Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171110 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #210 : 25 Eylül 2019, 13:45:06 »
Tarator Başkanımıza cevap vermeye değer bulmamış.verecek cevabım yok demek yerine bu hadsizlik yolunu seçmiş. Ne arsız/yüzsüz bir tiptir yahu. Ama onu mutebermiş gibi yapan şey yamuk Futbol düzeni ve ona laf etmeyen rekabet ettiği çağdaşı hocalar. İçlerinde bir Aykut Hoca ve birde biraz Abdullah Avcı ses çıkardı. Neyse devran dönecek inşallah 

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #211 : 25 Eylül 2019, 14:34:07 »
Tarator Başkanımıza cevap vermeye değer bulmamış.verecek cevabım yok demek yerine bu hadsizlik yolunu seçmiş. Ne arsız/yüzsüz bir tiptir yahu. Ama onu mutebermiş gibi yapan şey yamuk Futbol düzeni ve ona laf etmeyen rekabet ettiği çağdaşı hocalar. İçlerinde bir Aykut Hoca ve birde biraz Abdullah Avcı ses çıkardı. Neyse devran dönecek inşallah

Meali şu; "aldığım ceza sebebiyle zaten iyi oynamayan takımımı yalnız bıraktım ama artık akıllandım" :D

İşler iyi gitmeyince doğal olarak "sen bırak ona buna laf yetiştirmeyi, önce saha kenarında takımının yanında ol" gibi eleştiriler ayyuka çıkınca seve seve geri adım attı.

Bunlara en iyi cevap derbide tokatlayıp geçmek olur. Savunmada sıkıntı yaşamayalım yeter, zaten orta saha ve hücum hattında daha kaliteliyiz. En kötü halimizle bile derbilerde neler yaptığımız zaten ortada, oyun olarak rakipten üstün olduğumuz bir dönemde gelecek deplasman derbisi galibiyeti harika bir itici kuvvet olur.
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2019, 23:35:12 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #212 : 25 Eylül 2019, 21:49:40 »
Ciddi ciddi hiç top oynamıyor Galatasaray. Umarım defans hatasız maç oynar yoksa bir şekilde goller yeriz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #213 : 27 Eylül 2019, 01:22:18 »
Ben top rakipteyken değil de bizdeyken korkuyorum asıl gol yeme konusunda

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #214 : 27 Eylül 2019, 09:24:37 »
Ben top rakipteyken değil de bizdeyken korkuyorum asıl gol yeme konusunda

Trabzon,Alanya ve Ankaragücü maçları bu dediğinizi kanıtlıyor. Kaptırdığımız toplar sonrası ya gol yiyoruz ya da pozisyon veriyoruz. Emre ve Gustavo'nun aynı anda sahada olması bu sorunu çözer umarım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #215 : 28 Eylül 2019, 12:45:07 »
Ligin en iyi topunu oynuyoruz
Biz şampiyon olacağız

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #216 : 28 Eylül 2019, 15:38:55 »
Ligin en iyi topunu oynuyoruz
Biz şampiyon olacağız

Ligin hücumda en iyisiyiz. Savunmada geriye adam kaçırma konusunda en kötüsü... Stoperler bizim gibi açık futbol oynayan bir takım standartlarında çok yavaş ve geriye dönemiyor. Neyse ki, derbi deplasmanlarında fazla öne çıkmazlar. Bugün Galatasaray maçı özelinde, baskıda pas hatası yapmaz isek avantaj bize geçer.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #217 : 28 Eylül 2019, 22:09:43 »
Bence defansif sıkıntılar yanında, bizim ilerleyen zamanlarda başımızı ağrıtacak bir konu daha var. Kruse attığı nefis paslarla takımın olumlu futbol oynadığı dakikaların başrol oyuncularından... Hakikaten klas ve bu sistem için çok değerli... Ancak ŞUT KALİTESİ, ilk beş hafta itibariyle Benzia kadar verimsiz ve kötü... Onun pozisyonunda birisinin rakip kaleyi tehdit eden şutlarının olması gerek ki, şu ana kadar bunun oldukça uzağında... Nefis pas veriyor ama topa kız gibi vuruyor. Sert vurmaya çalıştığında da dağa, taşa... Bu şut stiliyle koca sezon 5 gol atamaz. Umarım geçici bir şeydir.

