"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Euroleague maçları bu hafta çarşamba günü başlıyor.Çarşamba:20:45 Maccabi Fox - Brose Bamberg - TRT Spor-Brose umarım kazanır Perşembe:20:45 Fenerbahçe - Kızılyıldız - Lig TV 3- KAzanırız 22:00 EA7 Emporio Armani Milan - Cska Moskova - Lig TV 2- Mucize olmazsa Cska alır 23:00 Real Madrid - Zalgiris Kaunas - Lig TV 3-REal rahat alır Cuma:20:00 Anadolu Efes - Barcelona Lassa - Lig TV 2- BArcelona toparlanmak istiyorsa alsın da iki zıt takım maçı olacak 21:00 Panathinaikos - Galatasaray Odeabank - Lig TV 3- Ev sahibi alır sıkıcı maç olur 22:45 Olympiakos - Unics Kazan- görünenden zor maç olur Kazan bi süpriz yapsa güzel olur 23:00 Baskonia - Darüşşafaka Doğuş - Lig TV 3 / TRT Spor-Daçka alır umarım
Konuyu açmaya fırsat bulamamıştım sağ olsun Hakan abi halletmiş.
Mitrovic'in oynaması zaten şüpheliydi, Guduric de hastalık sebebiyle İstanbul'a getirilmemiş.
Bence kızılyıldız ve pana maçları kolay geçecek. hatta her ikisini de +10 farkla geçeriz diye düşünüyorum.
İnşallah bir uğursuzluk olmaz Başar. Olur da (Allah korusun) bir terslik çıkarsa, kötü bir netice alırsak daha elimi sürmem.