"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrikler takım1-2 ve 4 no lazım ne bekliyorsunuz?
Alın şu abd'liyi artık. Alina + Zanda varken EL kupasını zorlayalım.
Kursku denize döktük. Angel gayet iyiydi. Iagupova ve zandanin sırtında gidiyoruz bakalım. Bir takviye ile ummc finali görebiliriz ama ne bekleniyor acaba.
İlhan abi, sen koçu nasıl buluyorsun? Benim kadın basketbol bilgim çok iyi değil açıkçası. Çok fazla takip edemediğim içinde yanıltıcı bir izlenime kapılmış olabilirim. Sadece 2-3 maça bakabildim, o da yarım yamalak bir şeydi. Adamın kenardaki duruşu ve oyuna müdahaleleri hep yerindeydi en azından benim izlediğim anlarda.
Açıkçası su ana kadar ben de beğendim. Oynadığımız oyunu bir nevi efese benzetiyorum. Dış şuta dayali, iki forvetimize 10 tane kaçırsalar da 11.yi korkmadan atabilecekleri sut serbestliği veriyor koç. Ön alanda olcay,sevgi ve cora ile baskılı savunma yapıyoruz. Hatta uzun zaman sonra gördüğümüz en iştahlı savunma diye yorumlar da yapıldı burada. Tek eleştireceğim laura transferi. Koçun onayı olmadan yapılmazdı. Neden alındığını çözemedim.ote yandan ispanyol oyun kurucumuz (çoğu kimse beğenmese de bence önemli bir oyuncuydu) cruz ayrıldıktan sonra pg'da açığımız var. Bir takviye yapılması gerek. Eğer koç sadece olcay ile bitiririm seneyi diyorsa geçen seneki fransız koçtan çok farkı kalmaz.