Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171075 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #645 : 29 Aralık 2019, 21:36:00 »
Tepedeki takımların hepsi kazandıktan sonra çıkılan maçta elbette az çok stres olabilir ama deplasmanlarda durum uzun süredir zaten böyle, bir de üstüne gol yollarında kabızlık garantili kadroyla maçlara çıkıyor.

Serdar niye yoktu bugün.Oda süper değil ama daha düzgün duracağı yeri biliyor.Surinamdan iyi oyuncular çıkare ama Zanka yetersiz.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #646 : 29 Aralık 2019, 21:37:48 »
Serdar niye yoktu bugün.Oda süper değil ama daha düzgün duracağı yeri biliyor.Surinamdan iyi oyuncular çıkare ama Zanka yetersiz.
Cezalıydı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #647 : 29 Aralık 2019, 21:41:46 »
Teşekkürler.Vedata yapılan hareket net penaltı.Topla alakası yok.Serdar bu defansın değişmezidir.Aferin bir ara yollanması gündemdeydi.Küsmedi sebat etti aferin çoçuk.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #648 : 29 Aralık 2019, 22:29:42 »
Biraz da biz kötü oynayarak kazanalım. 5 yıldır  1 kupası bile olmayan bir takım olarak deplasmanlardaki oyunumuza çok takılmıyorum. Zaten hiçbir rakibimiz de deplasmanda iyi bir performans ortaya koyamıyor. Kayseri'de çok pozisyona girip gol atamamıştık. Burada biraz tersi oldu. Duran top olsun, uzaktan şut olsun veya top rakibe çarpıp kaleye girsin. Yeter ki gol olsun yani.

Artık içeride daha çok maçımız var, deplasmanda da Gaziantep, Kasımpaşa, Antalya ve Ankaragücü gibi çok nispeten daha yumuşak takımlarla oynayacağız. Sol bek transferi için umarım fazla beklenmez. Gerekirse Melnjak bile olabilir, sezon sonu sözleşmesi bittiği için ucuza da gelir. Bir de kanatta da oynayabilen bir forvet istiyorum. Yalnız bu harcama limiti meselesi yüzünden sadece sol bek gelirse de şaşırmam, tabi önemli olan Gaziantep maçından önce gelmesi. Yönetim artık bir işe yarar umarım.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #649 : 29 Aralık 2019, 23:25:23 »
Teşekkürler.Vedata yapılan hareket net penaltı.Topla alakası yok.Serdar bu defansın değişmezidir.Aferin bir ara yollanması gündemdeydi.Küsmedi sebat etti aferin çoçuk.

Kesinlikle net penaltı, güya geçen haftayı telafi etmiş oldular.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #650 : 29 Aralık 2019, 23:41:50 »
3 Temmuz sezonundan önce son kombinem vardı futbolda.O zamandan bu yana özetler hariç ,bakmaz oldum.Başkan değişince digi-playden aldım.Geçen yılki komediden sonra taraftar paketi.

Futbol iyice politize edidi.Neyse ki sporu çok seviyorum.Salonlardayım

Umarım şampiyonluk gelirde salonlardaki branşlarda derin oh çeker.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2019, 23:42:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #651 : 30 Aralık 2019, 09:00:05 »
Dun maci izledim ama iyice nefret ettim futboldan ....

Rezalet otesi... ve hakemin kasten yaptigini sanmiyorum, sadece cok yetersiz.... 2 kirmizi kart pozisyonu, 1 penati bize es gecildi. Bizimde en az iki uc sari kartimiz es gecildi. Gitti hakli isyan eden Gustavo ya kart gostedi.....

Dua etsinler Jailson a hem 3 puani hem de hakemleri kurtardi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #652 : 30 Aralık 2019, 10:56:09 »
Dun maci izledim ama iyice nefret ettim futboldan ....

Rezalet otesi... ve hakemin kasten yaptigini sanmiyorum, sadece cok yetersiz.... 2 kirmizi kart pozisyonu, 1 penati bize es gecildi. Bizimde en az iki uc sari kartimiz es gecildi. Gitti hakli isyan eden Gustavo ya kart gostedi.....

Dua etsinler Jailson a hem 3 puani hem de hakemleri kurtardi.

Kurgu lig.Geçen yıla göre artımız savaşıyor çubuklu ıslanıyor.Ama yetersiz kadro şansımız bol olsun umarım ligi bir şekilde alırız diğer branşları seven kişiler olarakta derin nefes alırız.

Yediğimiz golde hata Zankanın.Kornerlerde hep arka direği alacaksın.Altay ne yapsın burnunun dibinde kaçması mucize.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2019, 10:58:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #653 : 30 Aralık 2019, 11:19:23 »
Kurgu lig.Geçen yıla göre artımız savaşıyor çubuklu ıslanıyor.Ama yetersiz kadro şansımız bol olsun umarım ligi bir şekilde alırız diğer branşları seven kişiler olarakta derin nefes alırız.

