Gönderen Konu: Spor Toto Şampiyonlar Kupası Fenerbahçe Opet'in  (Okunma sayısı 378883 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Bayan Voleybol Genel Haberler
« Yanıtla #360 : 09 Şubat 2014, 11:11:10 »
Bir erkeğin kendisinden çok daha fazla para kazanan bir hanıma evlilik teklif etmesi bizim neslimizin algılayamayacağı bir hadise... Sanırım çok geri kafalıyız. Köpek gibi sevsek ve acıdan böğürsek bile ne bileyim, bizim en az 5, belki 10 katımız para kazanan birisine evlilik teklif edemeyiz.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #361 : 09 Şubat 2014, 11:21:58 »
Bir erkeğin kendisinden çok daha fazla para kazanan bir hanıma evlilik teklif etmesi bizim neslimizin algılayamayacağı bir hadise... Sanırım çok geri kafalıyız. Köpek gibi sevsek ve acıdan böğürsek bile ne bileyim, bizim en az 5, belki 10 katımız para kazanan birisine evlilik teklif edemeyiz.
Öf ülen öööf :) :) :)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #362 : 09 Şubat 2014, 13:01:54 »
O zaman medeni  cesaretinden ötürü Turgay Aslanyürek i tebrik edelim:)))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
« Yanıtla #363 : 09 Şubat 2014, 13:20:19 »
Eda Erdem twitter'dan soruları yanıtlayacakmış. #EdaCevaplıyor hashtag'i ile.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #364 : 09 Şubat 2014, 14:43:12 »
Kim konusunda nasıl bir ayıp ediliyor ercan merak ediyorum.
Isterse 2 milyon usd alsın helâl i hoş olsun hak ediyor sonuna kadar uzun vadeli sözleşme imzalamak lazım.ama tekrar ediyorum karın tokluğuna oynuyor gibi düşünülmesin sadece mevzu bu..
Iyi para alıyor sonuna kadar da hak ediyor

abi Kim konusunda söylemek istediğim "sadece paraya bakarak hareket ediyor" diye bir duruma gelmesi az çok yazılanların. Güney Kore'de doğmuş bir oyuncu elbette 1 milyon dolarlık teklif varken 200 bin dolara bizde kalmaz bir Türk oyuncu bile kalmaz herhalde ancak aşağı yukarı aynı paraları alabileceği teklifler varken bizde kalıyorsa bu paraya bakarak hareket ettiğini göstermez bence.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #365 : 09 Şubat 2014, 16:50:47 »
Ercan
Ben öyle demedim ki zaten
Demek ki derdimi izah edemedim. 

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #366 : 09 Şubat 2014, 18:45:13 »
Ercan
Ben öyle demedim ki zaten
Demek ki derdimi izah edemedim. 

