"fenerbahçe spor kulübünden resmi açıklama: bizler, milyonların gönül verdiği fenerbahçe spor kulübünün seçilmiş yönetim kurulu olarak söz veriyoruz ki bundan sonra ne ümit öztürk, ne yardımcıları ne de var hakemi serkan tokat hiçbir müsabakamızda görev almayacaktır. yine söz veriyoruz ki şu an görevdeki federasyon yönetiminden, tahkimden ve hakem atamalarından sorumlu hiçbir kişi bizim mücadelemizle ilgili söz sahibi olmayacaktır. bu doğrultuda sözleşmeleri gereği alacağı bulunan bütün futbolcularımızla en kısa sürede ödeme planı üzerinden anlaşmaya varıp, kendilerini sözleşme bitim tarihine kadar memleketlerine uğurlayacağız.
bunlara ilave olarak, türk futboluna alenen etki etmekten imtina etmeyen berat albayrak ve diğer nüfus sahipleri makamlarını terketmedikçe, bu kişilerle aynı siyasi görüşe sahip, kendinlerine 'sarı lacivertli renklere gönül vermiş' yakıştırması yapan kişilerin fenerbahçelilikle uzaktan yakından bir alakalı olmadıklarını açıkça ikrar ve iddia ederiz".............. desenize!
sokarım silivri'sine de soğuğuna da. diyemiyorsanız defolun gidin, beni başa geçirin. ben derim.