Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes / Cumhurbaşkanlığı Kupası 2019  (Okunma sayısı 32828 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
şu kadar boş 3'lük kaçarken karşı taraf önüne geleni atarken, takımda uzun eksikliği varken nasıl oluyor da fatura yine hocaya kesiliyor

Yine değil, ilk defâ diyorum bu sözü ki şu kupayı kaybediş hocaya yazar benim gözümde.

Nedenini de yukarıda yazdım bak, tekrar oku istersen. Fark nerde koptu, hangi oyuncular kenardaydı ve hangilerinde ısrar edildi bir hatırla bakalım.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
şu kadar boş 3'lük kaçarken karşı taraf önüne geleni atarken, takımda uzun eksikliği varken nasıl oluyor da fatura yine hocaya kesiliyor

Tabiki kaçan üçlükler büyük faktördü ama koç da sezon başı olması itibariyle heralde düşük performans sergiledi . Bazı değişiklikleri , hamleleri yapmak için gecikti vs .

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Efes aylardır eziyor, bıkmadık usanmadık, helal olsun, maçtan önce korkak sinik oynar kupayı veririz demiştim, bu senenin sonu da bu olur bu kafayla. ulan spor bu yenersin yenilirsin de korkaklık siniklik nedir devamlı?

hocam korkak sinik oyun nedir gerçekten ne yapmalı korkmadan oynamak için tekmeye kafa mı sokmalı? organizasyonu iki 5 numarası sakat olarak sezona başladığı için eleştir ama korkaklık nedir? korkmadan nasıl oynamak gerekiyor?

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Bu takim son 4 e kalir, şampiyon da olur hücum anlaminda barca ile ligin en iyileri... ama gectigimiz yildan hic ders alinmadi veysel yokken uzun eksikliği vardi kapatilmadi, kisa savunmasi yapamiyorduk yine yapamiyoruz bu yönde de takviye yapilmadi, larkinin olmadığı macta micic otobana cevirdi yine,

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
16 sayılık fark 3'e düşünce maç bize geldi ama değerlendiremedik. Sloukas ve De Colo'nun ayrı telden çalması ve dış atışlar pahalıya mâl oldu.

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes / Cumhurbaşkanlığı Kupası
« Yanıtla #95 : 26 Eylül 2019, 21:14:55 »
Evet beyler acilisi iyi yapamadik belki ama eksiklerimiz ortada. Bu efesle  bide tam kadro yapacaz... Uyum sorunu ortadan kalktiginda ve tam kadro oldugumuzda kimse onumuzde duramaz.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
hocam korkak sinik oyun nedir gerçekten ne yapmalı korkmadan oynamak için tekmeye kafa mı sokmalı? organizasyonu iki 5 numarası sakat olarak sezona başladığı için eleştir ama korkaklık nedir? korkmadan nasıl oynamak gerekiyor?

Bahanemiz sonsuz maşaxl, evet tekmeye kafa sokmalı, sahada kabak gibi belli oyuncuların duruşları, mücadeleleri, herifler dalga geçe geçe oynadılar görmek isteyene. Maç başlamadan önce de maçın başında da sonunda da bir sonraki maçta da belli ne olacağı. Herifler it gibi çalışıyor, biz cepten yiyoruz, bir şey koymuyoruz üstüne. Singleton ile Larkin gelecek daha bir de. Uzun kısa filan şart da, önce bizim kendimize gelmemiz lazım koçundan babisine.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #97 : 26 Eylül 2019, 21:18:05 »
Bu sene ligler nasıl geçer bilmiyorum ama forum baya renkli geçecek anlaşılan. Kısa savunması bu şekilde olduğu sürece işimizin sakatlar dönse bile çok çok zor olacağı kesin. Garip olansa bu durumun çok önceden bilindiği halde hala aynı şeyi konuşuyor olmak
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #98 : 26 Eylül 2019, 21:31:13 »
Sezonu devamı açısından ölçü olamayacak bir maç. İnşallah herkes dönüp tam kadro olunca yükselecek takım yavaş yavaş

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Yine değil, ilk defâ diyorum bu sözü ki şu kupayı kaybediş hocaya yazar benim gözümde.

