Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague Kadınlar 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 46972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: FENERBAHÇE / Euroleague Kadınlar 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #180 : 27 Şubat 2020, 00:27:34 »
Lyon iyi takım. Tam kadro da olsak zor olurdu. Sene başı f4 adayı gösteriliyorlardi. Yalnız gray basketbol topunu eline ilk defa almış, el bombası sanan uzaylilar gibi. Anlamak güç. Belli kalitesi olan bir oyuncu ama zerre sorumluluk almıyor.

Bourgesta tanıdık isim çok. Güzel bir seri olacak.
''Yalnız gray basketbol topunu eline ilk defa almış, el bombası sanan uzaylilar gibi.'' aynen ya.Bu kız bize karşı oynarken 3.lükleri atmıyormuydu benmi yanıldım .Bize gelen dökülüyor bizden gidince açılıyor Ana Daboviç bize gelsin diye dua ederdik daha niceleri sayılır.
Olcay'la Sevgi'yi rahatlatalım Anna Cruz yerini dolduralım derken kadın sanki 100 kiloyla koşuyor.Capyden sonra skorer oyun kurucumuz olmadı galiba değilmi?Bu saatten sonra Bir uzunda Oyunkurucu skorerde hayal oldu dimi?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #181 : 27 Şubat 2020, 00:34:36 »
Burada gerçekçi hedef olabilirse son 4 o kadar.Fazlasıda olmaz.Kadromuz mütevazi saha avantajı olmasına rağmen şanslar eşit.
Sen haklı olabilirsin ama son maçlardan sonra bende Taraftarda ümitlendik sanki.Bomboş salona oynayan takım yanlız kalmıyor artık.Acaba rakipler zayıf diyemi hepsi oynadı.Verameyenka'nın yerini doldurmasakda,Anna Cruz gibi Laura Nicholls gibi Gray gibi transfer yanlışlıkları yapsakda bir umut vardı ama bu son maçda bekleneni bana vermedi belkide biz zaten garantilemiştik ondan

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #182 : 27 Şubat 2020, 00:38:35 »
Sen haklı olabilirsin ama son maçlardan sonra bende Taraftarda ümitlendik sanki.Bomboş salona oynayan takım yanlız kalmıyor artık.Acaba rakipler zayıf diyemi hepsi oynadı.Verameyenka'nın yerini doldurmasakda,Anna Cruz gibi Laura Nicholls gibi Gray gibi transfer yanlışlıkları yapsakda bir umut vardı ama bu son maçda bekleneni bana vermedi belkide biz zaten garantilemiştik ondan

Veremeyenka gitmeliydi çünkü sapır sapır döküldü geçen yıl.Ne zaman alınmamaya başladı kadroya lig şampiyonluğu geldi.Neredeyse yarı finalde ezeli rakibimize eleniyorduk ipten dödmüştük.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #183 : 27 Şubat 2020, 09:08:14 »
Veremeyenka gitmeliydi çünkü sapır sapır döküldü geçen yıl.Ne zaman alınmamaya başladı kadroya lig şampiyonluğu geldi.Neredeyse yarı finalde ezeli rakibimize eleniyorduk ipten dödmüştük.
Biliyorum
Hatta hamileliğini sakladığı için çok zor günler yaşadık hatta Euroleague'dede finalde kaybettik.ozamandan buyana ona ençok ben uyuzum.Sonra tekrar aldılar Hersene bütçeyi düşüreceğiz terannemesi okundu.Ekonomik olarakda en ucuzu oydu.özellkle Peny den sonra hersene takımın sapır sapır döküldüğü maçlar çok oldu, sadece Verameyenka dökülmedi ki .Ha tamam Verameyenka'dan memnun değilsen yolla ben avukatı değilim ama bu takıma aynı paraya bir uzun bulamadın.Özellikle bu sene küçüleceğiz diye ligimizde oynayan oyuncuar tercih edildi ama ligimizde ( Lagupova 'ı bu konudan hariç tutuyorum) okadarda iyi oyuncularda vardı onlar neden tercih edilmedi.Hala kafalarının dikine oyuncu transfer ediyorlar.Nasrettin hoca misali ya tutarsa.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #184 : 27 Şubat 2020, 09:30:11 »
Vera su anki laura nichols ile top diye oynar.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #185 : 27 Şubat 2020, 09:41:05 »
Vera su anki laura nichols ile top diye oynar.
Ha yaşa İloturo
Başka kelimelere gerek yok
İşin komiği Nadezhda Laura Nicholls yerine Verameyenka'yı alması
Bu işten Fenerbahçenin karlı çıkmadığı ortada

