Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171078 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #915 : 23 Şubat 2020, 21:31:08 »
Şu satırları yazdığımda maçın başlamasına 46 dakika vardı;

Bu Ersun hoca hakikaten kafayı sıyırmış... Hiç oynamayan Tolgay'ı sahaya sürüp orta sahayı yumuşatacağına, hiç oynamayan Falette'i oynatıp, Jailson'u orta sahaya çeksene...

Şu satırları yazdığımda ise maçın başlamasına 43 dakika vardı;

Bizi bu kalecilere, bizi bu vasat oyunculara mahkum eden, buna sebep olan eski ve yeni bütün yönetici, bütün mernajer, bütün teknik adamların Allah milyon kere belasını versin....

Ulan kâğıt üstünde bakıyorum, her yer defo... Kalede mal bir kova... Lan şu pozisyonda da biz üstünüz diyeceğimiz tek bir yer yok iki takımın on birini koyunca... Vedat hariç... Ananızı bilmem napayım lan sizin... Koca Feneri düşürdüğünüz hale bakın gelmişini geçmişini bilmem naptımın bilmem ne çocukları...

Şu satırları yazdığımda ise maçın başlamasına 39 dakika vardı;

İlk defa ama ilk defa Kadıköy'de oynanacak bir Fenerbahçe - Galatasaray maçına umutsuz çıkıyorum. 2000'ler ve 2010'lar boyunca bir defa bile kaybetmediğimiz ezeli orospu çocuklarına korkarım ki, 2020'ler macerası kötü başlayacak... Bu kadroyla... Hocanın beyni sulanmış... Kaleci bok oğlu bokun teki... Defans neresini tutsan elinde kalıyor... Gustavo'da sakat iken orta saha kulak memesi gibi oldu... Kanatta Tolga diye bir kazma oğlu kazma... Yeteneksizliğin heykelini yapsalar bu ayının kalıbını alırlar...

İlk defa mağlubiyeti bu kadar hissediyorum... Geçen sezon bile bunu yaşamamıştım... Ama Tolgay tercihi bütün umutlarımı alt üst etti. Jailson hala stoper... Kalede aynı bok oğlu bok...

Şu satırları ise maçın başlamasına tam 35 dakika kala yazdım;

... Jailson'da stoperde kuyumuzu kazacak yine... Böyle işin... Böyle teknik adamın... Böyle kadro mühendisliğinin...

Kısacası, maç kadroları açıklandığı anda akibetimizi hissetmiştim. Yani şu maçtan yenilmeden ayrılmak benim için sürpriz olacaktı... Keşke, keşke, keşke yanılsaydım da... Keşke, keşke, keşke hayatımın en ters köşe yanılgılarından birisini yaşasaydım da...

Bu kadar açık olan, bu kadar basit olan gerçekleri görememek için bir teknik adamın ya bunaması, ya da taraftarla taşak geçmesi gerekir.

Hani bunlar beylik laflardır; ama gerçekten tribünden birisine kursursaydık bugün kadroyu, kesinlikle Ersun'dan daha akıllı bir on bir sürerdi sahaya.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #916 : 23 Şubat 2020, 21:34:23 »
Ersun yanalı aklamak değil amacım ama bas bas bağırdı sol bek diye o İsviçreliyi alsaydınız bari.Yönetim gitti felatteyi aldı Sadıktan açılan kontenjanı saçma sapan yerlere kullandık.
Bırak hocam Allasen , belki dediğinde haklılık payı var ama tekdüzelikten kurtulup alternatif planlar üreten bir adam olmadı ki .

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #917 : 23 Şubat 2020, 21:35:17 »
Bırak hocam Allasen , belki dediğinde haklılık payı var ama tekdüzelikten kurtulup alternatif planlar üreten bir adam olmadı ki .

Transfer yapamadık.Buda var.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #918 : 23 Şubat 2020, 21:40:42 »
Tom abi, bari bu akşam millet ne derse tersine gideceğim deme yahu. Valla insanlar gergin, sinirler tepemize çıkmış. Sokmuşum sol bekine. Biz bu adamları hangi kadrolarla, nasıl evire çevire yendik biliyoruz. Şu maç özelinde kadro madro geçiniz. Hakem konusunda da, adam iyi niyetli değildi, kötüydü ama biz hakemleri de çok gömdük bu statta.

Ali Koç ve yönetimi, Ersun'dan önce gitmeli.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #919 : 23 Şubat 2020, 21:41:05 »
Herkes kadro seçiminden ötürü daha maç başlamadan ön yargılı ve gergin olarak maç ıizlemeye başladı. İlk 7 dakika çok kötüydük, gol yemememiz büyük şans ama ondan sonra biraz dengelendi sayılır. Penaltıyla birlikte öne de geçmeyi başardık ama gene ilk yarı bitmeden muhakkak gol yeme hastalığımız nüksetti.
2. yarı rakip oyundan düştü, biz daha iyi olan taraftık ve yükleniyorduk ama serinin son bulması için yapılan operasyon gereğince beleş bir penaltıyla birlikte rakip öne geçirildi. Belhada ve Deniz olayı zaten büyük bir rezalet.

