Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215277 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1410 : 22 Aralık 2016, 10:02:50 »
Gerçekten çok üzgün olduğumu belirterek söze başlamalıyım. Kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde basketbolun doğrularının çok az yaşanabildiği bir akşamda bu mağlubiyet hiç iyi olmadı tabiki. Artık takımdaki oyuncuların formsuzluğundan ziyade sorunlarımız olduğunu kabul ediyorum ben, vesely' nin ikinci teknik faulü almasının form durumuyla alakası yok bence, Datomenin ilk çeyreğin ortasında 3 faul alması, sürenin dolduğundan haberdar olmaması ver her pozisyonda eşleştiği adamı kaçırması formsuzlukla açıklanamaz bence, dixon zaten o kafa atma olayından sonra doğrudan ihraç edilse bile şaşırmazdım ayrıca bir takım kendi evinde bu yüzdeyle üçlük atıyorsa dış oyunculara kabahat bulmamak ve sadece formsuz bunlar deyip geçmekte hafif olur. Udoh, Kalinic ve sloukas dışında verim aldığımız bir oyuncu kalmadı, son zamanlarda Antic ve James biraz kıpırdandı ama yetmiyor tabiki. Bizi sıradanlaştıran şey Bogdanın olmaması değil, takımdaki mental çöküş.Bu noktada koça güvenmekten başka yapacak birşey yok, neyseki koçumuz Obradovic ki hala final four ile ilgili umutlarım var.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #1411 : 22 Aralık 2016, 10:29:56 »
Ya bunu yazmak,karamsar olmak istemem ama sorun sportif değil gibi duruyor.Yüzlerindeki mutsuzluk ve güvensizlik  o kadar belli oluyorki.Acaba ülkedeki bu gerginlik ve olumsuzluklardan dolayı kaynaklanıyor olabilir mi?
Bir takım bu kadar değişemez sadece formsuzluk demek tek başına yetmiyor.

Çevrimdışı Tyler Khan

• Üye
« Yanıtla #1412 : 22 Aralık 2016, 11:48:38 »
Final 4 göremeyiz.

Sezonun ilk maçında söylemiştim. Kötü günler bizi bekliyor. Çok üzgünüm

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1413 : 22 Aralık 2016, 15:58:04 »
Fazlasıyla umut kırıcı mağlubiyet oldu. Şu an bu sezona dair beklentim hala varsa (ki var), koçumuz Obradovic olduğundandır.

Bu arada bence Datome'nin asıl sıkıntısı hücum... Geçen seneki bitiriciliğinden eser yok. Savunmasının geçen seneki haliyle aşağı yukarı aynı olduğunu düşünüyorum. Sadece biz onu savunmada geçen sene daha iyi saklıyorduk, o da elinden geldiğince çabalıyordu. Bence savunmada hala çabalıyor ama onun zaaflarını saklayamıyoruz. Saklayamamamız direk Vesely ile bağlantılı.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 15:58:13 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #1414 : 22 Aralık 2016, 16:18:47 »
Ayağa kalkmamız için bundan daha uygun bir maç olamaz. Gerçi sorunlarımız öyle 1-2 günden çözülecek gibi de durmuyor maalesef. Kazanalım-kaybedelim fark etmez ama takımdaki uyanışı, hırsı, kazanma isteğini görmeliyiz. Geçen seneki final maçında yaşanılanları anımsasınlar.

Maç Lig TV 2'den canlı yayınlanacak.

Cska Moskova 12-1 ile sıralamada lider durumda, biz ise 8-5 ile altıncı sıradayız.

Hakem Üçlüsü: Daniel Hierrezuelo (İspanya), Robert Lottermoser (Almanya), Jakub Zamojski (Polonya)

Cska Moskova ile deplasmanda oynadığımız 4 maçta 2-2 eşitlik var. Deplasmanda oynadığımız son 2 maçı kazandık. Tüm maçlarda ise (2'si final four) Cska'nın 7-3 üstünlüğü var.

« Son Düzenleme: 23 Aralık 2016, 22:18:25 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #1415 : 22 Aralık 2016, 16:35:26 »
14. maçlar bugün başlıyor.

Perşembe:

20:00  Galatasaray Odeabank - Anadolu Efes - Lig TV 3
21:00  Kızılyıldız - Real Madrid - Lig TV 2
21:00  Zalgiris Kaunas - Unics Kazan
22:00  Brose Bamberg - Olympiakos - TRT Spor

Cuma:

20:00  Cska Moskova - Fenerbahçe - Lig TV 2
20:45  Darüşşafaka Doğuş - Maccabi Fox Tel Aviv - Lig TV 3 / TRT Spor
22:15  Panathinaikos Superfoods - Baskonia - Lig TV 2
23:00  Barcelona Lassa - EA7 Emporio Armani Milan
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 16:36:18 Gönderen: Başar Bükücü »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1416 : 22 Aralık 2016, 17:04:17 »
Kendi adıma beklediğim bir mağlubiyetti. Darüşşafaka kimyayı oturttuğu maçlarda her takımı yenebileceğini zaten göstermişti. Bizi de daha uygun durumda yakalayamazlardı, öyle oldu maalesef.