Bugün Galatasaray maçından sonra iyice emin oldum. Şut kalitesi Benzia'dan bile daha düşük... O öldürücü paslarını da atamayınca... Çok sırıttı. Ama o pozisyonda oynayan birisinin şut kalitesinin kesinlikle çok ama çok daha üst düzeyde olması gerekir...

Eeee... Tolga'nın da şut kalitesi "kız gibi" standartında olunca... Maçın henüz başında kaçırdığı o net pozisyon (ki maç boyu en net pozisyonumuzdu) bu sezon Trabzon maçı başta olmak üzere, defalarca kaçırdığının aynısı... Antremanda bile o kadar yumuşak vurulmaz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #218 : 28 Eylül 2019, 22:33:09 »
İlk yarının ilk bölümüde biz, 2. bölümünde onların oyunu öne çıktı. 2. yarı içi bir şey söylemeye gerek yok zaten, oldukça keyifsizdi.

D. Türüç ve asistleriyle üstüne düşeni yapsa da Kruse pozisyonları bitirmekte tutuk kalıyorlar. Nihayetinde, o kadar eksiğe rağmen deplasman derbisinden alınan beraberlik bence fena değildir.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #219 : 29 Eylül 2019, 00:07:53 »
Önceden de dediğimiz gibi oyun ve mücadele olarak bizim daha iyi olduğumuz ortada. Galatasaray santrforuna top götürme becerisinden uzak bir takım, gol yollarında problem yaşıyorlar.

Derbi hususunda konuşulacak fazla bir şey olmayınca konu dışı yazayım; Slimani pəzəvəngi 5 maçta 4 gol & 4 asistle oynuyor, hatta geçen hafta da attı ama öncesinde ofsayt varmış. Brest maçında asistlerine baktım; benim diyen 10 numara atamaz. Şu yaptıklarına bakınca, sanırsın bizim takımı kasten baltalamak için gelmiş...

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #220 : 29 Eylül 2019, 01:52:21 »
2 taraf da beraberliğe çıkmış, biz de maçın ilk bölümünde öne geçemeyince (sol açıkta Tolga olunca çok net pozisyonu çöpe atıyorsun işte) fazla rölantiye aldık. Oysa onlarda da pek bir şey yoktu.

Tam kadro oynayamamak sinir bozucu. Şu maçta Rodrigues ve Moses olsaydı keşke. İsla oynadı ama gücü yetmedi zaten, Hasan Ali'nin de kondisyon kazanması lazım. Dirar solda acı çekiyor resmen. Deniz de bu olaydan sonra bir süre oynamaz herhalde, hiç adam eksiltemiyor yani.

Emre'nin her duran topu kullanmasından da rahatsızım. Kornerlerde paslaşarak pozisyonu öldürmek aptalca, pas yapmadığı zaman da ön direkte rakip karşılıyor hemen. Frikik desen artık atamıyor, bu maçta da net bir şans varken topu bambaşka bir yere attı. Duran topları özellikle deplasmanda böyle harcamaya devam edersek sıkıntı yaşarız.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #221 : 29 Eylül 2019, 09:35:33 »
Önümüzdeki 8 maçtan minimum 20 puan bekliyorum. Hasan döner de pozisyon karmaşası biterse harika bir döneme gireceğiz.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #222 : 29 Eylül 2019, 09:37:09 »
İdeal on birinizi de yazın.

Altay
Isla-Zanka-Jaja-HAK
Ozan-Gustao
Victor-Max-Garry
Vedat

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #223 : 29 Eylül 2019, 09:48:24 »
İdeal on birinizi de yazın.

Altay
Isla-Zanka-Jaja-HAK
Ozan-Gustao
Victor-Max-Garry
Vedat

Abi Dirar yok. Şahsi düşüncem bu kadroda Isla yerine Dirar'ı koyarım. Ben de Ozan - Gustavo diyorum. Çünkü Emre ve Gustavo ikisi biraz zorlama oluyor gibi geliyor bana. 2si de sol ayaklı olunca takımın hem dikine oynarken hem de pas acısı ayarlarken sıkıntısı var gibi duruyor. Yoksa 2si de çok büyük oynuyorlar.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #224 : 29 Eylül 2019, 09:53:30 »
Deniz Türüç çok kötü oynadı, Garry ve Moses yokken fırsatı kaçırdı.
Dirar artık sağ beke geçmeli.
Serdar, Sadık, Rami yedekte kaldılar.Yedek kulübesi için bu masraf çok lüks.