Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 170991 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #165 : 16 Eylül 2019, 23:26:29 »
Yediğimiz ilk golde kural hatası olabilir.
Taç yanlış yerden atıldığında tacın el değiştirmesi gerekiyordu ama Alanya tekrar taç kullandı.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #166 : 17 Eylül 2019, 02:37:40 »
Herseyi gectim bu takımda neden Alper oyuna giriyor?
Sen deyilmisin 3M Tolgayı 5M Zaytsı, Serdarı aldıran neden o kadar oyuncu arasından Alper giriyor?

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #167 : 17 Eylül 2019, 07:11:07 »
Şampiyonluk şansımız düşük geçen yazdım.

Neye göre düşük ?
ne kadar meraklıyız 1 ma.ta kral yapıp 1 maçta yerin dibine sokmaya.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #168 : 17 Eylül 2019, 07:26:05 »
Verilmeyen kornerleri, anlamsız bayrakları geçiyorum. Yüzde yüzlük bir penaltımız verilmedi. Şimdi Halis'e mi sövelim, VAR hakemi Suat'a mı? Sorumluluk hangisinin?
Herikisine de sövmek lazım. Garanti olur

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #169 : 17 Eylül 2019, 07:40:08 »
Altay
Isla/Dirar Zanka Rami Hasan Ali

Bakalım bu geri 5li ile başımıza neler gelecek

Tabi Rami bey oynamayı düşünüyorsa ya da oynatmayı düşünen varsa
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2019, 07:40:20 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #170 : 17 Eylül 2019, 07:41:55 »
Altay
Isla/Dirar Zanka Rami Hasan Ali

Bakalım bu geri 5li ile başımıza neler gelecek

Tabi Rami bey oynamayı düşünüyorsa ya da oynatmayı düşünen varsa
Neden acil ihtiyaç ikin bilmem kaç maç sonra oynayabilecek oyuncuyu transfer edersin ki hazır oyuncu yerine? Çok beğendiğimi dile getirdiğim Gustavo(dün kötüydü) son hamle olmalıydı diye yüz kere söyledim. Adam gibi stoper sol bek ve top yapabilen orta sahaydı bizim önceliklerimiz

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #171 : 17 Eylül 2019, 10:44:44 »
Yediğimiz goller oyuncuların kendi mevkilerinde oynamamasıyla alakalı değil tamamiyle oyuncuların gevşekliğinden kaynaklanıyor. Affedilemez derecede gevşeklik. Bu adamlara şimdi odaya kapatıp bir hafta girişmek lazım. Ancak çıkar hıncım.

Altay 4.boşa çıkışında yedirdi golü zaten bağıra bağıra yedireceğim diyordu. O golü yemesek maçı kazanırdık oyunu güzel götürüyorduk çünkü.
Tolga Ciğerci gol attı ancak bu adamın varlığı orta sahada zarar takıma. Golü atana kadar tercihleriyle,hatalı paslarıyla çıldırttı. Zankalı Tolgalı bir omurga maalesef olmaz Fenerbahçe'de. Zanka özellikle bütün topları rakibe atıyor nasıl beceriyor bilmiyorum. Jailson'un stoper oynamasından çok Zanka daha büyük sorun bence. Başakşehir maçında çok ümit vermişti bana ancak son 2 maçtır berbat.

Rami(hazır olduğunda)-Gustavo önüne Ozan-Emre(oynayabildiği kadar zorlamak lazım) mantıklı gelmeye başladı omurga için. Çok alternatif var hangisi en doğrusu bilemiyorum.

Bir de görünen o ki biz bu riskli pas oyununa devam edeceğiz Ersun Yanal'ın maç sonu konuşmasından bunu anladım.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #172 : 17 Eylül 2019, 11:47:36 »
Yediğimiz goller oyuncuların kendi mevkilerinde oynamamasıyla alakalı değil tamamiyle oyuncuların gevşekliğinden kaynaklanıyor. Affedilemez derecede gevşeklik. Bu adamlara şimdi odaya kapatıp bir hafta girişmek lazım. Ancak çıkar hıncım.

