Son iki maçtır dikkatimi çeken bir durum var. Orta sahanın merkezinde Ozan-Jailson oynadığımız dakikalarda kontrolü kaybediyoruz. İki oyuncuyu da ayrı ayrı beğenirim ancak ikisi bir arada olmuyor. Bu dakikalarda 3-1 öndeyken bile hep bir tedirginlik vardı. Topu alan kafasına göre dripling yaptı,sürekli top kaybettik ve rakibe çok topla oynama izni verdik. Demekki sahada basit al verler yapıp oyunu dinlendirecek,oyunu kontrol edecek oyuncuya her daim ihtiyaç var. Emre yorulduğunda bu işi yapabilecek olan Tolgay da baya toparladı,daha da şans bulacak ve elimizi rahatlatacak ilerleyen zamanda umarım.
Emre ve Kruse'li orta sahaya en başından beri karşıyım. Emre çok basit çalım yiyor ve adam kovalayamıyor,Kruse zaten bitik ne koşabiliyor ne topa vurabiliyor. Sırf orta saha direnci olsun diye Gustavo'ya destek olarak Ozan sağ kanatta oynatılıyor ama bu da Ozan'ın performansını düşürüyor bana göre ama yine de üstün fizik gücüyle baya işler yapıyor.
Ersun Yanal'ın son maçtaki orta sahayı bozacağını sanmıyorum. Sivas'ta hem ağır hava şartları hem de taş gibi bir rakibe karşı oynayacağız. Onların orta saha direncine nasıl karşılık vereceğiz merak ediyorum.