Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171093 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mirinkirin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #825 : 09 Şubat 2020, 03:38:43 »
"fenerbahçe spor kulübünden resmi açıklama: bizler, milyonların gönül verdiği fenerbahçe spor kulübünün seçilmiş yönetim kurulu olarak söz veriyoruz ki bundan sonra ne ümit öztürk, ne yardımcıları ne de var hakemi serkan tokat hiçbir müsabakamızda görev almayacaktır. yine söz veriyoruz ki şu an görevdeki federasyon yönetiminden, tahkimden ve hakem atamalarından sorumlu hiçbir kişi bizim mücadelemizle ilgili söz sahibi olmayacaktır. bu doğrultuda sözleşmeleri gereği alacağı bulunan bütün futbolcularımızla en kısa sürede ödeme planı üzerinden anlaşmaya varıp, kendilerini sözleşme bitim tarihine kadar memleketlerine uğurlayacağız.

bunlara ilave olarak, türk futboluna alenen etki etmekten imtina etmeyen berat albayrak ve diğer nüfus sahipleri makamlarını terketmedikçe, bu kişilerle aynı siyasi görüşe sahip, kendinlerine 'sarı lacivertli renklere gönül vermiş' yakıştırması yapan kişilerin fenerbahçelilikle uzaktan yakından bir alakalı olmadıklarını açıkça ikrar ve iddia ederiz".............. desenize!

sokarım silivri'sine de soğuğuna da. diyemiyorsanız defolun gidin, beni başa geçirin. ben derim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #826 : 09 Şubat 2020, 09:49:15 »
Aziz Yıldırım yüzünden Fenerbahçeden haz edilmiyor o gitsin normale döner tezide çürüdü.Başkan kim olursa olsun bu hep olacak.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 09:59:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #827 : 09 Şubat 2020, 10:27:09 »
Bizim bu operasyona karşılık yapabileceğimiz tek şey o golleri atmak. Atamadığımız için buradayız şu an. Atamadın mı doğrama fırsatı veriyorsun işte böyle. Garry o golü atacak, Vedat o golü atacak. Başka türlü mücadele edemiyoruz, edemeyiz. Yetkin iradenin bir amacı var ve buna karşı durabilecek bir idare de bizde yok şu aşamada. Mali durum böyleyken olmaz yani.

O golleri atacaksın, nokta!
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #828 : 09 Şubat 2020, 10:51:43 »
Bizim bu operasyona karşılık yapabileceğimiz tek şey o golleri atmak. Atamadığımız için buradayız şu an. Atamadın mı doğrama fırsatı veriyorsun işte böyle. Garry o golü atacak, Vedat o golü atacak. Başka türlü mücadele edemiyoruz, edemeyiz. Yetkin iradenin bir amacı var ve buna karşı durabilecek bir idare de bizde yok şu aşamada. Mali durum böyleyken olmaz yani.

O golleri atacaksın, nokta!

O golleri atsak yine bir şey uydurulurdu.Dün maçı berabere bitirtmek için çıktığı o kadar belli idi hakemin.Trabzon kendinin şampiyon olacağını sanıyor.Bu ülkede tek takım şampiyon yapılır Galatasaray.

Alanya ligin iyi ekiplerinden.1-0 geriye düşünce geri dönmek kendi evinde de olsa iyidir.Çok iyi kontraya çıkıyorlar.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 11:13:47 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #829 : 09 Şubat 2020, 17:53:45 »
Ligden çekilmek falan utopik.Ama şu olur.Az nitelikli yabancı yanına altyapıdan gençler ile mücadele yada tam tersi.Ve hayata tutunma branşımız oda ana branş net kuvvetlendirmek için daha fazla bütçe ayrılır.Erkek basketbol.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 17:54:27 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #830 : 09 Şubat 2020, 19:37:18 »
Sonunda gsnin gerisine düşmeyi de başardık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #831 : 09 Şubat 2020, 20:32:49 »
Çok puan farkı yoktu zaten.Salak-(mecazi) Trabzon ile bizi kapıştırıyorlar,aradan Galatasaray sıyrılacak.Maalesef bir Galatasaray şampiyonluğu daha görmek üzereyiz.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2020, 20:50:57 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #832 : 09 Şubat 2020, 21:19:25 »
Açıkcası normal koşullarda ne Galatasaray'ın ne de Trabzon'un, hatta Beşiktaş'ın bizim kadar avantajlı fikstürü yok. İki hafta sonraki Galatasaray maçı sonrasında inanılmaz güzel bir fikstür var son 3 haftaya kadar. Bundan dolayı elimizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanmalıyız.

