Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 170950 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #720 : 26 Ocak 2020, 07:57:46 »
Kadro yetersizliği ve sistemin ligin gidişatını belirlemesinden dolayı şampiyonluk şansımızı düşük görüyorum.Bu yıl için Türkiye kupasını almak cl vizesini kapmak kafi.
Bizden iyi kadrosu olan kim var ?
Ayrıca cl vizesi için şampiyon olmak gerekli yoksa elemeleri geçmemiz şampiyonluktan da zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #721 : 26 Ocak 2020, 09:20:33 »
Kadro yetersizliği ve sistemin ligin gidişatını belirlemesinden dolayı şampiyonluk şansımızı düşük görüyorum.Bu yıl için Türkiye kupasını almak cl vizesini kapmak kafi.

Lig için kadromuz gayet yeterli, Trabzonspor ya da Sivasspor'un mu kadrosu bizden iyi?
Ama lige yapılan müdahaleler konusunda sana katılıyorum ve özellikle de Trabzonspor ile çekişecek olmamız çok can sıkıcı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #722 : 26 Ocak 2020, 13:10:51 »
Bizden iyi kadrosu olan kim var ?
Ayrıca cl vizesi için şampiyon olmak gerekli yoksa elemeleri geçmemiz şampiyonluktan da zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadro iyi de.... her yerde fazlamiz var iki pozisyon disinda.... (Sol bek ve onun kadar olmasa da forvet)

Bir de kaleye top gelmeyince rahat izliyoruz da .. Hakan hoca hakli kale mayin gibi .... Insallah hep bugun ku gibi sade oynar.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #723 : 26 Ocak 2020, 17:35:22 »
Malatya başkanının açıklamaları çok ilginç, ligin ne şekilde kurgulandığından endişe ederken bu endişelerimizi haklı çıkaracak türden ifadeler.

https://t24.com.tr/haber/yeni-malatyaspor-baskani-adil-gevrek-ten-trabzonspor-macinin-ertelenmesine-tepki-madem-deprem-var-o-halde-butun-lig-maclarini-bu-hafta-oynatmasalardi,857735

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #724 : 26 Ocak 2020, 17:44:51 »
Malatya başkanının açıklamaları çok ilginç, ligin ne şekilde kurgulandığından endişe ederken bu endişelerimizi haklı çıkaracak türden ifadeler.

https://t24.com.tr/haber/yeni-malatyaspor-baskani-adil-gevrek-ten-trabzonspor-macinin-ertelenmesine-tepki-madem-deprem-var-o-halde-butun-lig-maclarini-bu-hafta-oynatmasalardi,857735

Kurallara göre "sonraki maçta cezalı" durumda olan Nwakaeme -normal şartlarda bu maç gününde oynansaydı- cezasını bu maçta çekecekti ama Malatyaspor değil de, madem Trabzonspor istediği için ertelenmiş, Nwakaeme cezasını kurallar gereği "bir sonraki maç" durumundaki bizim maçta çekmesi gerekir.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #725 : 26 Ocak 2020, 18:45:36 »
Kurallara göre "sonraki maçta cezalı" durumda olan Nwakaeme -normal şartlarda bu maç gününde oynansaydı- cezasını bu maçta çekecekti ama Malatyaspor değil de, madem Trabzonspor istediği için ertelenmiş, Nwakaeme cezasını kurallar gereği "bir sonraki maç" durumundaki bizim maçta çekmesi gerekir.

Evet ama muhtemelen onun cezasını erteletmeye çalışacaklar, öte yandan Malatyaspor maçını oynamadıkları için ceza sınırındaki oyunculardan yana da rahatlar.
Bu arada bizimkiler de güzel bir açıklama yapmışlar, Trabzon deplasmanı öncesi gerginlik ne kadar işimize gelir orasını bilemem ama baştan sonra doğru buldum.

https://www.fenerbahce.org/haberler/kulup/2020/1-16/turkiye-futbol-federasyonu-na-soruyoruz

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #726 : 26 Ocak 2020, 20:49:03 »
Evet ama muhtemelen onun cezasını erteletmeye çalışacaklar, öte yandan Malatyaspor maçını oynamadıkları için ceza sınırındaki oyunculardan yana da rahatlar.
Bu arada bizimkiler de güzel bir açıklama yapmışlar, Trabzon deplasmanı öncesi gerginlik ne kadar işimize gelir orasını bilemem ama baştan sonra doğru buldum.

https://www.fenerbahce.org/haberler/kulup/2020/1-16/turkiye-futbol-federasyonu-na-soruyoruz

Bizimkilerin duyurda yazdığı gibi; Trabzonspor'un özel isteğini yerine getiren "sahipliği andıran yapı", Nwakaeme konusunda da bir güzellik yapar. Hatta, erteleme kararıyla birlikte onun da hazırlığını yapmışlardır muhtemelen...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #727 : 28 Ocak 2020, 00:47:50 »
Sivasspor, evinde Rizespor ile 0-0 berabere kaldı ve aramızdaki puan farkı 4'e indi.

