Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171094 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #525 : 15 Aralık 2019, 17:16:10 »
Bu geri zekalılık ve beceriksizlik bıktırmaya başladı artık...

Kalede 2 metrelik kaleci var ve halen dalga geçer gibi bütün korner ve duran topları havadan adamın kucağına gönderiyorlar. Maç 0-0 ama sanki 2-0 gerideymiş gibi kullanılan kornerde takımın hepsi ileride olması sebebiyle salakça yenilen bir gol. Tabii ki bu sezon hep olduğu gibi gene çöpe atılan çok net bir gol pozisyonu...

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #526 : 15 Aralık 2019, 17:21:02 »
Euroleague'i kazanma ihtimalimiz bile bu takımın şampiyon olma ihtimalinden daha fazladır.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #527 : 15 Aralık 2019, 17:23:34 »
Kruse denilen kazmayı hala sahada tutmayı düşünüyorsa Ersun'da istifa etsin gitsin.
Gerizekalı herif kaçırdığı gole bak.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #528 : 15 Aralık 2019, 17:24:54 »
Kruse nin faydadan çok zararı var takıma, attığı korner sonrası kontra yedik. 45 + da kaçırdığı gol ise amatör topçu vuruşu, yanındakine verse beraberlik olacaktı.
Emre 25. Dakikadan sonra yine belini tutmaya başladı, takım arkadaşlarına bağırıp çağırmsida çabası.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #529 : 15 Aralık 2019, 17:26:08 »
Yine kayıp bir sene.
Bu takımdan hiçbir şey olmayacağı iyice belli oldu.
Yetenekli adam yok, yüreğini ortaya koyan Vedat dışında yok.
İkili mücadele yok, pozisyon bilgisi yok.Takım savunması yok.
Yakaladığını kaçırma yüzdesi çok yüksek.
Eee ne olacak bu takımdan.
En fazla ilk 5.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #530 : 15 Aralık 2019, 17:30:13 »
Emre ve Kruse yüzünden 13 kişi oynadı herifler. Gerçi bizim mal taraftar devre arasında 'Emreeeee, Emreeee' diye tempo tutarsa şaşırmam. Kruse'den de nefret ettim, nargile cafelerde geze geze iyice dibe vurmuş,  sanki Skrtel gibi vurup dağa taşa atıyor şutları. Bu ikili böyle oynadığı müddetçe hiçbir deplasmanda rahat olamayız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #531 : 15 Aralık 2019, 17:30:51 »
Bu geri zekalılık ve beceriksizlik bıktırmaya başladı artık...

Kalede 2 metrelik kaleci var ve halen dalga geçer gibi bütün korner ve duran topları havadan adamın kucağına gönderiyorlar. Maç 0-0 ama sanki 2-0 gerideymiş gibi kullanılan kornerde takımın hepsi ileride olması sebebiyle salakça yenilen bir gol. Tabii ki bu sezon hep olduğu gibi gene çöpe atılan çok net bir gol pozisyonu...

Paslaşarak çıkma olayı Ersun Yanalın isteği sanırım.Yaparsa Vedat yapar birşeyler.1 puanı kotaralım en azından.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 17:31:52 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #532 : 15 Aralık 2019, 17:31:35 »
Sarı saçlı kazma yerine D. Türüç oynamalı, o da bitirme konusunda beceriksiz ama diğerinden iyidir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #533 : 15 Aralık 2019, 17:34:28 »
Deniz, Ferdi, Tolgay üçünden ikisi emre ve kruse yerine girmesi gerekir.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #534 : 15 Aralık 2019, 17:35:12 »
Yüzümüz ne zaman gülecek bizim, ne zaman bir mutluluk yaşayacağız. En son ne zaman şampiyon olduk unuttum bile. Hattâ şampiyonluk nasıl bir duyguydu hatırlamıyorum. Yeminle ömrümü çürüttün Fenerbahçe. 89 yılında 8-9 yaşlarında bir çocuktum ve 96 yılına kadar şampiyonluk beklemiştim. Peşinden de 2001 yılına kadar bekledim. Kaç galatasaray şampiyonluğuna şâhit oldum bilmiyorum sayısını. Tek yüzümüzün güldüğü yıllar alex ile gelen 2-3 şampiyonluk hepsi bu. 2011 kursağımızda kaldı. 2013-14 aziz'in ersun'u kovmasıyla yine kursakta kalan bir şampiyonluktu.

Ve aradan 6 sezon geçti. üstelik bu sene de cacık olmayacağını bile bile bir umut bakıyoruz ama yok. Hayır yâni ersun'u gönderip yabancı hoca getirsen bi bok olmayacağını da biliyoruz.

Her anlamda o kadar loser bir câmiâyız ki elimizde kalan basketbol da yerlerde sürünmekte. Ve fakiriz, borcumuz çok paramız yok. Kısa ve orta vâdede yakalayabileceğimiz bir şampiyonluk olduğuna dâir inancım yok.

Elde değerli olan bir Vedat var, onu satıp kadro kursak yarrak gibi oyuncular alacağımıza eminim ve Vedat'tan gelen paranın amına koyulacağına şüphem yok çar çur edilerek.