Ve evet, ben fikrimde ısrarcıyım. Takır takır golleri attığımız hiçbir maçta bize oyun çevirecek halleri kalmadı hakemlerin. Ne zamanki basit golleri atamıyoruz, o zaman işler çığrından çıkıyor. Dün maçın başında karşı karşıya golü Vedat atsa, ya da 1-1 iken Garry aptalca o golü kaçırmasa ne yapabilecek hakem? Ama biz atamayınca her karambol, her ortadaki pozisyon aleyhimize işleniyor.

Gustavo'nun da dediği gibi: Fenerbahçe herşeyle mücadele ediyor. Ve bu mücadeleyi kazanmanın yolu da atmaktan geçiyor. Ben demiyorum ki olan bitene sessiz kalalım. Tabii ki yönetimden çıkıp masaya yumruğunu vurmasını bekliyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz mali durum da ellerini kısmen bağlıyor.

Ben bu takıma inanıyorum. Şampiyon olacağımızı da düşünüyorum. Zira tam zamanında vites yükselttik oyun olarak. Önümüzdeki fikstürü değerlendirip 4-5 hafta içinde tepeyle farkı aşağı çekeriz. Sonrası gelir zaten.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #833 : 09 Şubat 2020, 21:38:54 »
Açıkcası normal koşullarda ne Galatasaray'ın ne de Trabzon'un, hatta Beşiktaş'ın bizim kadar avantajlı fikstürü yok. İki hafta sonraki Galatasaray maçı sonrasında inanılmaz güzel bir fikstür var son 3 haftaya kadar. Bundan dolayı elimizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanmalıyız.

Ve evet, ben fikrimde ısrarcıyım. Takır takır golleri attığımız hiçbir maçta bize oyun çevirecek halleri kalmadı hakemlerin. Ne zamanki basit golleri atamıyoruz, o zaman işler çığrından çıkıyor. Dün maçın başında karşı karşıya golü Vedat atsa, ya da 1-1 iken Garry aptalca o golü kaçırmasa ne yapabilecek hakem? Ama biz atamayınca her karambol, her ortadaki pozisyon aleyhimize işleniyor.

Gustavo'nun da dediği gibi: Fenerbahçe herşeyle mücadele ediyor. Ve bu mücadeleyi kazanmanın yolu da atmaktan geçiyor. Ben demiyorum ki olan bitene sessiz kalalım. Tabii ki yönetimden çıkıp masaya yumruğunu vurmasını bekliyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz mali durum da ellerini kısmen bağlıyor.

Ben bu takıma inanıyorum. Şampiyon olacağımızı da düşünüyorum. Zira tam zamanında vites yükselttik oyun olarak. Önümüzdeki fikstürü değerlendirip 4-5 hafta içinde tepeyle farkı aşağı çekeriz. Sonrası gelir zaten.

Şu bir gerçek.Galatasarayın kadrosu ligin en iyi kadrosu.Allahtan Falcao kötüde farkı açamadılar.İstenen bu idi.Derbi öncesi puan avantajıyla gelmeleri.Kokuyu aldılar.Bırakmazlar.Biz dün mental olarak havlu attık bence.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #834 : 10 Şubat 2020, 08:04:21 »

Şu bir gerçek.Galatasarayın kadrosu ligin en iyi kadrosu.Allahtan Falcao kötüde farkı açamadılar.İstenen bu idi.Derbi öncesi puan avantajıyla gelmeleri.Kokuyu aldılar.Bırakmazlar.Biz dün mental olarak havlu attık bence.