Berabere kalsak 39 puan, TS eksik maçını kazansa 47 puan yapar, 11 hafta kala 8 puanlık bir fark oluyordu bu senaryoda. Şu vaziyette berabere bitmesi yerine "serinin son bulması o kadar da kötü değil mi acaba" diye düşünüyorum. Sırf 20 yıllık yenilmeme serisi yüzünden takım baskı altında kalıyordu ve kaybetmeme adına zaman zaman yenilmeyelim diye beraberliğe oynama yoluna gidebiliyordu oyuncular.

Özetle, son haftalarda biraz düşüşe geçtiğimiz ortada fakat Fener düşmanı odakların çektiği operasyonu unutmamakta fayda var. Sırf, şampiyonluk yarışındayız diye parça parça doğruyorlar haftalardır. Malum iki kulübe yapılan çifte standart da zaten ortada, zatan amaç da biri olamıyorsa diğerini şampiyon yapmak.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #920 : 23 Şubat 2020, 21:47:15 »
Transfer yapamadık.Buda var.

Tolgay Arslan'ı Ersun aldırmadı mı? Alınan stoperlerden kaçını oynattı? Hazır değillermiş... Hazırlasaydın onun bunun çocuğu demezler mi adama?

Jailson'un bireysel hatalarından kaybedilen toplam puan bu sezon 19 puan...

Tolga Ciğerci konusuna girmiyorum bile...

Ferdi gibi bir oyuncu var, çürümeye mahkum ettin.

Yönetim ayrı bir onun bunun çocuğu, teknik adam ayrı bir onun bunun çocuğu, futbolcular ayrı bir onun bunun çocuğu, Federasyon ayrı bir onun bunun çocuğu, hakemler ayrı bir onun bunun çocuğu...

Hepsinin de istisnasız gelmişini, geçmişini...

İlaveten: Tom Hanks sen bu gece dinlen... Kemal yazmış zaten... Analizleri sonra yaparsın...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #921 : 23 Şubat 2020, 21:47:38 »
Beraberlikte yetmiyordu burada maçı isteyen kişi çift forvete döner mevlütü alırdı.Buradan bırakmaz malum camia.Trabzonla bizi birbirimize kırdırdılar.Aradan sinsice geldiler.Bir argo laf var bende yazayım 3'ün birini alır Trabzon.

Haklı olduğunuz konu çok o net Hakan Bey.Tüm dualarımızı yapalım inşallah yendikleri sezon şampiyonluğa ulaşamaz köftehorlar.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 21:51:30 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
« Yanıtla #922 : 23 Şubat 2020, 22:03:01 »
Bizim için lig geçen hafta bitmişti ve olabilecek en rezil şekilde noktaladık.  Bu sene ile ilgili ;
Yönetim : İki senede bir dünya transfer yaptı eldeki kadroya baktığımızda Gustavo ve Vedat hariç doğru transfer yok. Haftalarca hakem hataları ile puan kaybetmemize rağmen çok uzun süre sesiz kaldılar.  Aynı hatalar başka takımlara olsa o hakemler bir daha maç yönetemezdi. Federasyon ve kurullarda hiç gücümüz , etkimiz yok. Comolli denen bir futbol fukarası 1,5 yıl takımı yönetti.
Ersun Yanal : Konuşmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Yanlış oyuncu tercileri , on iki on üç oyuncuya takıldı kaldı , oyuncu kazanmak için çaba sarf etmedi her hafta aynı hataları yapan oyuncuların hatalarını düzeltmek üzere  çalışma yapılmaması. Takımdan kesilmesi gereken birçok kişi varken Mehmet Ekiciyi ilk yarı kadroya dahi almaması. 
Oyuncular ;
İki üç isim hariç Fenerbahçe formasını rüyasında görse inanmayacak oyuncular ile dolu takım. Takımın geneli vasat ve vasat altı oyuncular ile dolu. Ümit Özat kadar dahi oynayamayan  Dirar , her yan top da hata yapan kaleci , orta yapamayan bek , topa vurmasını beceremeyen ofansif orta saha oyuncu ( Max Kruse ) en büyük yeteneği iki metreye yen top yapmak olan Tolgay , oyun aklı olmayan Rodrigez.
Beceriksiz yönetim, teknik heyet ve oyuncular en sonunda bize bu günüde yaşattılar.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 22:09:57 Gönderen: oozyurt1907 »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #923 : 23 Şubat 2020, 22:08:45 »
Gün boyu haberleri hiç takip etmedim, o yüzden Tolgay'ı oynatacağına dair bir bilgi oldu mu bilmiyorum.
Maçı açtım ve Tolgay'ı görünce şok geçirdim.
Başka adam mı bulamadın hoca.Bu Tolgay'ın bu takımda asla işi olamaz.O artık ununu elemiş herifin teki.Ancak 2.sınıf takımlarda oynar.

