadı o gün.

Yani artık oyuncuların kendi pozisyonlarında oynamalarına ihtiyacımız var. Bi yamalı düzen bizi çok zorluyor. Jailson ayağı düzgün olduğu için bazen fark yaratıyor ama adam stoper değil, bu saatten sonra olmayacak da. Tabi yine burada asıl suç aylarca stoper alamayan ve bunu sorun olarak bile görmeyen zihniyette.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #163 : 16 Eylül 2019, 22:36:02 »
Ersun hoca, yapacağın işi sileyim...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #164 : 16 Eylül 2019, 23:16:14 »
3 büyük hata yuzunden yenilen 3 gol...

Adamlar deli gibi baskı yapıyor,  3 gol yemişsin ve halen takım geriden pasla çıkmaya çalışıyor. Dayak yerken  "açmadı ki" deyip daha fazla dayak yemeye kasinmak gibi bir şey.

Yedek kulubesinde defans oyuncuları dururken halen Defansın ortasında Jailson'u oynatiyor. Madem böyle yapacaksın, bari pozisyon bilgisi ve defansif özelliği daha sağlam olan Luiz Gustavo'yu oynat...

Alper bile kendinden umudu kesmiş ama Ersun hoca halen israr ediyor. Yedek kulubesinde Zajc var ama bitik Alper'i oynatarak taraftarla dalga geçiyor. 
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2019, 23:22:45 Gönderen: Avanta »