Böyle umutsuz, böyle karamsar ve böyle bitik vaziyetteyim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #535 : 15 Aralık 2019, 17:38:29 »
Yüzümüz ne zaman gülecek bizim, ne zaman bir mutluluk yaşayacağız. En son ne zaman şampiyon olduk unuttum bile. Hattâ şampiyonluk nasıl bir duyguydu hatırlamıyorum. Yeminle ömrümü çürüttün Fenerbahçe. 89 yılında 8-9 yaşlarında bir çocuktum ve 96 yılına kadar şampiyonluk beklemiştim. Peşinden de 2001 yılına kadar bekledim. Kaç galatasaray şampiyonluğuna şâhit oldum bilmiyorum sayısını. Tek yüzümüzün güldüğü yıllar alex ile gelen 2-3 şampiyonluk hepsi bu. 2011 kursağımızda kaldı. 2013-14 aziz'in ersun'u kovmasıyla yine kursakta kalan bir şampiyonluktu.

Ve aradan 6 sezon geçti. üstelik bu sene de cacık olmayacağını bile bile bir umut bakıyoruz ama yok. Hayır yâni ersun'u gönderip yabancı hoca getirsen bi bok olmayacağını da biliyoruz.

Her anlamda o kadar loser bir câmiâyız ki elimizde kalan basketbol da yerlerde sürünmekte. Ve fakiriz, borcumuz çok paramız yok. Kısa ve orta vâdede yakalayabileceğimiz bir şampiyonluk olduğuna dâir inancım yok.

Elde değerli olan bir Vedat var, onu satıp kadro kursak yarrak gibi oyuncular alacağımıza eminim ve Vedat'tan gelen paranın amına koyulacağına şüphem yok çar çur edilerek.

Böyle umutsuz, böyle karamsar ve böyle bitik vaziyetteyim.

Basketbol ben hala umudumu koruyorum.Nedeni defolara rağmen gayet iyi kadromuz.Futbol için aynını söylemek imkansız.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #536 : 15 Aralık 2019, 17:53:54 »
Aq camiası insanı spordan soğutuyor. Ali koç geldikten sonra spordan  nefret ettim neredeyse.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #537 : 15 Aralık 2019, 18:00:10 »
Halı saha maçında bu kadar ruhsuzluk olmaz. Yazıklar olsun hepsine. Uyur-gezer  gibi dolaşan ruhsuzları da kenardan öylece izleyen Ersun'da hoca falan değil.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #538 : 15 Aralık 2019, 18:01:57 »
Halı saha maçında bu kadar ruhsuzluk olmaz. Yazıklar olsun hepsine. Uyur-gezer  gibi dolaşan ruhsuzları da kenardan öylece izleyen Ersun'da hoca falan değil.

Sadıkın sakatlanması çok kötü oldu.Millet gömüyor ama en azından rakibe yapışık oynuyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #539 : 15 Aralık 2019, 18:08:56 »
Bu Zanka'yı alanın da aldıranın da amk. Futbol bilgisi sıfır bu adamın gelişinde her katkısı olanın. Geldiği günden beri söylüyorum bu herif çöp oğlu çöptür diye. Düşünün ki Sadık bile ondan forma kapıyor. AMK refakatçi o.ç yanından yürüyen geçip gidiyor. Emre Malatya maçında kaçırdığı penaltı ve bugün dahil son 5 maçtır oynadığı rezil futbol ile çöküşün bayrağını açtı resmen.
Ben bu takımın ne oynadığını anlayamadım. Bu kadar temposuz ve her anı sakarlıkla dolu bir futbol hatırlamıyorum ben. Dribbling ya da pas ile ileri çıktık diyelim ki, devam etmek yerine hemen Serdar Zanka ikilisine geri pas. Gerçekten anlam veremiyorum.
Kadro mühendisliklerini yapılanmalarını sikeyim. Takımda sol bek yok. Stoper olarak Serdar hariç çöp ötesi. Gol ayağı denilebilecek Vedat'tan başka kimse yok.
O Kruse hele çıldırttı beni amk piçi. Geldiğine çok sevindim beğendiğim bir futbolcuydu ama noldu amk bize gelince noldu? Emre ile ikisi Kanser ettiler beni yemin ederim. Hele o ilk yarınım sonundaki hareketi. Öyle bir sövdüm ki kendisine komşular geldi bişey mi oldu diye.
Çıldırıyorum artık amk çıldırıyorum. O sikik Kayseri Antalya maçlarını falan alsaydınız bu maçlarda puan kaybedenimle lüksün olurdu ama yok lan yok !!
Yine çıkıp diyecek misin "Biz şampiyon olacağımız diğerleri sıralamayı belirlesin" diye. Var mı o yüzün?
Takım zaten cenabet onda hemfikiriz Rodrigues müthiş vurdu kaleci devleşti. Sürekli kalecinin kucağına attığımız kornerlerin birinde öyle salakça bir kontra ile golü yedik ki, sanki Dk 80 ve kaleci hariç hücuma çıkmışız. Sizin yapacağınız yerleşimi sikeyim. Hemen 1 Dk sonrasında golü atsak kırılma olacak Ozan malı ayakta kalamadı. Son Dk kendi bomboş sağında iki oyuncu bomboş. Golü atsak mental olarak avantajla gidicez devreye AMK sarı kafası topu ebesininkine yolladı. Her hafta bu salaklıklar ve beceriksizliklerle şampiyon zaten olamazsın.

Kullandığım dil için özür dilerim gerçekten çıldırdım gerçekten