Nedenini de yukarıda yazdım bak, tekrar oku istersen. Fark nerde koptu, hangi oyuncular kenardaydı ve hangilerinde ısrar edildi bir hatırla bakalım.

Hocam herşeyden önce maçtan sonra söylediğinize katılmayanlara kürekle girişme işinden gerçekten rahatsız oluyorum. Tarzınız buysa bilemem ama ben öyle "bak! oku! gör! anla!" tarzı buyurgan tartışma diline de girmek istemiyorum. Sizin daha önce koç hakkında ne yazdığınız araştırmadım sadece bu ve diğer forumlarda kaybedilen her maç sonrası standart "hocaya yazar" yorumunun bir benzeri olduğu için bunları yazdım.
diğer yandan sizin söylediğiniz bir hoca doğru zamanda doğru müdahale ile her maçı kazanabilir varsayımına dayanıyorsa bende buna katılmıyoruml. Burada hoca yorumu kazanılacak bir maçın kaybedilmesi veya kaybedilecek bir maçın kazanılması durumunda ancak geçerli olabilir benim spor anlayışıma göre. Bu maç her olasılkta kazanacağımız vefakat ancak bir veya iki yanlış hoca tercihi ile kaybedeceğimiz bir maç değildi. Hatta mevcut koşullarda sadece hocanın değil bir kaç oyuncunun da temel istatistiksel olasılıkların üzerinde performansı gerekiyordu. Bu nedenle ben bu maçın "hocaya yazar" kalıbına sokulmasını anlamlandıramıyorum. üçüncü periyotda yapılacak değişikliklerin maçı bambaşka bir noktaya getirmesinin de mümkün olduğuna inanmıyorum. Takım sporlarında sonucun bir hocanın birkaç kritik kararı ile sürekli belirlendiğine de inanmıyorum. Bu maç hazır olmaığımız iki hafta önceden belliydi zaten. ve bu takımın en büyük özelliği de birşeyleri çalışarak başarması yani organizasyonu. Belkide üçüncü periyot sizin dediğiniz değişiklikleri yapsa son çeyrek hiç yaklaşamayacaktık bile. Buda en az sizin iddianız kadar olası. O yüzeden bence bu maç "hocay yazmaz".

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #100 : 26 Eylül 2019, 21:36:01 »
Euroleague'de ilk 2 maçı kaybedeceksin, şu maçı kazanacaksın deseler hiç düşünmeden kabul ederdim.Bu kadar güçlüyken elimizden kayıp giden her yerel kupa çok üzüyor beni.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #101 : 26 Eylül 2019, 21:43:06 »
Tek sıkıntı yaratacak konu kısalardaki atletizim eksikliği olabilir. Çok rahat geçiliyoruz. Ahmet ve stimac ile çok zor ikili oyun savunmak. Nba den bir tane ucuza uzun bulmak lazımdı bütün yaz

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #102 : 26 Eylül 2019, 21:48:16 »
Kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar bizle. Isin garibi oynamayan 5 yabancısı ile oynasalar yine yenerlerdi. Son 5 turnuvanın 4unde alt ettiler bizi.
Nereye kadar devam edecek bakalım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #103 : 26 Eylül 2019, 21:59:08 »
Kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar bizle. Isin garibi oynamayan 5 yabancısı ile oynasalar yine yenerlerdi. Son 5 turnuvanın 4unde alt ettiler bizi.
Nereye kadar devam edecek bakalım.

yok canım alt etmediler, elektrik kesikti, su yoktu, otobüs gelmedi, yağmur yağdır filan.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #104 : 26 Eylül 2019, 22:19:02 »
Euroleague'de ilk 2 maçı kaybedeceksin, şu maçı kazanacaksın deseler hiç düşünmeden kabul ederdim.Bu kadar güçlüyken elimizden kayıp giden her yerel kupa çok üzüyor beni.

80’li yıllarda Galatsaray şampiyon olamazken habire kupayı alırdı. Efesin bu kupa almalarıda ona benziyor.