Kesinlikle bizden iyi kadroları olduğunu düşünmüyorum. Bizim tek eksiğimiz sol bek bence, stoperlerde bile onlarla aramızda büyük fark yok.
Mental olarak havlu da atmadık. Son 2 maçta gayet de güzel top oynadık, oyuncularda hırslandılar. Ama bakalım bu hafta içinde nasıl gelişmeler olacak..

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #835 : 10 Şubat 2020, 09:55:56 »
Adamlar 10 gün sonra Kadıköy'e gelecek, biz neden havlu atmış oluyoruz şimdi? Sanki tarihimiz boyunca hiç Galatasaray'la çekişip şampiyon olmamışız gibi konuşuluyor, yapmayın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #836 : 10 Şubat 2020, 10:12:41 »
Adamlar 10 gün sonra Kadıköy'e gelecek, biz neden havlu atmış oluyoruz şimdi? Sanki tarihimiz boyunca hiç Galatasaray'la çekişip şampiyon olmamışız gibi konuşuluyor, yapmayın.

O maçtan umudunuz var mı.Yensek sadece 2 puan öne geçeriz.Bir senaryo şu o maçta lehimize fahiş hatalar yapılacak,ezeli rakp mağdura yatacak o zor haftalardan güle güle oynaya çıkaçak.Ezeli rakibimiz bize göre çok çakal.Ellerine su dökemeyiz.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2020, 10:16:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #837 : 10 Şubat 2020, 11:14:54 »
Abi Allah aşkına 13 hafta kala havlu atanlar burada insanların da modunu düşürmesin nedir Gs şampiyon olacak havaları şimdiden. 5 tane çok kötü takımla maç yaptılar bu maçları kazanmalarından doğal bir şey yok.

Hakemler bizi şampiyon yapmayacak diyip mücadeleyi bırakmak korkaklık demektir. Üzerimize gelenin sonuna kadar üzerine gideceğiz sonuç ne olacaksa olsun biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Pes etmek,vazgeçmek,korkup kaçmak yok !

Hoca takımı saha içine motive edecek ligde fikstürü en iyi takım biziz yeterki telaş yapmadan oynayalım. Fenerbahçe kalan haftalarda çıkacağı bütün maçların favorisidir.

En büyük hedef önündeki maçı kazanmaktır.Bu işe maç maç bakacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #838 : 10 Şubat 2020, 11:23:55 »
Basketbolde hakem hataları var ama orada bir şekilde çevirebiliyorsun.Futbol başka gol olayı az.1-2 yanlış düdük herşeyi mahvediyor.Bizim kendi hatalarımız var.Orta saha oyuncusu devşirme jailsondan stoper yaratmak gibi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #839 : 10 Şubat 2020, 12:00:03 »
Lig tarihi boyunca ikinciligi en az olan gsdir sanırım. Yarışın içinde olunca çok çok büyük ihtimal kazanıyorlar. Tabi bu sene trabzon da işin içinde ama trabzonun şampiyon olması için fenerbahcenin yarışın içinde olması lazım. Evet fikstür avantajımız var ama kesin kazanırız diyebileceğimiz maç yok ki herhangi bir maçta puan kaybetme potansiyelimiz var. Istikrarı sezon başından bu yana yakalayamadık. Çok güzel bir konumda iken 2 maç 5 puan verdik. Şimdi ankaragücü kesin yeneriz diyebilir mı kimse?
Gs son 5 maç 17 atıp 2 yemiş. Besiktas sergen ile cikista. Trabzon cok rahat kazaniyor. Havayı soluyorum ve işimiz zor diyorum.