Trabzonspor'u deplasman yenersek, fikstür lehimize olduğu için önümüz açık, yeter ki okyanusu geçip dere de boğulmayalım.

İddaa'nın güncel şampiyonluk oranları da şu şekilde:

Fenerbahçe: 2,90
Sivasspor: 3,75
Trabzonspor: 5,50
Başakşehir: 5,50
Galatasaray: 8,00

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #728 : 28 Ocak 2020, 10:03:48 »
Kadro iyi de.... her yerde fazlamiz var iki pozisyon disinda.... (Sol bek ve onun kadar olmasa da forvet)

Bir de kaleye top gelmeyince rahat izliyoruz da .. Hakan hoca hakli kale mayin gibi .... Insallah hep bugun ku gibi sade oynar.
Geçen birisi Altay'ın karşı karşıya kurtarışlarını derlemiş Twitter'da. Onu bir izle abi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #729 : 28 Ocak 2020, 10:05:40 »
Sivasspor, evinde Rizespor ile 0-0 berabere kaldı ve aramızdaki puan farkı 4'e indi.

Trabzonspor'u deplasman yenersek, fikstür lehimize olduğu için önümüz açık, yeter ki okyanusu geçip dere de boğulmayalım.

İddaa'nın güncel şampiyonluk oranları da şu şekilde:

Fenerbahçe: 2,90
Sivasspor: 3,75
Trabzonspor: 5,50
Başakşehir: 5,50
Galatasaray: 8,00
Vay arkadaş, hemen götümüzü kaldırmaya çalışıyorlar. Galatasaray'la aramızda 4 puan var sadece. Trabzon deplasmanına gidiyoruz ve Sivas'ın da 4 puan gerisindeyiz. Yavaş biraz İddaa!
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #730 : 28 Ocak 2020, 11:00:13 »
Geçen birisi Altay'ın karşı karşıya kurtarışlarını derlemiş Twitter'da. Onu bir izle abi.

Umut, adam cop degil zaten, ozellikle karsi karsiya kalinca iyi refleksleri var. Onu zaten bu ozelligi buraya getirdi. Yigidi oldur hakkini yeme. Hatta sunu da ekleyeyim geriden topu iyi oyuna sokuyor.

Ama yedigimiz golleri de bir izle ... Havatoplarinda zaafi var ve arada konsantrasyonu mu gidiyor ne oluyorsa basit hatalar yapiveriyor. Cok teknik anlamam, kalecilik sonucta biraz zor meslek. Ama kimse bana havatoplarinda veya top bizim sahaya gelirken korkmadigini soylemesin....

Bir Rustu de, Engin de hatta Volkan in ilk senelerinde verdigi rahatlik hissini vermedi bana. Hala top ona gelirken tedirgin oluyorum.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #731 : 28 Ocak 2020, 13:38:22 »
Umut, adam cop degil zaten, ozellikle karsi karsiya kalinca iyi refleksleri var. Onu zaten bu ozelligi buraya getirdi. Yigidi oldur hakkini yeme. Hatta sunu da ekleyeyim geriden topu iyi oyuna sokuyor.

Ama yedigimiz golleri de bir izle ... Havatoplarinda zaafi var ve arada konsantrasyonu mu gidiyor ne oluyorsa basit hatalar yapiveriyor. Cok teknik anlamam, kalecilik sonucta biraz zor meslek. Ama kimse bana havatoplarinda veya top bizim sahaya gelirken korkmadigini soylemesin....

Bir Rustu de, Engin de hatta Volkan in ilk senelerinde verdigi rahatlik hissini vermedi bana. Hala top ona gelirken tedirgin oluyorum.

Engin, Rustu tamam da Volkan hiç güven vermiyordu abi ya ilk yıllarında :)
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2020, 14:06:05 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #732 : 28 Ocak 2020, 14:00:41 »
Hatta o zaman Recep vardı bir de kaleci. Hayli bir süre o oynadı kalede diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #733 : 28 Ocak 2020, 14:06:39 »
Serdar Kulbilge vardı 2007 de şampiyon olduğumuzda son maçlarda oynamıştı.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #734 : 28 Ocak 2020, 14:18:17 »
4/4 yaptığımız bütün maçların kırılma anlarında Altay'ın kurtarışları var.