Yediğimiz golde hata Zankanın.Kornerlerde hep arka direği alacaksın.Altay ne yapsın burnunun dibinde kaçması mucize.

golde bence bir oyuncu degil 3 oyuncu hataliydi.... Ozan adamini kacirdi, Zanka hamlede gec kaldi... Altay zayif refleks gosterdi ...

Zaten duran topta alistik sanirim bu golleri yemeye (Altay varken daha da cok yeriz ... en az 2 kere gereksiz cikti topa, hem topu alamadi hem kaleyi bosaltti)

genel olarak bu duran topta adam almayi mi yanlis yapiyoruz?? baska bir halt mi bilemedim....

Luciano zamaninda herkese nerede duracagini belirlerdi duran topta. Kendi de oyunculara gore pozisyon alirdi ve cogu hava topuna mudehale ederdi ... O tarz kafasi calisan biri mi lazim acaba??? yada Daum un yaptigi gibi 1 ay duran top mu calistirmak lazim hazirlik doneminde ... inan anlamiyorum, ama aci olani artik alistik bu gollere ve her duran topta acaba diyoruz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #654 : 30 Aralık 2019, 11:45:46 »
Bütçe, bütçe diye ağlayan bir yönetim var... Ancak onu da nasıl kullandıkları, ne kadar gereksiz heba ettikleri ortada...

Dün Rize maçında iki yerli stoperimizden Sadık sakatlık sebebiyle sezonu kapattığı, Serdar'da cezalı olduğu için yoktu. Ama elimizde BU SENE TRANSFER EDİLMİŞ İKİ YABANCI STOPER VAR: RAMİ ve ZANKA. Rami sahaya sürülecek durumda değil, bildiğin enkaz... Hoca haklı olarak oynatmıyor. Zanka ise Rami'nin hallicesi ama buna rağmen ligin en kötü stoperlerinden... Hoca ona da haklı olarak 45 dakika dayanabiliyor. Ve maçın ikinci devresini iki ön liberoyu da stoperde kullanarak tamamlıyoruz. Komediye bakar mısınız? Yabancı stoperler kulübede, çünkü yetersizler... Ve bu yaz transfer edilmiş iki yabancı...

Commoli'nin hesap akışı araştırılsın. İddiam bundan ibaret hakim bey!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #655 : 30 Aralık 2019, 13:50:23 »
Bütçe, bütçe diye ağlayan bir yönetim var... Ancak onu da nasıl kullandıkları, ne kadar gereksiz heba ettikleri ortada...

Dün Rize maçında iki yerli stoperimizden Sadık sakatlık sebebiyle sezonu kapattığı, Serdar'da cezalı olduğu için yoktu. Ama elimizde BU SENE TRANSFER EDİLMİŞ İKİ YABANCI STOPER VAR: RAMİ ve ZANKA. Rami sahaya sürülecek durumda değil, bildiğin enkaz... Hoca haklı olarak oynatmıyor. Zanka ise Rami'nin hallicesi ama buna rağmen ligin en kötü stoperlerinden... Hoca ona da haklı olarak 45 dakika dayanabiliyor. Ve maçın ikinci devresini iki ön liberoyu da stoperde kullanarak tamamlıyoruz. Komediye bakar mısınız? Yabancı stoperler kulübede, çünkü yetersizler... Ve bu yaz transfer edilmiş iki yabancı...

Commoli'nin hesap akışı araştırılsın. İddiam bundan ibaret hakim bey!

Rami su ana kadar bu sezonun kazigi gibi duruyor.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #656 : 30 Aralık 2019, 14:10:05 »
Benim anlamadığım bu transferler yapılırken hangi kritere göre yapıldığı.  Hadi 100-200 bin euro verirsin (ki o da kabul edilir değil) o zaman kadroya giremediği zaman dersin ki "olmadı". Ama  sen bir futbolcuya milyonlar veriyorsan ve o da kadroya giremiyorsa birilerinin kesinlikle hesap vermesi lazım. Ama bakıyorsun hiç gündeme bile gelmiyor. Oh ne güzel dünya.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #657 : 30 Aralık 2019, 15:14:04 »
hayir beni asil sinirlendiren, boyle paralari har vurup harman savurup sonra basket takimina bulasilmasi ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #658 : 30 Aralık 2019, 15:30:42 »
Aynen.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #659 : 30 Aralık 2019, 15:31:10 »
hayir beni asil sinirlendiren, boyle paralari har vurup harman savurup sonra basket takimina bulasilmasi ....

O daha enteresan bir konu ve tamamen katılıyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.