Ayrıca, Tolga'dan sol kanatta ne gördünki bu kadar takıldın kaldın.
İlla oynatacaksan Tolga'yı defansın önüne,  Türüç'ü sola koy.

Ali Koç comolli eliyle takımın ağzına sçtı ersun'da etkisiz eleman olarak üstünü tüy dikti.
Yazıklar olsun.
Koca Fenerbahçe'yi ne hale getirdiniz.Transferlerde bu kadar başarısızlığın izahı olamaz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #924 : 23 Şubat 2020, 23:18:08 »
Gün boyu haberleri hiç takip etmedim, o yüzden Tolgay'ı oynatacağına dair bir bilgi oldu mu bilmiyorum.
Maçı açtım ve Tolgay'ı görünce şok geçirdim.
Başka adam mı bulamadın hoca.Bu Tolgay'ın bu takımda asla işi olamaz.O artık ununu elemiş herifin teki.Ancak 2.sınıf takımlarda oynar.

Ayrıca, Tolga'dan sol kanatta ne gördünki bu kadar takıldın kaldın.
İlla oynatacaksan Tolga'yı defansın önüne,  Türüç'ü sola koy.

Ali Koç comolli eliyle takımın ağzına sçtı ersun'da etkisiz eleman olarak üstünü tüy dikti.
Yazıklar olsun.
Koca Fenerbahçe'yi ne hale getirdiniz.Transferlerde bu kadar başarısızlığın izahı olamaz.

Abi, Tolga konusunda zaten bir çok kez aynı şeyi yazdık ama Tolgay konusuna katılmıyorum. Emre sakat, Luiz Gustavo yoktan yere 80. dakikada kırmızı kart görüp cezalı duruma düştü, illaki yerine birileri oynayacak. Bu durumda ilk akla gelen Tolgay olur, çok üst düzey olmasa da kötü oyuncu değil.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #925 : 23 Şubat 2020, 23:29:19 »
Şu rezilliğin üstüne daha kim kimi, neyi müdafaa ediyor yahu? İngilizlere savaşmadan İstanbul'un anahtarını teslim eden Damat Ferit kabinesi neyse, Fenerbahçe tarihi açısından bu kadro odur. Yönetim, hoca, her bir futbolcu dahil... Tarihin yüz karası olarak suratlarına pisleyelim diye posterleri tuvalet taşlarına serilmesi gerek...
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 23:34:03 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #926 : 23 Şubat 2020, 23:43:14 »
Kufur edesim dahi gelmiyor. Ali koc donemi tarihin en karanlık donemidir bu klup için. Neler yaşadık,yaşıyoruz,  daha da yasicaz kim bilir?
Diyecek bişiy bulamıyorum. Duyarsizlastim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #927 : 23 Şubat 2020, 23:47:37 »
Aynen öyle ancak Saray soytarısı Yiğit Bulut ve Mehmet Uçuma.Başkan dibine kadar eleştiriyi gitmeyi hakediyor ama olmayan şeyde de savunmalıyız.Soyunma odasına merdiven kalabalık olunca kestirmeden gidiyor.Taraftara saldırı yok yani.Utanmaz medya leşler.

Algı kasmayın adiler.Bay jöle vede Mehmet Uçum.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 23:48:24 Gönderen: Tom Hanks »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #928 : 23 Şubat 2020, 23:52:14 »
Tom abi, allah aşkına yeter ya. Siyasilerin ayrı, Ali Koç ve yönetiminin ayrı allah belasını versin. Abi, gözünü seveyim bu gece daha mesaj atma. Bak senin yüzünden şartellerimiz daha da atıyor, bizim başımız belaya girecek. Alayına sövdürteceksin.

Siyasilerin ne bok olduğunu zaten biliyoruz, bilmeyen mi var? Ben mi mücadele edeceğim bunlara, Hakan abi mi, İlhan abi mi? Basın toplantısında 56465465 kez Sayın Cumhurbaşkanım diyen ben miyim, Hakan abi mi, İlhan abi mi?
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 23:54:16 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #929 : 23 Şubat 2020, 23:59:20 »
6546546465465 kez Sayın Cumhurbaşkanım diyeceğine, çıksın onu da karşısına alsın. Hatırı sayılır taraftar arkasından gelir, merak etmesin. Hem siyasi iktidara saygıda kusur etmeyip hem de onlardan şikayetçi olmak da ayrı bir garabet. Adam gibi herkes tavrını belirlesin, duruşunu göstersin, eğer taraftar arkandan gelmezse o zaman döner beni yalnız bıraktınız dersiniz.

CB'den habersiz bu ülkede kim ne iş yapabilir ki, damat ondan habersiz iş yapacak. Kaldı ki, basın toplatısında doğrudan damat denen şahsa bile tek laf edilmedi. Biz burada Ali Koç beyi korumak için siyasiler de siyasiler diyoruz. Mal ortada, onların ne olduğu belli. Buna kimin itirazı var zaten.