"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sivasspor, evinde Rizespor ile 0-0 berabere kaldı ve aramızdaki puan farkı 4'e indi.Trabzonspor'u deplasman yenersek, fikstür lehimize olduğu için önümüz açık, yeter ki okyanusu geçip dere de boğulmayalım.İddaa'nın güncel şampiyonluk oranları da şu şekilde:Fenerbahçe: 2,90Sivasspor: 3,75Trabzonspor: 5,50Başakşehir: 5,50Galatasaray: 8,00
Sivas maçı 1-1 bitti, hatta 1-0 gerideydiler ve uzatmalarda beraberliği kurtardılar.Trabzon maçında kazanmayı geçtim beraberlik bile önümüzü epey açar, yeter ki yenilmeyelim.
Umut, adam cop degil zaten, ozellikle karsi karsiya kalinca iyi refleksleri var. Onu zaten bu ozelligi buraya getirdi. Yigidi oldur hakkini yeme. Hatta sunu da ekleyeyim geriden topu iyi oyuna sokuyor.Ama yedigimiz golleri de bir izle ... Havatoplarinda zaafi var ve arada konsantrasyonu mu gidiyor ne oluyorsa basit hatalar yapiveriyor. Cok teknik anlamam, kalecilik sonucta biraz zor meslek. Ama kimse bana havatoplarinda veya top bizim sahaya gelirken korkmadigini soylemesin.... Bir Rustu de, Engin de hatta Volkan in ilk senelerinde verdigi rahatlik hissini vermedi bana. Hala top ona gelirken tedirgin oluyorum.
Valla şu yeni kaleci antrenörü olayından sonra fecii umutluyum kendisinden. Zaten bizim Dünya çapında sahip olabileceğimiz tek oyuncu mevki kaleci bence. Altay da o kumaş var bana kalırsa.
Valla olursa buyuk kazanc olur. Sadece soylemek istedigim; o Engin in sakatlanip Rustunu kaleye gectigi gun maci izliyordum. Cok uzulmustum Engin adina, ama kaleye gecen Rustu den bir gram suphesi yoktu kimsenin.... Zaten oradan aldi goturdu.... O duyguyu hala Altay da hissedemedim. Umarim senin dedigin gibi antrenor etkisi buyuk olur.
Haftanın başında Trabzonspor maçı için dışarıdaki oranlar 2,45 - 2.80 gibiydi, şu an tam tersine döndü.
Evsahibi konumundalar.Siyasi olayları bir yana bırakırsak iyi top oynuyorlar.Ve kadroları bizden iyi.