Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1110 : 02 Aralık 2016, 13:46:43 »
sezon başından beri sistematik olarak üstümüze oynuyorlar..Hatta gs'nin CSKA maçında dentmon'a çalınan iki teknik faul de skandaldı..nedense bir sindirme hareketi var gibi..hani gs'ninki normal ULEB açık açık istemiyor adamları ama bize yapılan anlamsız..CSKA'da De Colo sakatlandıktan sonra hakem şov başladı hani hep vardı ama iyice abarttılar...zalgiris maçında 43 serbest atış ne demek abi...dün de Brose maçında dönmüş bir şeyler..
Dün de Alman hakemin Obra'ya küçümseyici tavırları..işin içine açıkça politika girmeye başladı artık...Mesela son faulü çalan kimdi göremedim ama Lottormoser değildir... 
O çalmadı abi
hatta Randolp'e çalınan teknik faul lotter önünde oldu ama o çalmadı diğer pota altındaki hakem çaldı
hem Kostas'a çalınan teknik faulu hem de bizim lehimize çalınan son faulu aynı hakem çaldı :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1111 : 02 Aralık 2016, 14:09:10 »
Carrol'ın hareketi fauldü zaten de teknik faullerin ikisi de gereksizdi...ama takım Bogi ve antic yokken, Vesely ve Datome de sahada yokları oynarken Real Madrid'i bunca dezavantaja rağmen yeniyorsa iyi yoldayız demektir...sırf üçüncü periyot 6 top kaybı, 1 teknik faul 1 de centilmenlik dışı faule rağmen skor 57-57 idi...

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #1112 : 02 Aralık 2016, 14:31:19 »
David Pick kocaman kocaman FAUL DEĞİL yazmış ayıptır yahu.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1113 : 02 Aralık 2016, 15:27:41 »
Pozisyon bence net faul fakat hakemlerin son 5 dakika normlarına göre verilecek faul değil..bırakın ağlasınlar biraz

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1114 : 02 Aralık 2016, 15:28:03 »
Hakemlerin kotu niyetli olmasi ile kotu yonetmesi arasinda fark var.  Bence biraz fazla abartiyoruz.  Kotu niyetli bir hakemin o son faulu calmasina imkan yok.  Kim ne diyecekti o kadar hatadan sonra?  Mac icinde yaptiklari belki de en basit hata olurdu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1115 : 02 Aralık 2016, 15:34:32 »
Abi Teo cidden efso oynadı saygım sonsuz kendisine zaten ben çok severim şerefsizi :(
ama son 2 dakika çalışan fauller ve çalınmaya sportmenlik dışı faul büyük rezillikti ya

Dostum Teo looser, Angel beyinsiz, Kosheleva servis karşılayamaz vs vs vs. İstemeyiz...
Mürekkepler kurumadı daha.
Beğenmediğimiz adamlara bak :)
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 15:34:55 Gönderen: iloturo »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1116 : 02 Aralık 2016, 15:57:58 »
Dostum Teo looser, Angel beyinsiz, Kosheleva servis karşılayamaz vs vs vs. İstemeyiz...
Ya baba neyse şimdi laf etmek istemiyorum
dediğin gibi Tedodosiç mevzusu transfer sohbeti bile varken '' istemem aman looser '' diyenler vardı ve biz o zaman henüz ( zeljko ilk senesi ) euroleague'de bi başarımız yoktu..
koç resmen sihir yapıyor.. adamın eline bi tane hazır guard veremedik - Kostas'tan çok memnunum seviyorum da kendisini ama o da gelişim aşamasında olan bi oyuncu
cidden bazen koça da üzülüyorum

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1117 : 02 Aralık 2016, 16:01:59 »
David Pick kocaman kocaman FAUL DEĞİL yazmış ayıptır yahu.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Baktım neye göre söylemiş diye, tahminen tost makinasıyla çekilmiş bir videodan çıkarmış bu sonucu. Ama, ama, bir arkadaş güzel takmış kapağı ki o arkadaş aramızda da olabilir: https://twitter.com/Chikatokushi8/status/804657395368607744

orjinal twit in google translate ile tercümesi de şöyle : "Seeing it repeated a hundred times, it seems that Carroll gives his hand on Nunnally's wrist." Buradan anlamaya çalışın, Türkçeye  çevirince afedersiniz sıçıyor google amca (Ona yüz kere görünce, Carroll Nunnally bileklerine elini verir gibi görünüyor.)