Altay 4.boşa çıkışında yedirdi golü zaten bağıra bağıra yedireceğim diyordu. O golü yemesek maçı kazanırdık oyunu güzel götürüyorduk çünkü.
Tolga Ciğerci gol attı ancak bu adamın varlığı orta sahada zarar takıma. Golü atana kadar tercihleriyle,hatalı paslarıyla çıldırttı. Zankalı Tolgalı bir omurga maalesef olmaz Fenerbahçe'de. Zanka özellikle bütün topları rakibe atıyor nasıl beceriyor bilmiyorum. Jailson'un stoper oynamasından çok Zanka daha büyük sorun bence. Başakşehir maçında çok ümit vermişti bana ancak son 2 maçtır berbat.

Rami(hazır olduğunda)-Gustavo önüne Ozan-Emre(oynayabildiği kadar zorlamak lazım) mantıklı gelmeye başladı omurga için. Çok alternatif var hangisi en doğrusu bilemiyorum.

Bir de görünen o ki biz bu riskli pas oyununa devam edeceğiz Ersun Yanal'ın maç sonu konuşmasından bunu anladım.

Ersun yanal bu riskli pas oyununa devam etmeyi istiyor nedenini anlıyorum. Ama biz city barça falan değiliz.
 Alanya baskı yaptı falan diyorlar gülüyorum. Alanya tempolu bir şekilde baskı bile yapmadı sadece doğru yerleştiler o kadar. Felaket derece de temposuz pas yaptık. Emre yokken buna dikkat etmek zorundayız. Ayrıca İlk yarı iyiydik olayına katılamıyorum. Attığımız gol dışında tek pozisyonumuz vardı. Bence maç boyu çok ruhsuzduk. Emre varken topu 3. bölgeye taşımak sıkıntı olmuyor ama emre yokken dikine kat edecek ortasaha lazım. Yoksa %70 topla oynamışsın kimin umrunda savunma da yana pas ortasaha da yana pas...

Bu takım Hücum da ne kadar yetenekli ise savunma da o kadar beceriksiz yavaş bir set oyunu oynarsak geçen yıla rahmet okumaya başlarız.

Herkesten fazla mücadele etmemiz şart.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #173 : 17 Eylül 2019, 13:06:26 »
Kural hatası mevzusunda 2.golün iptal edilmesi gerektiği çok açık net bir ihlal var. Bunu kural mı yoksa hakem hatası olarak mı değerlendirmek gerekir onu bilemiyorum. Yani bu hatanın herhangi bir yanlış penaltı kararından farkı nedir bilenler açıklarsa sevinirim.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #174 : 17 Eylül 2019, 14:23:58 »

.......

Ortada bir lakaytlık olduğu kesin ama kendi mevkilerinde oynamamasıyla alakası yok denilemez. Defans hattı yamalı bohça gibi olunca hata yapılması kaçınılmaz oluyor.

Jailson'un stoper oynayacak seviyede savunma bilgisinin olmadığı ortadayken halen ısrar ediyor. Mesela o hatayı orta sahada yapsa, bir şekilde telafi edebilirsin ama kalenin önünde yapınca rakip affetmiyor ve yapıştırıyor golü. Benzer hatayı aynı sebepten ötürü Ozan tufan da yaptı, o pozisyonda ilk fırsatta topu vurup uzaklaştırması gerekirken geriye dönmeyi tercih etti ve topu kaybedip golü yedirtti.

Altay için de genç diye oynamasından mutlu olduk ama kredisini çabuk tüketmeye başladı. O golde Zanka ile iletişim durumu neydi bilemiyorum ama yine de çok daha iyi kontrol etmesi gerekirdi.