yok abi direk sana veya bu forumda yazılanlara karşı yazmadım zaten. Her yerde okuduğum, duyduğum şeylerin toplamı olarak buraya patlamışım sadece. :D
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #367 : 10 Şubat 2014, 17:56:49 »
Sevgili Firat, iyi guzel demissin de, gecmisinde umut vadetti, emekleri oldu diye daha kac sene daha sirtimizda tasimamiz gerekiyor?  Seda'nin son uc seneki performansi, uc buyuklerin sahip oldugu oyuncular arasindaki en kotu performanslardan biri.  Bazen, iki santim sicramaktan aciz kaliyor; voleybolcu demeye bin sahit gerekiyor.  Hanim kizimiz, bu muazzam (!) performansi ile dogru (!) orantili olarak da fiyatini yukselttikce yukseltiyor.  Maalesef, bu sebeplerden dolayi, benim icime sinen bir oyuncu degil.  Fenerbahce'den ayrildigi vakit, iste o zaman en buyuk faydayi verecektir.  Zengin de olsa, kisitli olanaklari olan bir sube oldugumuz unutulmasin. 
Ben üstümüzden geçinsin sırtımızda taşıyalım haketmedigi paraları verelim bütçeyi zorlayalım demek istemedim. ilk sarı meleğimizdir kaptanımızdır bir teklif yapılır kulübün bütçesini aşmayacak zorlamayacak kendi ayarı oyuncuların aldığı bir miktarda kabul ederse ne mutlu etmezse zorla tutmayız güle güle deriz
birde her maç ilk 6 oynayacak diye bir garanti yok kulübede otururp gerektiğinde hoca şans verirse oynayan şans bulamayınca küsmeyen
bizde bir kız vardı TÜLİN di galiba ismi yanlış hatırlıyor olabilirim kız sadece biz servis atarken blok yükseltmeye girer blok yapıp veya başka bir şekil sayı alırsak alırdık yoksa geri çıkardı başka bir şekilde oynadığını görmemiştim SEDA nında blokta çok iyi yer tuttuğunu düşünürsek sadece blok yükseltmeye bile girmesi gitmesinden iyidir bence.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2014, 17:58:02 Gönderen: fırat80 »
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #368 : 10 Şubat 2014, 18:25:14 »
Ben üstümüzden geçinsin sırtımızda taşıyalım haketmedigi paraları verelim bütçeyi zorlayalım demek istemedim. ilk sarı meleğimizdir kaptanımızdır bir teklif yapılır kulübün bütçesini aşmayacak zorlamayacak kendi ayarı oyuncuların aldığı bir miktarda kabul ederse ne mutlu etmezse zorla tutmayız güle güle deriz
birde her maç ilk 6 oynayacak diye bir garanti yok kulübede otururp gerektiğinde hoca şans verirse oynayan şans bulamayınca küsmeyen
bizde bir kız vardı TÜLİN di galiba ismi yanlış hatırlıyor olabilirim kız sadece biz servis atarken blok yükseltmeye girer blok yapıp veya başka bir şekil sayı alırsak alırdık yoksa geri çıkardı başka bir şekilde oynadığını görmemiştim SEDA nında blokta çok iyi yer tuttuğunu düşünürsek sadece blok yükseltmeye bile girmesi gitmesinden iyidir bence.

Şu an Beşiktaş'ta, hala aynı işi yapıyor :D
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2014, 18:25:31 Gönderen: Mert Kaan Öner »

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #369 : 11 Şubat 2014, 20:59:52 »
sedatokatlioglu ‏@sedatokatlioglu  · 27 dk. 
13 Şubat Perşembe günü 12:30 da Bağdat Cad.  Fenercell de Fe Garay,Yeon K.Kim ve Ben imza gününde olucaz👋😊👋
demiş kaptan

« Son Düzenleme: 11 Şubat 2014, 21:00:21 Gönderen: fırat80 »
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #370 : 17 Şubat 2014, 12:54:16 »
Fenerbahçe formasıyla Türkiye’de ve Avrupa’da toplam 92 maça çıkan Güney Koreli yıldız, Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde Eczacıbaşı VitrA karşısında 81. kez forma giyerek Fenerbahçe’de en uzun dönem forma giyen Hırvat oyuncu Natasa Osmokrovic’in (80 maç) elinde tuttuğu rekorun da yeni sahibi olmuştu.

Güney Koreli oyuncu şimdi de yeni bir rekora adını yazdırmaya çok yaklaştı. Kim eğer Fenerbahçe formasıyla 8 maça daha çıkarsa hem Fenerbahçe formasını 100. kez giyme onuruna erişecek hem de Fenerbahçe S.K tarihinde bunu başaran ilk yabancı voleybolcu olacak
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #371 : 17 Şubat 2014, 16:32:10 »

İvan ve Marshall kaç maç forma giydi. Coskovic de epeyce forma giymişti Fenerbahçe de.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #372 : 17 Şubat 2014, 20:56:52 »
100, biz taraftari kesmez.  300 isteriz :)
İnşallah oda olur Besim.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #373 : 25 Şubat 2014, 15:05:06 »

Kim ile ilgili Güzel bir haber;

Heungkuk Pink Spiders Fivb Tahkim Kurulunun Kim lehine verdiği kararından sonra davayı CAS a taşımaktan vazgeçmiş.

http://www.worldofvolley.com/News/Latest_news/Turkey/27905/tur-w-hk-abandons-appeal-kims-case-closed.html

Haberde Kim in gelecek sezon için Fenerbahçe ile yeni bir kontrat yapabileceği de belirtiliyor.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #374 : 25 Şubat 2014, 20:18:15 »
Takımda herkes mutlu maçtan sonra Garay dans ediyor filan maşallah maşallah