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #186 : 27 Şubat 2020, 09:55:09 »
Gray daha yen geldi takımdaki rolünün oturması için zamana ihtiyaç var ama fazla da zaman yok. İsmi ne kadar iddialı olsa da aşı tutması çok başka birşey. Alina ve Zanda'nın tıkandığı durumlarda sorumluluk alıp onları rahatlatacak kadar oynaması yeterli benim için.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #187 : 27 Şubat 2020, 11:18:14 »
Laura sürekli İspanya milli takımında yer bulan oyuncu.Zaten pivot kendisi hep savunmasıyla var oluyor.Hiç bir zaman hucumda iyi olmadı.

Vera savunma zafiyetleri bulunan bir oyuncu idi.Koç istememiştir.Kolay geçiliyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #188 : 27 Şubat 2020, 14:07:05 »
Laura sürekli İspanya milli takımında yer bulan oyuncu.Zaten pivot kendisi hep savunmasıyla var oluyor.Hiç bir zaman hucumda iyi olmadı.

Vera savunma zafiyetleri bulunan bir oyuncu idi.Koç istememiştir.Kolay geçiliyor.
Savunma zaafiyeti falan yok. Eurolegue tarihinin en iyi rebound ve blokcu oyuncularından birisi. Onun kadar düzgün dış sutu olan uzun oyuncu bulmak da cok zor. Bziimkilerin faul yüzdesi kadar kadinin üçlük yüzdesi var.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #189 : 27 Şubat 2020, 22:33:19 »
Formanın hakkını veren tek takım sonuc ne olursa olsun formayı terletiyorlar.Alina yakında doner insallah...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #190 : 28 Şubat 2020, 12:24:22 »
Gray daha yen geldi takımdaki rolünün oturması için zamana ihtiyaç var ama fazla da zaman yok. İsmi ne kadar iddialı olsa da aşı tutması çok başka birşey. Alina ve Zanda'nın tıkandığı durumlarda sorumluluk alıp onları rahatlatacak kadar oynaması yeterli benim için.
Senin kadar Gray'i tanımadığım için sana itimat ediyorum.Ben sadace Reale yani gördüklerime göre yorum yaptım.senin dediğin gibi aşı tutması çok önemli çünkü karşımızda oynayan ne isimsiz oyuncular potamıza 6-6 6-5 üçlük bırakırken aynı oyuncu bize gelince 6 da 0 olabiliyor.Erkek takımındada kadın takımındada çok örnekleri var.Bu hayatımızda ne Bojovic ler gördük.Ben anlamam Laura , Anna Cruz milli takımının vaz geçilmeziymiş ben Fenerbahçe'de ne yapar ona bakarım.İnşallah yanılırım ama aradığımız oyunkurucu skorer gard Gray uzun pivotta Laura Nicholls  değil bence

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #191 : 09 Mart 2020, 23:39:57 »
Bourges maçına bilet aldım, bir aksilik çıkmazsa gideceğim inşallah.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #192 : 10 Mart 2020, 00:35:45 »
Bourges maçına bilet aldım, bir aksilik çıkmazsa gideceğim inşallah.
Abi ben de gitmek istiyorum ki gideceğim de haberleşelim mi o maç için?

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #193 : 10 Mart 2020, 00:49:37 »
Abi ben de gitmek istiyorum ki gideceğim de haberleşelim mi o maç için?
Tabiki, memnun olurum.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #194 : 10 Mart 2020, 22:59:03 »
Fransa'da 1784 vaka, 33 ölüm var. Sıkıntı olmaz inşallah.