EL'in ilk devresini 8-7 bitireceğimizi, ikinci devrenin ilk beş maçını kazanıp CSKA ile play-off saha avantajı maçına çıkacağımızı düşünüyorum kendi adıma. Eğer işler umduğum gibi giderse de 20-10 gibi bir sonuçla saha avantajını kıl payı da olsa alırız. Bu tablonun galibiyet hanesine eklenecek her maç saha avantajını netleştirir. Hoş, takım play-off döneminde geçen seneki formuna yaklaşırsa, ki benim düşüncem o yönde, saha avantajını alamasak da F4 oynarız.

Tekrar belirteyim, takımın şu anki durumunun %60'ı yeni sisteme adaptasyondan kaynaklı bence ve bu süreçte Şubat sonrası ciddi form yükselişi bekliyorum.

Umursamazlıktan dem vurulmuş ancak ben takımda gerçek manada umursamaz oyuncu olduğuna inanmıyorum. Bu takımın bu derece sevilmesini sağlayan şey en başta oyuncuların karakterleriydi ve bence kötümser olmak için daha çok erken. Tek temennim sakatlık olmaması başkaca. İlla ki karamsar olmak isteyen varsa en yakın, 2011 şampiyonluğuna baksın koçun tekrardan, naçizane öneri...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1417 : 22 Aralık 2016, 17:43:45 »
Eğirdir'de ilk öğretilen şeylerden biri her şeyin bittiği yerde komandolar başlar sözüydü..Bizim için de Daçka maçında her şey bitti..Artık yeni bir başlangıç yapmalıyız ve önümüzde çok iyi iki maç var...Yarın olası bir cska galibiyeti mucize olabilir ama bu gibi durumlarda oyuncuların reaksiyon göstereceği rakiptir CSKA...Ayrıyeten herşeye rağmen içerde Oly'yi yeneceğimizi düşünüyorum...
Ama 2'de 0 olursa da enseyi karartmayalım...f4 istanbul'da unutmayalım... 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1418 : 22 Aralık 2016, 17:58:45 »
Gayet rahat kafayla izleyeceğim bu maçı. Takımın pozitif yönde atacağı adımları görmekten mutlu olurum tabii ki. Hem De Colo hem Teo sahada olacaktır. Tek avantajımız doğru düzgün seyirci atmosferi olmaması, tabii bir de koç...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #1419 : 22 Aralık 2016, 18:09:19 »
Yeni sistemle maçların zorluk seviyesi inanılmaz yükselmiş durumda. Bana kalırsa sorunlardan birisi kaliteli koç sayısının az olması. Saras kendisini o sınıfa sokma aşamasında şu an.

Genele baktığımızda olağan şüpheliler dışında Kızılyıldız, Zalgiris ve Brose de sıkıntı çıkaracak takım statüsünde. Dengeyi kurabilseler Langford üzerinden Kazan da buraya yazılabilirdi belki. Dolayısıyla gerçekten kademe olmaksızın inanılmaz bir zorluk seviyesi değişimi söz konusu. Bazı takımlar buna iyi uyum sağlamış görünseler de erken form tutmanın da bazı götürüleri olacaktır. Sevgili koçumuzsa her daim "sonunda ne yaptığın önemli" dediği için kendisine güvenimiz tam. :)

Beni gerçekten sinir eden birkaç detay var ki belki şu an için "derdini seveyim" dedirtecektir ama yazayım. Bu EL ne zaman iletişim, multimedya konusunda NBA'in yarısı kadar olabilecek merak etmekteyim. Ne doğru düzgün maç içi istatistikler var, ne adam gibi telefon aplikasyonu yapılmış. Resmen umursamazca bir tavır söz konusu. Bir oyuncu sayı atıyor, misal ikilik yüzdesi gösteriliyor ekranda ama kaç sayısı olduğu muamma. Buna bile muhtacız ki bırak o an gerçekleşen özel performans ve rekorları yazmayı. Gerçekten bu hususlarda berbat durumdalar. Düşünün, telefondaki uygulamadan 'box-score' bakamıyorsunuz. Tarayıcı üzerinden sieye yönlendiriliyor. Saçma sapan bir durum bana kalırsa.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1420 : 22 Aralık 2016, 18:19:58 »
Cska bizi bu halde bulmuşken baskonia tarifesi uygulamadan bırakmazlar.

Oyuncuların verecekleri olumlu reaksiyon sorunların fiziksel değil mental olduğunu gösterecektir.

Ama diğer deplasmanlardan farklı bir oyun izleyeceğimizi sanmıyorum.

Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1421 : 22 Aralık 2016, 18:29:12 »
Galibiyet beklemiyorum ama oyuncuların vereceği reaksiyonu doğrusu merak ediyorum.
Çabuk mu pes edecekler yoksa son topa kadar savaşacaklar mı?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1422 : 22 Aralık 2016, 19:13:24 »
gün bugündür maçı olabilir bizim için..kazanıp kaybetmekten öte reaksiyon maçımız olacak...

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #1423 : 22 Aralık 2016, 19:31:49 »
Vesely oynayabiliyor mu aklıma takıldı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1424 : 22 Aralık 2016, 20:50:18 »
Sonuçla ilgili umudum sıfır sadece biraz ümit versinler yeter..hedef olimpiakos maçı olmalı