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1118 : 02 Aralık 2016, 16:46:14 »
Hakemlerin kotu niyetli olmasi ile kotu yonetmesi arasinda fark var.  Bence biraz fazla abartiyoruz.  Kotu niyetli bir hakemin o son faulu calmasina imkan yok.  Kim ne diyecekti o kadar hatadan sonra?  Mac icinde yaptiklari belki de en basit hata olurdu.
3 hakem her pozisyonda ortak karar almıyorlar sonuçta abi, farklı düdükleri farklı hakemler çalabiliyor. Sadece biri art niyetli olabilir mesela, o da maçı bayağı etkiler.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1119 : 02 Aralık 2016, 16:53:15 »
Teodosiç ile ilgili İsmail Şenol'un anlaşma sağlandı tweet'i hala gözümün önünde. Maşallah şu anda da harika bir takımımız var ama Teodosiç Avrupa'nın tartışmasız en iyisi gibi oynuyor. O gelmiş olsa şu an 2 şampiyonluğumuz vardı belki de.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1120 : 02 Aralık 2016, 17:03:15 »
Hocam Teo loser denirken de deli gibi istemistim.Tam sutluyorlardı ne oldu anlamadım Messina mı istedi vs FB alacak diye bonservis istediler onu da odemedik
Angel konusunda bence de oyun aklı yok Kursk macını alsaydık yine onun sacma hucumlarından alacaktık.
Koshe konusunda manseti bilmem gecen sene teklif yapmısız paramızı begenmemis bu sene Nalan hepsini paraya bogdu.Koshe de taraftarın,yonetimin rtkisi oldugunu dusunmuyorum.

2 oyuncuya yanarım 1 in de Poljak icin MAA herkese bastı ona 500.000 USD odemedi digerinde de Ulker Teo ya 1.6 odemedi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #1121 : 02 Aralık 2016, 17:22:12 »
3 hakem her pozisyonda ortak karar almıyorlar sonuçta abi, farklı düdükleri farklı hakemler çalabiliyor. Sadece biri art niyetli olabilir mesela, o da maçı bayağı etkiler.

Herkesin odaklandigi husus Sloukas'a verilen teknik faul.  Cem onu calan hakemle son faulu calan hakemin ayni hakem oldugunu soyledi.  Ayrica eger yanlisim yok ise diger potadan gelip calmis.  Kurallara cok asina degilim.  Itiraza istinaden faulu iptal etme usulu var mi?  Eger var ise art niyetli bir hakem gayet de ikna edebilirdi ters potadakini.  Ben bile cok defa izlememe ragmen cok net bir sey goremedim.  Dedigim gibi, vermese faulu herhalde mactaki en masumane hata olurdu.  Onun disinda, Alman hakemin Obradovic'e karsi egosuna yenik dustugu anlar oldu. 

Not: Simdi yavaslatilmis pozisyonda izledim.  Televizyon acisindan faul oldugu cok net artik.  Adamin diger potadan nasil gorebildigi ise muamma :)
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 17:25:30 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #1122 : 02 Aralık 2016, 17:23:36 »
Hocam Teo loser denirken de deli gibi istemistim.Tam sutluyorlardı ne oldu anlamadım Messina mı istedi vs FB alacak diye bonservis istediler onu da odemedik
Angel konusunda bence de oyun aklı yok Kursk macını alsaydık yine onun sacma hucumlarından alacaktık.
Koshe konusunda manseti bilmem gecen sene teklif yapmısız paramızı begenmemis bu sene Nalan hepsini paraya bogdu.Koshe de taraftarın,yonetimin rtkisi oldugunu dusunmuyorum.

2 oyuncuya yanarım 1 in de Poljak icin MAA herkese bastı ona 500.000 USD odemedi digerinde de Ulker Teo ya 1.6 odemedi.
Adam Poljak'tan bin kat daha iyisini getirdi, daha ne yapsin :)  Fabiana'dan bahsediyorum.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1123 : 02 Aralık 2016, 17:28:23 »
Baktım neye göre söylemiş diye, tahminen tost makinasıyla çekilmiş bir videodan çıkarmış bu sonucu. Ama, ama, bir arkadaş güzel takmış kapağı ki o arkadaş aramızda da olabilir: https://twitter.com/Chikatokushi8/status/804657395368607744

orjinal twit in google translate ile tercümesi de şöyle : "Seeing it repeated a hundred times, it seems that Carroll gives his hand on Nunnally's wrist." Buradan anlamaya çalışın, Türkçeye  çevirince afedersiniz sıçıyor google amca (Ona yüz kere görünce, Carroll Nunnally bileklerine elini verir gibi görünüyor.)

ÇOK ÇOK net belli bu açıdan faul olduğu

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1124 : 02 Aralık 2016, 17:30:59 »
Besim
yanlışın var amk
adam zaten gözünün önünde olan faulu çaldı
mevzu aslında biraz da hakemlerin tavırları rahatsız edici .
karalarda hatalar olabilir ama saygı duyulması gereken bir takımız ..
yavşaklık yapmasın orospu çocukları
özetle bunu demek istiyorum