Adil Rami hazır olunca, defansın ortasında Zanka + Rami, merkez orta sahada Emre + Luiz Gustavo oynayacaktır. Bu durumda böyle basit hatalar olmayacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #175 : 17 Eylül 2019, 16:28:53 »
Kurulu kadromuz için (asıl savunmacılar yokken) riskli pas oyununun getirisi yok götürüsü akşamki sonuç.
İlk gol bunun sonucunda geldi.
Ağır Zanka ve o yerin adamı olmayan Jailson'la bu denenemez.
Sen daha yeni birbirini tanımaya başlayan oyuncularla bu oyunu oynayamazsın.Yıllarca birlikte oynayan yada çok üst düzey oyuncular bunu yapabilir.
Real Madrid maçında da benzer gol yemiştik.
Artı diğer maçlarda da birçok kez yüreğimiz ağzımıza geldi benzer paslaşmalar nedeniyle.
Bu paslaşma şeklinden acilen vazgeçmemiz lazım.Maçlarda 3-0 öne geçersin, alışma mahiyetinde bu paslaşmayı yapar denersin.
Bizim sabrımız yada deneyerek öğrenecek rahatlığımız yok.
Altay konusu da çok önemli.Kaleciler maç kazandırır yada kaybettirirler.Akşam sadece şuursuzluğundan, iş bilmezliğinden ilk golü yedirdi.Zanka'nın olduğu yere birde sen niye giriyorsun!
Takım dün genel olarak kötüydü.Ama düzelecek, kadro tam otursun daha iyi olacak.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #176 : 17 Eylül 2019, 17:37:52 »
Bir kaleci bir maçta aynı hatayı bir kere yapar, iki kere yapar, üç kere yapmaz. Altay efendi dört kere yaptı, dördüncüde de yedik.

Bir takım bir maçta aynı golü bir kere yer, iki kere yerse de altından kalkamaz.

Hakikaten böyle goller yenilmez. Kimsenin bu salakça hatalarla takımın şampiyonluk yürüyüşüne darbe vurmaya hakkı yok. Kimsenin, ama kimsenin...

Bu türden golü aynı maçta iki kere rakibimiz bizden yeseydi; şike söylentileri alıp başını giderdi.

Bu sezon kaybedilirse, kimse ama kimse yerinde kalmaz. Ne hocası, ne başkanı, ne basketbol takımı... Böyleyken, bu basit hatalar orospu çocukluğu değil de nedir? Birisi buna bir ad koysun.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #177 : 17 Eylül 2019, 20:31:20 »
Herseyi gectim bu takımda neden Alper oyuna giriyor?
Sen deyilmisin 3M Tolgayı 5M Zaytsı, Serdarı aldıran neden o kadar oyuncu arasından Alper giriyor?

Manevi evladı filan galiba zira aklıma başka bir sebep gelmiyor. Yabancı biri maçı izlese bu adamın pro. futbolcu olduğuna inanmaz, o derece futbolla alakasını yitirmiş durumda. Maç kadrosunda olması tartışılacak adamdan maçı kurtarsın diye medet umuyor.
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2019, 20:31:40 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #178 : 17 Eylül 2019, 21:24:24 »
Fakat Alper ceza sahasında adam eksiltti, tekmelendi. Yüzde yüzlük penaltıydı. Halis Özkahya vermedi, Suat Arslanboğa uyarmadı. Yani namuslu bir hakem yönetimi olsaydı, Alper bir penaltı kazandırmış olacak ve büyük ihtimal tabelayı değiştirecekti. Yanlış anlaşılmasın, Alper hakkında iyi düşündüğümden değil bu yazdığım... Yani dün özelinde, büsbütün boş bir hamle olmadı.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #179 : 17 Eylül 2019, 22:14:14 »
Fakat Alper ceza sahasında adam eksiltti, tekmelendi. Yüzde yüzlük penaltıydı. Halis Özkahya vermedi, Suat Arslanboğa uyarmadı. Yani namuslu bir hakem yönetimi olsaydı, Alper bir penaltı kazandırmış olacak ve büyük ihtimal tabelayı değiştirecekti. Yanlış anlaşılmasın, Alper hakkında iyi düşündüğümden değil bu yazdığım... Yani dün özelinde, büsbütün boş bir hamle olmadı.

Abi bence kendisinden beklenti diplerde olduğu için yaptığı normal hareketler bile dikkat çekiyor.

Bu arada, Emre Belözoglu bu yaşta niye milli takımda oynamakta ısrar ediyor anlamak güç. Ölene kadar milli takımda mı oynayacaksın yahu... Zaten yaşından dolayı fiziksel kapasitesi belli, bırak gitsin, neyin ısrarı bu...